Lyngby Boldklub mod AGF – Optakt, Spilfiduser, Odds

Lyngby Boldklub tager imod AGF på Lyngby Stadion i runde 12 på søndag i 3F Superliga.

Lyngby Boldklub er nummer 6 i tabellen med 15 point efter 11 kampe, mens AGF rangerer som nummer 7 med 14 point efter 11 kampe.

Selvom de kun er adskilt af få point, kommer Lyngby Boldklub på hårdt arbejde på søndag. AGF er favoritter til som minimum at opretholde den føring, de har over Lyngby Boldklub i 3F Superliga-tabellen.

Lyngby Boldklub kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.2 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 12 gange og indkasserede selv 15 mål. Det er 1.5 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

AGF er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 14 mål, mens AGF præsterede to “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.4 mål pr. kamp.

Lyngby Boldklub har vundet fire sejre, mens de har spillet tre uafgjorte og tabte desuden fire kampe i denne sæson i 3F Superliga.

AGF har indtil videre præsteret tre sejre og fem uafgjorte samt tre nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

  • 13 af Lyngby Boldklub’s seneste 15 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Lyngby Boldklub scorede i 18 af deres seneste 20 hjemmekampe
  • Der er scoret imod Lyngby Boldklub i 11 af de seneste 13 hjemmekampe
  • 8 af Lyngby Boldklub’s seneste 10 kampe havde under 3.5 mål
  • I 4 af de seneste 5 hjemmekampe Lyngby Boldklub har spillet, har begge hold scoret
  • I de seneste 10 AGF udekampe, har summen af mål været under 3.5
  • 12 af AGF’s seneste 14 kampe havde under 3.5 mål
  • 8 af AGF’s seneste 10 udekampe havde under 2.5 mål
  • AGF scorede i 13 af deres seneste 15 kampe
  • AGF har ikke tabt 9 af 11 af deres seneste kampe

Form Lyngby Boldklub mod AGF

Lyngby Boldklub har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 2-2 kamp mod HB Koege, før de sejrede 1-2 mod OB. Desværre blev sejren fulgt op af et 5-0 nederlag mod Silkeborg IF. Lyngby Boldklub vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til to uafgjorte og en nederlag. De scorede ti mål, men lukkede også seks ind.

De seneste tre kampe har for AGF givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke Nykoebing FC med 0-1, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 2-1 mod Viborg FF. Deres seneste opgør, mod F.C. København, indbragte et point i en 1-1 kamp. I deres seneste seks udekampe i 3F Superliga vandt AGF to sejre, mens de spillede tre uafgjort. De led en nederlag, mens de indkasserede seks og scorede ni mål.

Lyngby Boldklub noterede sig 11 point efter tre sejre i deres seneste seks kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede syv mål, men indkasserede også fem selv. AGF opnåede en sejr og seks point i de seneste seks kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede seks gange i disse kampe, men lukkede også selv ti ind.

Lyngby Boldklub vs AGF – Seneste nyt

Lyngby Boldklub skulle bare have én spiller siddende, når de møder AGF på Lyngby Stadion.

Lyngby Boldklub må stille op uden Parfait Bizoza den kommende søndag mod AGF, da han døjer med en skade.

AGF ser ud til at skulle se bort fra fire spillere til truppen, som på søndag møder Lyngby Boldklub. Blandt de fraværende spillere i AGF-truppen, er Nicolai Poulsen i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som Mikkel Duelund, Mads Emil Madsen og Kevin Yakob, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Lyngby Stadion.

Lyngby Boldklub mod AGF – indbyrdes historik

AGF har trukket sig sejrrigt ud af de seneste 5 indbyrdes opgør mod Lyngby Boldklub i 3F Superliga-regi. Ikke bare vandt AGF deres seneste opgør mod Lyngby Boldklub, de gjorde det også uden at indkassere mål undervejs mod en sikker sejr. En 1-0 sejr blev fulgt op af en gevinst på 1-0. AGF synes at have et godt øje til Lyngby Boldklub, som de har slået fem gange i deres seneste ti kampe.

AGF scorede i deres seneste 7 opgør mod Lyngby Boldklub i 3F Superliga. Begge hold scorede i tre af de seneste ti kampe mellem Lyngby Boldklub og AGF.

Lyngby Boldklub mod AGF Spiltips

Lyngby Boldklub høstede tre point i fem af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led tre nederlag i denne serie. AGF sikrede sig fire sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort fire gange samt to nederlag. AGF præsterede yderst acceptable fem clean sheets i deres seneste 10 udekampe. Lyngby Boldklub holdt rent bur i to af deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret under 2.5 mål i to kampe af de seneste ti kampe kampe mellem de to rivaler her. Lyngby Boldklub præsterede et gennemsnit på 0.7 mål, mens AGF snittede 0.8 mål. Desuden var der gevinst på “begge hold scorer ikke” syv gange i de kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Lyngby Boldklubs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.2 mål i gennemsnit i denne stime. Der blev scoret mere end 2.5 mål i tre af de seneste ti kampe, som AGF spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit en mål undervejs i processen.