Lyngby Boldklub mod FC Midtjylland – Optakt, Spilfiduser, Odds

Lyngby Boldklub agerer værter for FC Midtjylland når de brager sammen i endnu et saftigt opgør i 3F Superliga den kommende søndag på Lyngby Stadion.

Lyngby Boldklub drømte uden tvivl om at starte den nye 3F Superliga sæson med mere end bare ét point efter de første to kampe. De bør være stærkt motiverede for endelig at smage den første sejr, når de tager imod FC Midtjylland.

FC Midtjylland har sat seks point på kontoen efter deres første to kampe i denne nye sæson, og stræber selvfølgelig efter den tredje sejr på stribe i sæsonens tredje opgave.

Lyngby Boldklub kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.1 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 11 gange og indkasserede selv 15 mål. Det er 1.5 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur en gang.

FC Midtjylland rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående ti kampe. Nydelige 2.2 mål pr. kamp, 22 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net otte gange, eller 0.8 gange pr. kamp, hvor de præsterede seks clean sheets.

FC Midtjylland er noteret for 4 sejre på stribe.

Vores tip

  • 10 af Lyngby Boldklub’s seneste 11 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Lyngby Boldklub scorede i 14 af deres seneste 16 hjemmekampe
  • 10 af Lyngby Boldklub’s seneste 12 kampe havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod Lyngby Boldklub i 11 af de seneste 13 hjemmekampe
  • Lyngby Boldklub har ikke vundet 8 af 10 af deres seneste kampe
  • FC Midtjylland scorede i deres seneste 19 kampe
  • FC Midtjylland har i vandt de seneste 3 kampe i træk ikke indkasseret et mål
  • FC Midtjylland har ikke tabt 16 af 18 af deres seneste kampe
  • FC Midtjylland har ikke tabt 12 af 13 af deres seneste udekampe
  • FC Midtjylland vandt 9 af 11 af deres seneste kampe

Form Lyngby Boldklub mod FC Midtjylland

Lyngby Boldklub har været lettere middelmådige i deres seneste tre kampe, der ikke bragte en sejr med sig. Mod AC Horsens blev det 0-0, hvorefter F.C. København viste sig for stærke og sejrede 1-2. Senest lykkedes det dog at nappe det ene point i en 2-2 kamp mod Viborg FF. Det ligner en sæson, hvor Lyngby Boldklub vil være solidt placering midt i nedrykningskampen i det meste af sæsonen, hvor målet er at sikre opholdet i 3F Superliga. Lyngby Boldklub vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til en uafgjorte og to nederlag. De scorede ottemål, men lukkede også ti ind.

I deres seneste tre kampe formåede FC Midtjylland først at banke FC Progres Niederkorn med 2-0. Herefter nedlagde de også Silkeborg IF med 2-0, inden stimen stoppede mod FC Progres Niederkorn, der vandt en 2-0 sejr. Alt andet end en placering i top to vil være at betragte som en skuffelse for FC Midtjylland, som går efter at udfordre i titelkampen. FC Midtjylland formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks udekampe i 3F Superliga. De opnåede en uafgjorte og tabte en, hvori de indkasserede seks og scorede 12 mål.

Lyngby Boldklub vs FC Midtjylland – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Lyngby Boldklub, når de skal i aktion mod FC Midtjylland.

Alfred Finnbogason og Andreas Bjelland er blandt de to spillere, som mangler for Lyngby Boldklub den kommende søndag.

FC Midtjylland ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som på søndag møder Lyngby Boldklub.

Kristoffer Olsson, Henrik Dalsgaard og Junior Brumado bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med FC Midtjylland, når de drager til Lyngby Stadion.

Lyngby Boldklub mod FC Midtjylland – indbyrdes historik

Lyngby Boldklub har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 5 indbyrdes opgør mod FC Midtjylland. Lyngby Boldklub vandt 2-1 sidste gang de to rivaler spillede mod hinanden og har helt sikkert planer om at hente tre point igen den kommende søndag. FC Midtjylland vandt fire af deres foregående ti kampe, mens Lyngby Boldklub vandt tre sejre i ti opgør. FC Midtjylland kan spilles til odds 2.00 hos spilselskaberne.

FC Midtjylland scorede i deres seneste 4 opgør mod Lyngby Boldklub i 3F Superliga. Begge hold scorede i fem af de seneste ti kampe mellem Lyngby Boldklub og FC Midtjylland.

Lyngby Boldklub mod FC Midtjylland Spiltips

Alfred Finnbogason fandt vej til netmaskerne to gange i de foregående seks kampe i 3F Superliga for Lyngby Boldklub. Det skal ikke generere dem, hvis også finder vej til netmaskerne den kommende søndag. Gamblere vil også have et godt øje til Gustav Isaksen i håb om, at han kan føje til de fire mål, han præsterede i de seneste seks kampe i 3F Superliga for FC Midtjylland.

Lyngby Boldklub høstede tre point i fem af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led tre nederlag i denne serie. FC Midtjylland sikrede sig fem sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort tre gange samt to nederlag. Lyngby Boldklub vandt kun beskedne tre sejre i deres seneste 10 kampe, mens FC Midtjylland præsterede otte sejre af 10 mulige.

Der blev scoret over 2.5 mål i fem kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Lyngby Boldklub præsterede et gennemsnit på 1.3 mål, mens FC Midtjylland snittede 1.5 mål i disse. Begge hold scorede fem gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Lyngby Boldklubs seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 0.6 mål på vejen. Der blev scoret mere end 2.5 mål i seks af de seneste ti kampe, som FC Midtjylland spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 2.2 mål undervejs i processen.