Lyngby Boldklub mod Hvidovre IF – Optakt, Spilfiduser, Odds

Både Lyngby Boldklub og Hvidovre IF går ind til kampen på søndag på en placering i midten af tabellen i 3F Superliga. Derfra har begge selvfølgelig sigtekornet rettet imod en højere placering, så vigtige point er på højkant på Lyngby Stadion.

Lyngby Boldklub er nummer 9 i tabellen med 20 point efter 19 kampe, mens Hvidovre IF rangerer som nummer 12 med otte point efter 19 kampe.

Lyngby Boldklub kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.2 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 12 gange og indkasserede selv 20 mål. Det er to mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur en gange.

Hvad målscoring angår, er Hvidovre IF ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne ni gange i deres foregående ni kampe, et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De indkasserede 26 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2.6 pr. kamp. De klarede at holde målet rent en gange i denne serie.

Lyngby Boldklub har vundet fem sejre, mens de har spillet fem uafgjorte og tabte desuden ni kampe i denne sæson i 3F Superliga.

Hvidovre IF kan blot fremvise en enkelt sejr efter 19 spillede kampe i 3F Superliga i denne sæson. De har spillet uafgjort fem gange og lidt 13 nederlag.

Vores tip

  • Der er scoret imod Lyngby Boldklub i 19 af de seneste 21 kampe
  • Lyngby Boldklub scorede i 15 af deres seneste 17 hjemmekampe i 3F Superliga
  • Der er scoret imod Lyngby Boldklub i 13 af de seneste 15 hjemmekampe i 3F Superliga
  • Der er scoret imod Lyngby Boldklub i 12 af de seneste 14 kampe i 3F Superliga
  • I 6 af de seneste 8 kampe Lyngby Boldklub har spillet, har begge hold scoret
  • Hvidovre IF har ikke vundet 17 af 18 af deres seneste kampe i 3F Superliga
  • 10 af Hvidovre IF’s seneste 12 kampe havde over 2.5 mål
  • 8 af Hvidovre IF’s seneste 10 kampe havde over 3.5 mål
  • Hvidovre IF var i tabte 7 af deres seneste 9 kampe i 3F Superliga involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • 6 af Hvidovre IF’s seneste 7 udekampe havde over 3.5 mål

Form Lyngby Boldklub mod Hvidovre IF

Lyngby Boldklub har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 0-1 af Fredericia, før FC Nordsjælland satte sig igennem med 3-2. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Randers FC, der satte sig igennem med 1-0. Lyngby Boldklub var kun i stand til at vinde én af deres seneste seks ligakampe på eget græs, mens fire sluttede uafgjort og de led en nederlag. De stod selv for ni mål, men indkasserede samtidig ni.

Bare ét point forhindrer Hvidovre IF i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 4-0 og 1-3 mod Brøndby IF og Randers FC. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 2-2 mod Viborg FF. Hvidovre IF kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort en gange og led fire nederlag. De indkasserede 12 mål og scorede selv tre.

Lyngby Boldklub opnåede 12 point for deres seneste otte møder med hold, der ligger blandet de nederste seks i stillingen. De opnåede tre sejre, scorede ni og lukkede otte mål ind. Hvidovre IF sikrede sig en sejre fra ti scorede mål og 17 indkasserede i deres seneste ni kampe mod hold, der ligger placeret blandt de nederste seks. Dette indbragte dem syv point til kontoen.

Lyngby Boldklub vs Hvidovre IF – Seneste nyt

Lyngby Boldklub skulle bare have én spiller siddende, når de møder Hvidovre IF på Lyngby Stadion.

Lyngby Boldklub må stille op uden Rezan Corlu den kommende søndag mod Hvidovre IF, da han døjer med en skade.

Hvidovre IF ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Lyngby Boldklub på Lyngby Stadion.

Mads Kaalund rejser ikke med Hvidovre IF til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Lyngby Boldklub mod Hvidovre IF – indbyrdes historik

Lyngby Boldklub har trukket sig sejrrigt ud af de seneste 4 indbyrdes opgør mod Hvidovre IF i 3F Superliga-regi. I det seneste opgør mellem disse to løb Lyngby Boldklub med de tre point i en 0-1 kamp, der blev spillet på Lyngby Stadion den 17 september 2023. Lyngby Boldklub vandt otte af deres seneste ti kampe mod Hvidovre IF, mens sidstnævnte vandt en af disse og resten endte uafgjort.

Lyngby Boldklub scorede mindst én gang i de seneste 4 indbyrdes opgør mod Hvidovre IF i 3F Superliga.

Lyngby Boldklub mod Hvidovre IF Spiltips

På trods af blot to mål i sine seneste seks kampe for Lyngby Boldklub, har Andri Gudjohnsen været stærkt kørende i denne sæson med syv mål på kontoen. Han kommer stærkt motiveret ind til mødet med Hvidovre IF, og ligner et solidt spil på en målscorer på oddset på søndag.

Lyngby Boldklub høstede tre point i tre af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort fire gange og led tre nederlag i denne serie. Hvidovre IF sikrede sig fem sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt fire nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Lyngby Boldklub på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i fire af Hvidovre IFs seneste 10 udekampe.

Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af Lyngby Boldklubs seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.7 mål i gennemsnit. Der blev scoret over 2.5 kasser i otte af gæsternes seneste ti kampe i alle turneringer, hvori de gennemsnitligt præsterede selv at score 1.8 mål.