Lyngby Boldklub mod AGF – Optakt, Spilfiduser, Odds

Lyngby Boldklub skal op imod AGF på Lyngby Stadion den kommende søndag i en spændende 3F Superliga duel.

Lyngby Boldklub er nummer 12 i tabellen med 5 point efter 14 kampe, mens AGF rangerer som nummer 7 med 18 point efter 14 kampe.

Når det kommer til mål, er Lyngby Boldklub ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 7 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.7 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 20 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 2 pr. kamp med 0 clean sheets undervejs.

AGF er i øjeblikket anstændige målscorere med 12 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.2 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 12 mål, mens AGF præsterede 2 “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.2 mål pr. kamp.

Lyngby Boldklub har fortsat ikke vundet i denne sæson efter 14 kampe, men kan til gengæld fremvise 5 uafgjorte og 9 nederlag. Lyngby Boldklub indkasserede mindst ét mål i deres seneste 23 kampe.

AGF har indtil videre præsteret 5 sejre og 3 uafgjorte samt 6 nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Lyngby Boldklub v AGF.

  • Lyngby Boldklub har ikke vundet deres seneste 15 kampe
  • Der er scoret imod Lyngby Boldklub i de seneste 17 kampe
  • Lyngby Boldklub har ikke vundet deres seneste 7 hjemmekampe
  • Der er scoret imod Lyngby Boldklub i de seneste 8 hjemmekampe
  • Lyngby Boldklub tabte 4 af 5 af deres seneste hjemmekampe
  • Der er scoret imod AGF i 6 af de seneste 7 kampe
  • AGF scorede i 6 af deres seneste 8 udekampe
  • AGF har ikke vundet 5 af 7 af deres seneste kampe
  • AGF har ikke vundet 3 af 4 af deres seneste udekampe

Form Lyngby Boldklub mod AGF

Lyngby Boldklub har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 1-1 mod Viborg FF, hvorefter de mod AaB tabte 0-2. Endnu en skuffelse fulgte senest mod OB, der vandt 3-1. Ikke mange eksperter vurderede før sæsonen, at Lyngby Boldklub kunne slutte i den bedste halvdel af tabellen, men de klarer sig væsentligt bedre end budgetteret, om man så må sige. Lyngby Boldklub præsterede ikke en eneste sejr i deres foregående seks kampe hjemme på Lyngby Stadion. De spillede uafgjort 2 gange og led 4 nederlag, mens de indkasserede 13 og scorede 4 mål.

AGF har været godt organiserede i deres seneste tre kampe, som sammenlagt kastede fem point af sig. De lagde ud med at banke AB Gladsaxe med 0-3 før de lod sig nøje med det ene point i en 1-1 kamp mod FC Nordsjælland. Deres seneste opgave indbragte endnu engang uafgjort, da de spillede 2-2 mod Brøndby IF. I deres seneste seks udekampe i 3F Superliga vandt AGF to sejre, mens de spillede 1 uafgjort. De led 3 nederlag, mens de indkasserede 6 og scorede 6 mål.

Lyngby Boldklub vs AGF – Seneste nyt

Lyngby Boldklub kan have op til 6 spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod AGF på søndag. Magnus Westergaard behøver ikke klæde om, når Lyngby Boldklub næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Alfred Finnbogason, Emil Nielsen, Kristian Riis, Andreas Bjelland og Petur Knudsen er alle ude af truppen, som Lyngby Boldklub tager imod AGF med på Lyngby Stadion.

AGF ser ud til at skulle se bort fra 3 spillere til truppen, som den kommende søndag møder Lyngby Boldklub.

Det er navne som Frederik Tingager, Mikael Anderson og Oliver Lund, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Lyngby Stadion.

Lyngby Boldklub mod AGF – indbyrdes historik

Med sejre på 1-0 og 1-0 i deres seneste to opgør mod Lyngby Boldklub ser AGF uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. AGF vandt 3 af deres foregående 10 kampe, mens Lyngby Boldklub vandt 4 sejre i 10 opgør. AGF kan spilles til odds 2.18 hos spilselskaberne.

AGF scorede i deres seneste 5 opgør mod Lyngby Boldklub i 3F Superliga. De seneste møder mellem Lyngby Boldklub og gæsterne fra AGF har muligvis været intense men ikke særligt målrige. Under 2.5 mål gav gevinst ikke færre end 7 af de seneste 10 opgør.

Lyngby Boldklub mod AGF Spiltips

Frederik Gytkjaer fandt vej til netmaskerne 2 gange i de foregående seks kampe i 3F Superliga for Lyngby Boldklub. Det skal ikke generere dem, hvis også finder vej til netmaskerne den kommende søndag. Gamblere vil også have et godt øje til Patrick Mortensen i håb om, at han kan føje til de 3 mål, han præsterede i de seneste seks kampe i 3F Superliga for AGF.

Lyngby Boldklub scorede kun kampens første mål 4 gange i deres seneste 10 kampe på Lyngby Stadion. AGF scorede kampens første kasse i 5 af deres seneste 10 udekampe.

Der var under 2.5 mål i 3 kampe af de forgange 10 kampe mellem de to klubber her. Mens Lyngby Boldklub har et gennemsnit på 0.8 mål i de opgør, har AGF et snit på 0.8 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst 6 gange. Der blev scoret over 2.5 mål i 4 af Lyngby Boldklubs sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.7 mål i gennemsnit i denne stime. Der blev scoret mere end 2.5 mål i 6 af de seneste 10 kampe, som AGF spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 2 mål undervejs i processen.