Lyngby skal smadre oprykkerne fra Jammerbugt

Lyngby Boldklub er af bookmakerne gjort til forholdsvis klare favoritter, når de har besøg af Jammerbugt FC den kommende fredag i Nordicbet Liga. Tre point til favoritholdet betaler 1.22 i gevinst på oddset, når de tørner sammen på Lyngby Stadion. Med en placering som nummer 2 i stillingen har Lyngby Boldklub samlet 32 point efter 16 kampe. På 15 point befinder Jammerbugt FC sig rangeret som nummer 9 for 16 afviklede kampe. 

Jammerbugt FC går ind til kampen mod Lyngby Boldklub den kommende fredag med håbet om at hale ind på hjemmeholdet i stillingen i Nordicbet Liga. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder. 

Når det kommer til mål, er Lyngby Boldklub ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 11 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.1 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 7 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 0.7 pr. kamp med 4 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Jammerbugt FC ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 11 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.1 pr. kamp. De indkasserede 28 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2.8 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 2 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Lyngby Boldklub v Jammerbugt FC.

  • Lyngby Boldklub er ubesejret i de seneste 5 hjemmebane kampe i træk;
  • Lyngby Boldklub har scoret i seneste 29 af 31 kampe;
  • I 8 of 10 seneste Lyngby Boldklub kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • I 7 seneste Lyngby Boldklub kampe i træk var antal mål UNDER 3.5.
  • Jammerbugt FC ikke vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • Jammerbugt FC har indkasseret mål i seneste 40 af 42 kampe;
  • Jammerbugt FC har scoret i seneste 7 af 9 kampe;
  • I 3 of 5 seneste Jammerbugt FC kampe var antal mål OVER 3.5.

Form Lyngby Boldklub mod Jammerbugt FC

Lyngby Boldklub håber på yderligere point til samlingen.

Det er vanskeligt at pege fingre ad Jammerbugt FC, da den seneste tids resultater i det store billede har levet op til forventningerne. Lyngby Boldklub har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Vendsyssel FF sluttede 1-1, hvorpå et 1-0 nederlag mod Hvidovre IF fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Vendsyssel FF blev nedlagt med 1-0.

Jammerbugt FC håber på frisk start.

Lyngby Boldklub går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret. Bare ét point forhindrer Jammerbugt FC i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 0-5 af Nykøbing FC, før de sikrede det ene point i en 2-2 kamp mod Esbjerg fB. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod AC Horsens, som satte sig igennem med 1-4.

Lyngby Boldklub v Jammerbugt FC Indbyrdes historik

Lyngby Boldklub havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-1 tilbage i juli 2021 i Nordicbet Liga. Lyngby Boldklub går ind til opgøret med en historik mod Jammerbugt FC, der siger 1-0-0 for deres seneste 1 kampe i Nordicbet Liga.

Stilling i Nordicbet Liga

Hold øje med…