Lyngby Boldklub mod AC Horsens – Optakt, Spilfiduser, Odds

Lyngby Boldklub agerer værter for AC Horsens når de brager sammen i endnu et saftigt opgør i 3F Superliga på søndag på Lyngby Stadion.

Lyngby Boldklub er nummer 12 med 15 point og en målscore på 20-35, mens AC Horsens ligger nummer 10 med 22 point og en målscore på 25-36.

AC Horsens fik én over snuden i deres seneste kamp, og skulle gerne være tændte på at revanchere sig den kommende søndag. Lyngby Boldklub bør være varsom for den trussel, de sårede gæster repræsenterer.

Det er ikke sådan, at Lyngby Boldklub ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne ni mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til 0.9 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 13 mål imod, et gennemsnit på 1.3 pr. kamp med to clean sheets undervejs.

AC Horsens er i øjeblikket anstændige målscorere med 15 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.5 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 24 mål, mens AC Horsens præsterede en “clean sheets”. De indkasserede i snit 2.4 mål pr. kamp.

Lyngby Boldklub er noteret for tre sejre, og har desuden spillet seks uafgjorte, ligesom det er blevet til 12 nederlag i 3F Superliga i denne sæson.

AC Horsens har indtil videre præsteret seks sejre og fire uafgjorte samt 11 nederlag i 3F Superliga. AC Horsens led nederlag i deres seneste 4 kampe.

Vores tip

Facts og finurligheder for Lyngby Boldklub v AC Horsens.

  • Der er scoret imod Lyngby Boldklub i 14 af de seneste 16 hjemmekampe
  • Lyngby Boldklub scorede i 10 af deres seneste 11 kampe
  • Lyngby Boldklub scorede i deres seneste 7 hjemmekampe
  • I 5 af de seneste 7 hjemmekampe Lyngby Boldklub har spillet, har begge hold scoret
  • I de seneste 3 Lyngby Boldklub kampe, har summen af mål været under 2.5
  • 14 af AC Horsens’s seneste 15 udekampe havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod AC Horsens i 14 af de seneste 16 kampe
  • AC Horsens tabte 8 af 10 af deres seneste udekampe
  • Der er scoret imod AC Horsens i 12 af de seneste 13 udekampe
  • AC Horsens har ikke vundet 8 af 10 af deres seneste udekampe

Form Lyngby Boldklub mod AC Horsens

Lyngby Boldklub har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 1-0 til Randers FC. De svarede stærkt igen mod Brøndby IF, som blev slået 1-0, før de sejrede 1-3 over FC Midtjylland. Lyngby Boldklub var kun i stand til at vinde én af deres seneste seks ligakampe på eget græs, mens to sluttede uafgjort og de led tre nederlag. De stod selv for tre mål, men indkasserede samtidig syv.

AC Horsens har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 0-3 af Viborg FF, før AGF satte sig igennem med 2-0. Tredje skuffelse i træk fulgte mod F.C. København, der satte sig igennem med 1-4. AC Horsens vandt ingen af deres foregående seks udekampe i 3F Superliga, som i stedet kastede nul uafgjorte og seks nederlag af sig. De lukkede 15 mål ind og scorede selv fem.

Lyngby Boldklub vs AC Horsens – Seneste nyt

Lyngby Boldklub kan have op til fire fraværende spillere, når de den kommende søndag skal i kamp mod AC Horsens.

Alfred Finnbogason, Kristian Riis, Andreas Bjelland og Petur Knudsen er alle ude af truppen, som Lyngby Boldklub tager imod AC Horsens med på Lyngby Stadion.

AC Horsens ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som den kommende søndag møder Lyngby Boldklub. Aron Sigurdarson og Alexander Ludwig er ikke tilgængelige for AC Horsens på søndag, da de er røget i karantæneboksen på grund af for mange kort.

Matej Delac rejser ikke med AC Horsens til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Lyngby Boldklub mod AC Horsens – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb AC Horsens med de tre point i en 1-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på søndag. AC Horsens synes at have et godt øje til Lyngby Boldklub, som de har slået fem gange i deres seneste ti encounters. Bookmakerne har odds 3.20 på AC Horsens til at vinde igen.

AC Horsens scorede i deres seneste 11 opgør mod Lyngby Boldklub i 3F Superliga. Begge hold på måltavlen kom ud otte gange i de foregående ti indbyrdes opgør mellem Lyngby Boldklub og AC Horsens.

Lyngby Boldklub mod AC Horsens Spiltips

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Alfred Finnbogason, der viser god form for Lyngby Boldklub. Han fandt vej til netmaskerne to gange i hans seneste kampe i 3F Superliga. Dén total øger han gerne mod AC Horsens.Gæsterne krydser fingre for Aron Sigurdarson til at score igen efter tre 3F Superliga mål i deres seneste kampe i denne turnering.

Lyngby Boldklub høstede tre point i fire af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led fire nederlag i denne serie. AC Horsens sikrede sig to sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort nul gange samt otte nederlag. Begge hold scorede i fire af de seneste 10 hjemmekampe for Lyngby Boldklub. Begge scorede også i fire af de seneste 10 udekampe for AC Horsens.

Over 2.5 mål ga gevinst i seks kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. Lyngby Boldklub presterte 1.4 mål i gjennomsnitt, mens AC Horsens presterte 1.7 mål i snitt. Begge lag skåret otte gange ganger i disse duellene. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af Lyngby Boldklubs seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 2.2 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i seks af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.1 mål i disse kampe.