Lyngby Boldklub mod Randers FC – Optakt, Spilfiduser, Odds

Lyngby Boldklub byder velkommen til Randers FC i 3F Superliga på søndag på Lyngby Stadion.

Lyngby Boldklub er nummer 6 i tabellen med fire point efter fire kampe, mens Randers FC rangerer som nummer 10 med to point efter fire kampe.

Lyngby Boldklub kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.1 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 11 gange og indkasserede selv 16 mål. Det er 1.6 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur en gange.

Hvad målscoring angår, er Randers FC ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne ni gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De indkasserede 28 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2.8 pr. kamp. De klarede at holde målet rent nul gange i denne serie.

Randers FC indkasserede mindst én kasse i deres seneste 10 kampe.

Vores tip

  • Lyngby Boldklub scorede i 15 af deres seneste 17 hjemmekampe
  • 10 af Lyngby Boldklub’s seneste 12 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod Lyngby Boldklub i 12 af de seneste 14 hjemmekampe
  • I de seneste 3 kampe i træk Lyngby Boldklub har spillet, har begge hold scoret
  • 6 af Lyngby Boldklub’s seneste 8 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • Randers FC scorede i 18 af deres seneste 20 kampe
  • 6 af Randers FC’s seneste 7 udekampe havde over 3.5 mål
  • Randers FC har ikke vundet 11 af 13 af deres seneste udekampe
  • Randers FC har ikke vundet 10 af 12 af deres seneste kampe
  • 6 af Randers FC’s seneste 7 udekampe havde over 2.5 mål

Form Lyngby Boldklub mod Randers FC

Lyngby Boldklub har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 2-2 kamp mod Viborg FF, før de sejrede 4-1 mod FC Midtjylland. Desværre blev sejren fulgt op af et 3-0 nederlag mod Brøndby IF. En placering i den øvre halvdel af tabellen er den ultimative drøm for Randers FC, men en mere realistisk målsætning er nok bare at redde en ny sæson i 3F Superliga. Lyngby Boldklub vandt fire af deres seneste seks hjemmekampe i 3F Superliga, hvori de også spillede uafgjort nul gange og led to nederlag. De scorede 11 mål og lukkede ti.

Randers FC har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 2-2 mod Hvidovre IF, hvorefter de mod F.C. København tabte 4-0. Endnu en skuffelse fulgte senest mod FC Nordsjælland, der vandt 0-5. Det ligner en sæson, hvor Lyngby Boldklub vil være solidt placering midt i nedrykningskampen i det meste af sæsonen, hvor målet er at sikre opholdet i 3F Superliga. Randers FC kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort to gange og led tre nederlag. De indkasserede 13 mål og scorede selv ni.

Lyngby Boldklub vs Randers FC – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Lyngby Boldklub, når de skal i aktion mod Randers FC.

Alfred Finnbogason og Andreas Bjelland er alle ude af truppen, som Lyngby Boldklub tager imod Randers FC med på Lyngby Stadion.

Randers FC har en næsten fuld trup til rådighed på søndag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen. Blandt de fraværende spillere i Randers FC-truppen, er Frederik Lauenborg i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Patrik Carlgren rejser ikke med Randers FC til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Lyngby Boldklub mod Randers FC – indbyrdes historik

Randers FC har trukket sig sejrrigt ud af 9 af de seneste 11 indbyrdes opgør mod Lyngby Boldklub. Randers FC vandt 1-0 sidste gang de to rivaler spillede mod hinanden og har helt sikkert planer om at hente tre point igen på søndag. Lyngby Boldklub går til kampen mod Randers FC med en 2-0-8 statistik for deres seneste ti møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 20%.

Randers FC scorede i deres seneste 5 opgør mod Lyngby Boldklub i 3F Superliga. I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Lyngby Boldklub og Randers FC fandt begge vej til netmaskerne fem gange.

Lyngby Boldklub mod Randers FC Spiltips

Hold godt øje med Alfred Finnbogason, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten to gange på det seneste for Lyngby Boldklub. For gæsterne præsterede Stephen Odey to mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

Lyngby Boldklub vandt beskedne fem sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne to gange, mens de tabte tre kampe. Gæsterne fra Randers FC vandt to af deres seneste 10 udekampe, hvoraf fire sluttede remis. De tabte desuden fire af disse udekampe. Målene flyder rimeligt frit for Lyngby Boldklub på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i syv af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i syv af Randers FCs seneste 10 udekampe.

Over 2.5 mål ga gevinst i seks kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. Lyngby Boldklub presterte 0.8 mål i gjennomsnitt, mens Randers FC presterte 1.8 mål i snitt. Begge lag skåret fem gange ganger i disse duellene. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Lyngby Boldklubs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score en mål i gennemsnit i denne stime. Der var over 2.5 mål i syv af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på en mål i disse kampe.