Lyngby Boldklub mod F.C. København – Optakt, Spilfiduser, Odds

Lyngby Boldklub agerer værter for F.C. København når lokalrivalerne brager sammen i endnu et saftigt derby i 3F Superliga den kommende fredag på Lyngby Stadion.

Lyngby Boldklub er nummer 10 med 2 point og en målscore på 6-9, mens F.C. København ligger nummer 8 med 6 point og en målscore på 10-10.

Lyngby Boldklub kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.2 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 12 gange og indkasserede selv 23 mål. Det er 2.3 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 0 gange.

F.C. København kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.8 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel på fredag. De lavede selv 18 garn i takt med, at de måtte finde sig i 12 mål imod. Det giver et snit på 1.2 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 3 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Lyngby Boldklub v F.C. København.

  • Lyngby Boldklub scorede i deres seneste 13 hjemmekampe
  • Lyngby Boldklub har ikke tabt 14 af 16 af deres seneste hjemmekampe
  • I de seneste 3 hjemmekampe i træk Lyngby Boldklub har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Lyngby Boldklub i de seneste 7 kampe
  • Lyngby Boldklub har ikke vundet deres seneste 5 kampe
  • F.C. København har ikke tabt 16 af 18 af deres seneste udekampe
  • F.C. København scorede i 19 af deres seneste 21 udekampe
  • I de seneste 5 kampe i træk F.C. København har spillet, har begge hold scoret
  • F.C. København scorede i 11 af deres seneste 13 kampe
  • I de seneste 3 udekampe i træk F.C. København har spillet, har begge hold scoret

Form Lyngby Boldklub mod F.C. København

Bare ét point forhindrer Lyngby Boldklub i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 2-1 af FC Nordsjælland, før de sikrede det ene point i en 3-3 kamp mod FC Midtjylland. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod AGF, som satte sig igennem med 1-0.Lyngby Boldklub vandt ingen af deres seneste seks ligakampe på Lyngby Stadion, men spillede uafgjort 3 gange og led 3 nederlag. De lukkede 14 ind og scorede selv 11.

F.C. København har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Brøndby IF med 4-1. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 1-3 mod Randers FC. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 2-1 over Trabzonspor.I deres seneste seks udekampe i 3F Superliga vandt F.C. København to sejre, mens de spillede 2 uafgjort. De led 2 nederlag, mens de indkasserede 9 og scorede 9 mål.

Lyngby Boldklub vs F.C. København – Seneste nyt

Lyngby Boldklub kan have op til 4 fraværende spillere, når de på fredag skal i kamp mod F.C. København.

Adam Sørensen, Sebastian Koch, Petur Knudsen og Frederik Gytkjær er blandt de 4 spillere, som mangler for Lyngby Boldklub den kommende fredag.

I værste fald må F.C. København finde sig i at have 6 spillere ude til deres kommende duel i 3F Superliga.Kevin Diks og Zeca har samlet for mange kort sammen og må derfor sidde over i den næste F.C. København-kamp på grund af karantæne.

Mathew Ryan, Nicolai Boilesen, Orri Oskarsson og Kamil Grabara bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med F.C. København, når de drager til Lyngby Stadion.

Lyngby Boldklub mod F.C. København – indbyrdes historik

Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 2-2 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten den kommende fredag.F.C. København går ind til kampen mod Lyngby Boldklub med en 7-1-2 fordel og der er odds 1.60 på, at F.C. København vinder endnu en sejr.

Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 8 gange i de seneste 10 kampe mellem Lyngby Boldklub og F.C. København. Begge hold var på tavlen 6 gange i deres seneste 10 møder.

Emil Nielsen har været den bedste målskytte i 3F Superliga for hjemmeholdet med 2 mål på det seneste. Lyngby Boldklub satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. F.C. København kigger til gengæld mod Pep Biel i håb om, at han kan udvide totalen på 4 mål i hans seneste kampe i 3F Superliga.

Lyngby Boldklub var i stand til at vinde 6 af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort 2 gange. De led også 2 nederlag i denne serie. F.C. København sejrede i 6 af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort 2 gange og led 2 nederlag.Lyngby Boldklub har set 7 af deres seneste 10 hjemmekampe på Lyngby Stadion byde på over 2.5 mål. Af disse 10, var der over 3.5 mål i 5 af kampene. Der var over 2.5 mål i 4 af F.C. Københavns seneste 10 udekampe, der bød på over 3.5 mål 4 gange.

Der var over 3.5 mål i 8 kampe af de foregående 10 kampe kampe mellem disse to. Lyngby Boldklub opererer med et snit på 1.2 mål i disse dueller, mens F.C. København ligger på 2.6 mål i gennemsnit. Begge hold var på tavlen 6 gange undervejs.Der blev scoret over 2.5 mål i 4 af Lyngby Boldklubs seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.2 mål på vejen.Over 2.5 gav gevinst på oddset i 8 af udeholdets seneste 10 opgør, hvori F.C. København formåede at score 2.5 mål i gennemsnit.