Lyngby Boldklub mod Nykøbing FC i Nordicbet Liga runde 21 – optakt, odds og spilfiduser

Lyngby Boldklub er af bookmakerne gjort til forholdsvis klare favoritter, når de har besøg af Nykøbing FC på fredag i Nordicbet Liga. Tre point til favoritholdet betaler 1.50 i gevinst på oddset, når de tørner sammen på Lyngby Stadion.

Efter 20 kampe afviklet er Lyngby Boldklub placeret nummer 2 i stillingen med 40 point. Der er 18 points forskel til Nykøbing FC, der som nummer 7 har samlet 22 point sammen.

Nykøbing FC går ind til kampen mod Lyngby Boldklub den kommende fredag med håbet om at hale ind på de foranliggende i tabellen iNordicbet Liga. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Det er ikke sådan, at Lyngby Boldklub ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 14 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 1.4 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 7 mål imod, et gennemsnit på 0.7 pr. kamp med 5 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Nykøbing FC ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 14 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.4 pr. kamp. De indkasserede 15 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.5 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 2 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Lyngby Boldklub v Nykøbing FC.

Form Lyngby Boldklub mod Nykøbing FC

Lyngby Boldklub drømmer om mere.

Lyngby Boldklub ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 3-3 mod HB Køge. Herefter var de oppe imod FC Fredericia i en kamp, der sluttede 1-1. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Fremad Amager, som blev nedlagt med 3-0.

Nykøbing FC i miserabel form.

Nykøbing FC har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 1-1 mod Vendsyssel FF, hvorefter de mod FC Helsingør tabte 2-0. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Hvidovre IF, der vandt 0-1.

Lyngby Boldklub v Nykøbing FC Indbyrdes historik

Lyngby Boldklub tog sig af alle tre point i deres foregående duel mod deres næste modstander, som de besejrede 2-1 tilbage i julio 2021 i Nordicbet Liga. Lyngby Boldklub møder Nykøbing FC med en historik imellem klubberne, der siger 3-1-0 for deres seneste 4 kampe i Nordicbet Liga.

Stilling i Nordicbet Liga

Stillingen i Nordicbet Liga inden den kommende runde 21 fortæller os, hvor Lyngby Boldklub og Nykøbing FC ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende fredag på Lyngby Stadion.

Manden med målnæsen

Nykøbing FC har til gengæld forhåbninger om, at Lars Pleidrup kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for undefined mål i alle turneringer indtil videre, samt 1 i de seneste seks.