Lyngby Boldklub mod FC Nordsjælland – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er højst sandsynligt en spændende kamp i vente, når Lyngby Boldklub byder FC Nordsjælland op til dans på søndag på Lyngby Stadion stadion.

FC Nordsjælland nyder udsigten fra toppen af tabellen med 15 point for seks ligakampe i denne sæson. Hjemmeholdet Lyngby Boldklub ligger placeret som nummer 9 i 3F Superliga med syv point oven på seks afviklede kampe.

Når det kommer til mål, er Lyngby Boldklub ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne ti gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med en mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 15 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.5 pr. kamp med to clean sheets undervejs.

FC Nordsjælland ankommer til denne udekamp med en god historik på målfronten for de seneste ti kampe. Det er blevet til 2.3 mål pr. kamp, svarende til 23 mål i alt. I egen ende lukkede de 12 mål ind, eller 1.2 mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent tre gange.

Lyngby Boldklub har kun spillet en enkelt gang uafgjort efter seks kampe, hvori de noterede sig to sejre og tre nederlag i 3F Superliga.

FC Nordsjælland har indtil videre præsteret fem sejre og nul uafgjorte samt en nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

  • Lyngby Boldklub scorede i 16 af deres seneste 18 hjemmekampe
  • 11 af Lyngby Boldklub’s seneste 13 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • 10 af Lyngby Boldklub’s seneste 12 kampe havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod Lyngby Boldklub i 9 af de seneste 11 hjemmekampe
  • Der er scoret imod Lyngby Boldklub i 5 af de seneste 6 kampe
  • FC Nordsjælland har i vandt 4 af de seneste 5 kampe ikke indkasseret et mål
  • FC Nordsjælland har ikke tabt 13 af 15 af deres seneste kampe
  • FC Nordsjælland var i vandt 7 af deres seneste 9 kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål
  • FC Nordsjælland vandt 7 af 9 af deres seneste kampe
  • FC Nordsjælland har ikke tabt 5 af 6 af deres seneste udekampe

Form Lyngby Boldklub mod FC Nordsjælland

Det er alt eller intet for Lyngby Boldklub i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 3-0 nederlag mod Brøndby IF, hvortil de svarede igen mod Randers FC i en 1-0 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 1-0 mod AGF. Lyngby Boldklub vandt fire af deres seneste seks hjemmekampe i 3F Superliga, hvori de også spillede uafgjort nul gange og led to nederlag. De scorede ti mål og lukkede ni.

FC Nordsjælland har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Partizan Belgrade nedlagt 5-0, hvorpå FC Midtjylland blev fejet til side med 3-0. Senest gik formen ud over Partizan Belgrade, der blev slået med 0-1. I deres seneste seks udekampe i 3F Superliga vandt FC Nordsjælland to sejre, mens de spillede en uafgjort. De led tre nederlag, mens de indkasserede ti og scorede ti mål.

Lyngby Boldklub opnåede en sejre og tre point i de seneste fire kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede fem gange i disse kampe, men lukkede også selv syv ind.

Lyngby Boldklub vs FC Nordsjælland – Seneste nyt

Lyngby Boldklub mod FC Nordsjælland – indbyrdes historik

FC Nordsjælland er ubesejret mod Lyngby Boldklub i de sidste 8 indbyrdes opgør. Respekten for rivalen vejede i sidste ende tungere end lysten til sejr, da Lyngby Boldklub og FC Nordsjælland senest mødte hinanden i 3F Superliga. En sejr havde lunet godt på begges konto, men kampen mundede ud i 1-1 på Lyngby Stadion. Lyngby Boldklub går til kampen mod FC Nordsjælland med en 1-4-5 statistik for deres seneste ti møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 10%.

FC Nordsjælland scorede i deres seneste 10 opgør mod Lyngby Boldklub i 3F Superliga. Begge hold scorede i otte af de seneste ti kampe mellem Lyngby Boldklub og FC Nordsjælland.

Lyngby Boldklub mod FC Nordsjælland Spiltips

Hold godt øje med Frederik Gytkjær, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten to gange på det seneste for Lyngby Boldklub. For gæsterne præsterede Marcus Ingvartsen fire mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

Lyngby Boldklub vandt beskedne seks sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne en gange, mens de tabte tre kampe. Gæsterne fra FC Nordsjælland vandt fire af deres seneste 10 udekampe, hvoraf tre sluttede remis. De tabte desuden tre af disse udekampe. Den er svær at kalde, hvem der præsterer kampens første mål her den kommende søndag. Lyngby Boldklub åbnede scoringen i ikke færre end syv af deres seneste 10 hjemmekampe. FC Nordsjælland har også været hurtige til at få kampens første kasse sat ind. Det gjorde de i seks af deres seneste 10 udekampe.

Over 2.5 mål ga gevinst i seks kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. Lyngby Boldklub presterte en mål i gjennomsnitt, mens FC Nordsjælland presterte 2.1 mål i snitt. Begge lag skåret otte gange ganger i disse duellene. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Lyngby Boldklubs seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 0.9 mål på vejen. Over 2.5 blev der scoret i seks af de forrige ti kampe, som FC Nordsjælland spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 2.6 mål i disse kampe.