Lyngby Boldklub mod Hvidovre IF i Nordicbet Liga runde 29 – optakt, odds og spilfiduser

Uhyre vigtige point er på spil i toppen af tabellen, når Lyngby Boldklub får besøg af Hvidovre IF i Lyngby Stadion. Der er kickoff til kampen den kommende torsdag.

Efter 28 kampe afviklet er Lyngby Boldklub placeret nummer 3 i stillingen med 53 point. Der er 3 points forskel til Hvidovre IF, der som nummer 4 har samlet 50 point sammen.

Hvidovre IF går ind til kampen mod Lyngby Boldklub på torsdag med håbet om at hale ind på de foranliggende i tabellen i Nordicbet Liga. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Lyngby Boldklub har før opgøret på torsdag et anstændigt gennemsnit på 2 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 20 mål samtidig med, at de indkasserede 9 mål. Det kaster et gennemsnit på 0.9 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 4 gange.

Hvidovre IF vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 9 gange i deres seneste 10 opgør, eller 0.9 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 12 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.2 pr. kamp. De holdt målet rent 4 gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for Lyngby Boldklub v Hvidovre IF.

Form Lyngby Boldklub mod Hvidovre IF

Lyngby Boldklub drømmer om mere.

I deres seneste tre kampe formåede Lyngby Boldklub først at banke FC Fredericia med 3-1. Herefter nedlagde de også FC Helsingør med 2-1, inden stimen stoppede mod AC Horsens, der vandt en 2-1 sejr.

Hvidovre IF drømmer om mere.

Hvidovre IF har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe, der ellers startede med en sejr. Mod FC Helsingør satte de sig igennem med 1-2, før AC Horsens viste sig for stærke og sejrede 0-1. Også deres seneste opgave efterlod dem tomhændede, da Hvidovre IF gik ned 2-1 mod Nykøbing FC.

Lyngby Boldklub v Hvidovre IF Indbyrdes historik

Der blev delt i porten, da Lyngby Boldklub senest stod overfor Hvidovre IF på Pro Ventilation Arena. Kedeligt var det ikke, men ingen af holdene formåede at sætte sig igennem, hvorfor der stod 0-0 på måltavlen, da sidste fløjt lød. Lyngby Boldklub går ind til opgøret med en historik mod Hvidovre IF, der siger 6-3-1 for deres seneste 10 kampe i Nordicbet Liga. I 3 af de seneste 10 opgør mellem Lyngby Boldklub og Hvidovre IF var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i Nordicbet Liga

Stillingen i Nordicbet Liga inden den kommende runde 29 fortæller os, hvor Lyngby Boldklub og Hvidovre IF ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende torsdag på Lyngby Stadion.

Lyngby Boldklub mod Hvidovre IF – Hold øje med…

Der er nogle interessante navne på begge hold, hvis man søger efter en målmager. Emil Nielsen viser rigtig god form med 5 mål i seks kampe og Lyngby Boldklub bør bringe ham i spil mod Hvidovre IF. Sidstnævnte ankommer med Christoffer Boateng, der stod for 3 mål i de seneste seks kampe.