Lyngby Boldklub mod AaB – Optakt, Spilfiduser, Odds

Både Lyngby Boldklub og AaB går ind til kampen den kommende fredag på en placering i midten af tabellen i 3F Superliga. Derfra har begge selvfølgelig sigtekornet rettet imod en højere placering, så vigtige point er på højkant på Lyngby Stadion.

Lyngby Boldklub er nummer 12 med 5 point og en målscore på 12-23, mens AaB ligger nummer 11 med 11 point og en målscore på 10-15.

Når det kommer til mål, er Lyngby Boldklub ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 10 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 20 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 2 pr. kamp med 0 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er AaB ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 8 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.8 pr. kamp. De indkasserede 10 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 4 gange i denne serie.

Lyngby Boldklub har fortsat ikke vundet i denne sæson efter 12 kampe, men kan til gengæld fremvise 5 uafgjorte og 7 nederlag. Lyngby Boldklub indkasserede mindst ét mål i deres seneste 21 kampe.

AaB har indtil videre præsteret 2 sejre og 5 uafgjorte samt 5 nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Lyngby Boldklub v AaB.

  • Lyngby Boldklub har ikke vundet deres seneste 13 kampe
  • Der er scoret imod Lyngby Boldklub i de seneste 15 kampe
  • Lyngby Boldklub har ikke vundet deres seneste 6 hjemmekampe
  • Der er scoret imod Lyngby Boldklub i de seneste 7 hjemmekampe
  • I 3 af de seneste 4 kampe Lyngby Boldklub har spillet, har begge hold scoret
  • I 8 af de seneste 10 udekampe AaB har spillet, har begge hold scoret
  • AaB har ikke vundet 12 af 14 af deres seneste udekampe
  • Der er scoret imod AaB i 13 af de seneste 14 udekampe
  • AaB har ikke vundet 11 af 13 af deres seneste kampe
  • AaB tabte 6 af 7 af deres seneste udekampe

Form Lyngby Boldklub mod AaB

Det er ikke helt skidt for Lyngby Boldklub, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De fik smæk med 0-2 mod OB, hvorefter de nappede point via 3-3 mod Brøndby IF. Senest blev det til endnu en pointdeling, denne gang 1-1 mod Viborg FF. Lyngby Boldklub vandt ingen af deres seneste seks ligakampe på Lyngby Stadion, men spillede uafgjort 3 gange og led 3 nederlag. De lukkede 13 ind og scorede selv 6.

Det er ikke helt skidt, men heller ikke helt godt for AaB, når man kigger tilbage på de seneste tre kampe. De tabte først 3-1 mod AGF, hvorefter de opnåede et point efter 1-1 mod OB. Senest satte de et point mere på tavlen efter 0-0 mod AC Horsens. AaB kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort 1 gange og led 4 nederlag. De indkasserede 9 mål og scorede selv 5.

Lyngby Boldklub vs AaB – Seneste nyt

Lyngby Boldklub kan have op til 5 fraværende spillere, når de den kommende fredag skal i kamp mod AaB.

Alfred Finnbogason, Kristian Riis, Andreas Bjelland, Sebastian Koch og Petur Knudsen er alle ude af truppen, som Lyngby Boldklub tager imod AaB med på Lyngby Stadion.

AaB ser ud til at skulle se bort fra 3 spillere til truppen, som på fredag møder Lyngby Boldklub. Blandt de fraværende spillere i AaB-truppen, er Lars Kramer i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Yahya Nadrani og Kasper Waarst Høgh bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med AaB, når de drager til Lyngby Stadion.

Lyngby Boldklub mod AaB – indbyrdes historik

AaB synes at have et godt øje til Lyngby Boldklub, som de har slået 6 gange i deres seneste 10 encounters. Bookmakerne har odds 2.80 på AaB til at vinde igen.

Begge hold scorede i 5 af de seneste 10 kampe mellem Lyngby Boldklub og AaB.

Lyngby Boldklub mod AaB Spiltips

Lyngby Boldklub har set 6 af deres seneste 10 kampe i Lyngby Stadion gå 2.5 mål. Der var over 2.5 mål i 6 AaBs seneste 10 udekampe.

Over 2.5 mål ga gevinst i 6 kampe av de seneste 10 kampe mellom disse to klubbene. Lyngby Boldklub presterte 0.9 mål i gjennomsnitt, mens AaB presterte 1.9 mål i snitt. Begge lag skåret 5 gange ganger i disse duellene. Der blev scoret over 2.5 mål i 4 af Lyngby Boldklubs sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.9 mål i gennemsnit i denne stime. Der blev scoret mere end 2.5 mål i 3 af de seneste 10 kampe, som AaB spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 0.8 mål undervejs i processen.