Lyngby Boldklub mod OB – Optakt, Spilfiduser, Odds

Lyngby Boldklub skal op imod OB den kommende fredag på Lyngby Stadion i nedrykningsspillet i 3F Superliga. At undgå nedrykning er det primære mål for denne gruppe af hold, men en plads i Europa er også på spil for det bedste af holdene.

Lyngby Boldklub fik en seriøs øretæve i deres seneste kampe, og vil være tændte for at revanchere sig selv den kommende fredag. OB bør have en særdeles vanskelig kamp i vente.

Lyngby Boldklub kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.5 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 15 gange og indkasserede selv 24 mål. Det er 2.4 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

OB vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score otte gange i deres seneste ti opgør, eller 0.8 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 13 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.3 pr. kamp. De holdt målet rent to gange i denne stime.

Lyngby Boldklub har vundet seks sejre, mens de har spillet fem uafgjorte og tabte desuden 12 kampe i denne sæson i 3F Superliga.

OB kigger på seks sejre, samt seks uafgjorte såvel som 11 nederlag i 3F Superliga. OB tabte ingen af deres seneste 7 udekampe.

Vores tip

  • Lyngby Boldklub scorede i 17 af deres seneste 19 hjemmekampe i 3F Superliga
  • Lyngby Boldklub har ikke vundet 11 af 13 af deres seneste kampe i 3F Superliga
  • Der er scoret imod Lyngby Boldklub i 13 af de seneste 15 kampe i 3F Superliga
  • Der er scoret imod Lyngby Boldklub i 12 af de seneste 14 kampe
  • Lyngby Boldklub har ikke vundet 8 af 9 af deres seneste kampe
  • 19 af OB’s seneste 21 kampe i 3F Superliga havde under 3.5 mål
  • OB scorede i 22 af deres seneste 23 udekampe
  • OB scorede i 15 af deres seneste 16 udekampe i 3F Superliga
  • I de seneste 8 OB kampe , har summen af mål været under 3.5
  • I 7 af de seneste 9 udekampe OB har spillet, har begge hold scoret

Form Lyngby Boldklub mod OB

Lyngby Boldklub har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod F.C. København tabte de 4-0, hvorefter de vandt 2-0 over Viborg FF. De var tilbage i rendestenen med et 6-2 nederlag mod Randers FC. Lyngby Boldklub vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort to gange og tabte to, mens de scorede 11 og lukkede 11 mål ind.

OB har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe, der ellers startede med en sejr. Mod Vejle Boldklub satte de sig igennem med 0-1, før F.C. København viste sig for stærke og sejrede 0-2. Også deres seneste opgave efterlod dem tomhændede, da OB gik ned 0-1 mod Vejle Boldklub. OB vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede tre uafgjort og led nul nederlag. De scorede syv mål, mens de samtidig indkasserede fire mål.

Lyngby Boldklub opnåede fire point fra deres foregående seks kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt en sejre med ni mål scoret og 15 indkasseret. OB vandt en sejre i deres foregående seks kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i 3F Superliga. De scorede fem mål og lukkede 12 ind. Dette indbragte dem tre point.

Lyngby Boldklub vs OB – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Lyngby Boldklub, når de skal i aktion mod OB. Casper Winther får en fridag fra Lyngby Boldklub-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Lyngby Boldklub må stille op uden Rezan Corlu den kommende fredag mod OB, da han døjer med en skade.

OB ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som den kommende fredag møder Lyngby Boldklub.

Max Ejdum, Hans Christian Bernat og Martin Hansen bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med OB, når de drager til Lyngby Stadion.

Lyngby Boldklub mod OB – indbyrdes historik

Lyngby Boldklub har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 9 indbyrdes opgør mod OB. Respekten for rivalen vejede i sidste ende tungere end lysten til sejr, da Lyngby Boldklub og OB senest mødte hinanden i 3F Superliga. En sejr havde lunet godt på begges konto, men kampen mundede ud i 2-2 på Lyngby Stadion. OB synes at have et godt øje til Lyngby Boldklub, som de har slået seks gange i deres seneste ti kampe.

I de seneste 6 indbyrdes opgør i 3F Superliga imellem Lyngby Boldklub og OB blev der scoret mindst tre mål hver eneste gang. Begge hold scorede i fem af de seneste ti kampe mellem Lyngby Boldklub og OB.

Lyngby Boldklub mod OB Spiltips

Lyngby Boldklub høstede tre point i fire af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led tre nederlag i denne serie. OB sikrede sig tre sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort fem gange samt to nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Lyngby Boldklub på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i syv af OBs seneste 10 udekampe.

Over 2.5 mål ga gevinst i syv kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. Lyngby Boldklub presterte 0.9 mål i gjennomsnitt, mens OB presterte 2.1 mål i snitt. Begge lag skåret fem gange ganger i disse duellene. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af Lyngby Boldklubs seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.4 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i fem af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de en mål i disse kampe.