Lyngby Boldklub mod Hvidovre IF – Optakt, Spilfiduser, Odds

Hjemmeholdet Lyngby Boldklub skal den kommende søndag i kamp mod Hvidovre IF på Lyngby Stadion i en kamp i nedrykningsspillet i 3F Superliga. Nedrykning rammer de dårligste hold i denne gruppe, mens det bedste løber med en plads i Europa.

Lyngby Boldklub går ind til runde 25 som nummer 4 i 3F Superliga tabellen med 24 point på kontoen. Med 24 runder bag dem har Hvidovre IF samlet 11 point, hvilket giver dem en placering som nummer 6 i stillingen.

Lyngby Boldklub kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.3 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 13 gange og indkasserede selv 22 mål. Det er 2.2 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur tre gange.

Hvidovre IF er i øjeblikket anstændige målscorere med 13 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.3 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 21 mål, mens Hvidovre IF præsterede en “clean sheets”. De indkasserede i snit 2.1 mål pr. kamp.

Lyngby Boldklub er noteret for seks sejre, og har desuden spillet seks uafgjorte, ligesom det er blevet til 12 nederlag i 3F Superliga i denne sæson.

Hvidovre IF har indtil videre præsteret to sejre og fem uafgjorte samt 17 nederlag i 3F Superliga. Hvidovre IF led nederlag i deres seneste 4 kampe.

Vores tip

  • Lyngby Boldklub har ikke vundet 12 af 14 af deres seneste kampe i 3F Superliga
  • Lyngby Boldklub har ikke vundet 9 af 10 af deres seneste kampe
  • Lyngby Boldklub har ikke tabt 9 af 11 af deres seneste hjemmekampe i 3F Superliga
  • Lyngby Boldklub scorede i 11 af deres seneste 13 hjemmekampe i 3F Superliga
  • Lyngby Boldklub har ikke vundet 7 af 9 af deres seneste hjemmekampe i 3F Superliga
  • Hvidovre IF har ikke vundet 21 af 23 af deres seneste kampe i 3F Superliga
  • Der er scoret imod Hvidovre IF i de seneste 11 kampe
  • I 8 af de seneste 9 kampe Hvidovre IF har spillet, har begge hold scoret
  • 9 af Hvidovre IF’s seneste 10 kampe havde over 2.5 mål
  • Der er scoret imod Hvidovre IF i 17 af de seneste 19 kampe i 3F Superliga

Form Lyngby Boldklub mod Hvidovre IF

De seneste tre kampe har for Lyngby Boldklub givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke Viborg FF med 2-0, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 6-2 mod Randers FC. Deres seneste opgør, mod OB, indbragte et point i en0-0 kamp. Lyngby Boldklub vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort tre gange og tabte en, mens de scorede 11 og lukkede ni mål ind.

Hvidovre IF har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 1-0 af AGF, før Viborg FF satte sig igennem med 3-1. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Randers FC, der satte sig igennem med 1-3. I deres seneste seks udekampe i 3F Superliga vandt Hvidovre IF to sejre, mens de spillede nul uafgjort. De led fire nederlag, mens de indkasserede 14 og scorede syv mål.

Lyngby Boldklub har opnået fire point fra deres seneste seks kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i 3F Superliga. De vandt en kampe med en score på ni mål for og 15 imod. Hvidovre IF vandt nul sejre i deres foregående seks kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i 3F Superliga. De scorede en mål og lukkede 18 ind. Dette indbragte dem nul point.

Lyngby Boldklub vs Hvidovre IF – Seneste nyt

Lyngby Boldklub skulle bare have én spiller siddende, når de møder Hvidovre IF på Lyngby Stadion.

Lyngby Boldklub må stille op uden Rezan Corlu på søndag mod Hvidovre IF, da han døjer med en skade.

Hvidovre IF ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Lyngby Boldklub på Lyngby Stadion.

Mads Kaalund rejser ikke med Hvidovre IF til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Lyngby Boldklub mod Hvidovre IF – indbyrdes historik

Lyngby Boldklub har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 6 indbyrdes opgør mod Hvidovre IF. Tilskuerne vil ikke have noget imod at få en lige så underholdende kamp, som sidste gang Lyngby Boldklub stod overfor Hvidovre IF. Det sluttede 2-4 i en fremragende 3F Superliga duel imellem klubberne. Lyngby Boldklub vandt syv af deres foregående ti kampe mod Hvidovre IF, mens sidstnævnte vandt to af disse og resten sluttede uafgjort.

Lyngby Boldklub scorede mindst én gang i de seneste 5 indbyrdes opgør mod Hvidovre IF i 3F Superliga. I en af de tidligere to kampe mellem Lyngby Boldklub og Hvidovre IF scorede begge hold.

Lyngby Boldklub mod Hvidovre IF Spiltips

På trods af blot to mål i sine seneste seks kampe for Lyngby Boldklub, har Andri Gudjohnsen været stærkt kørende i denne sæson med ni mål på kontoen. Han kommer stærkt motiveret ind til mødet med Hvidovre IF, og ligner et solidt spil på en målscorer på oddset på søndag.

Lyngby Boldklub høstede tre point i fire af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led tre nederlag i denne serie. Hvidovre IF sikrede sig fire sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort nul gange samt seks nederlag. Lyngby Boldklub har ikke været alt for gode til at holde rent bur på Lyngby Stadion, da de kun noterede sig to sejre til nul i deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i en kamp af de seneste to kampe mellem disse to hold. Lyngby Boldklub præsterede et gennemsnit på 1.5 mål, mens Hvidovre IF snittede to mål i disse. Begge hold scorede en gang i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Lyngby Boldklubs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score en mål i gennemsnit i denne stime. Der blev scoret over 2.5 kasser i ni af gæsternes seneste ti kampe i alle turneringer, hvori de gennemsnitligt præsterede selv at score to mål.