Lyngby Boldklub mod Randers FC – Optakt, Spilfiduser, Odds

Randers FC er på besøg hos Lyngby Boldklub på søndag til et opgør på Lyngby Stadion som en del af nedrykningsspillet i 3F Superliga. Det er nedrykning og en plads i Europa, der er på spil i denne afgørende del af sæsonen.

Randers FC nyder udsigten fra toppen af tabellen med 34 point for 27 ligakampe i denne sæson. Hjemmeholdet Lyngby Boldklub ligger placeret som nummer 4 i 3F Superliga med 26 point oven på 27 afviklede kampe.

Lyngby Boldklub kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.1 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 11 gange og indkasserede selv 22 mål. Det er 2.2 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

Randers FC kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.8 scoringer for deres foregående ti kampe, inden deres duel på søndag. De lavede selv 18 garn i takt med, at de måtte finde sig i 12 mål imod. Det giver et snit på 1.2 pr. kamp, hvori de klarede rent bur to gange.

Lyngby Boldklub har vundet seks sejre, mens de har spillet otte uafgjorte og tabte desuden 13 kampe i denne sæson i 3F Superliga.

Randers FC kigger på otte sejre, samt ti uafgjorte såvel som ni nederlag i 3F Superliga. Randers FC tabte ingen af deres seneste 6 kampe.

Vores tip

  • Lyngby Boldklub har ikke vundet 15 af 17 af deres seneste kampe i 3F Superliga
  • Lyngby Boldklub har ikke vundet 12 af 13 af deres seneste kampe
  • Lyngby Boldklub har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste hjemmekampe i 3F Superliga
  • Lyngby Boldklub scorede i 13 af deres seneste 15 hjemmekampe i 3F Superliga
  • 7 af Lyngby Boldklub’s seneste 8 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod Randers FC i de seneste 18 udekampe
  • Der er scoret imod Randers FC i de seneste 16 udekampe i 3F Superliga
  • I 10 af de seneste 11 udekampe Randers FC har spillet, har begge hold scoret
  • I 9 af de seneste 10 udekampe Randers FC har spillet i 3F Superliga, har begge hold scoret
  • I de seneste 5 kampe i træk Randers FC har spillet, har begge hold scoret

Form Lyngby Boldklub mod Randers FC

Lyngby Boldklub har været lettere middelmådige i deres seneste tre kampe, der ikke bragte en sejr med sig. Mod Hvidovre IF blev det 1-1, hvorefter Viborg FF viste sig for stærke og sejrede 2-1. Senest lykkedes det dog at nappe det ene point i en 1-1 kamp mod Vejle Boldklub. Lyngby Boldklub vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort tre gange og tabte en, mens de scorede otte og lukkede seks mål ind.

Randers FC har været godt organiserede i deres seneste tre kampe, som sammenlagt kastede fem point af sig. De lagde ud med at banke Vejle Boldklub med 1-2 før de lod sig nøje med det ene point i en 2-2 kamp mod OB. Deres seneste opgave indbragte endnu engang uafgjort, da de spillede 0-0 mod Viborg FF. Randers FC vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede to uafgjort og led en nederlag. De scorede ni mål, mens de samtidig indkasserede syv mål.

Lyngby Boldklub vandt en kampe, scorede 12 mål og indkasserede 19 i deres foregående otte kampe mod hold fra den bedste halvdel af 3F Superliga tabellen. Dette indbragte dem i alt fem point. Randers FC vandt nul sejre i deres foregående otte kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i 3F Superliga. De scorede otte mål og lukkede 22 ind. Dette indbragte dem tre point.

Lyngby Boldklub vs Randers FC – Seneste nyt

Lyngby Boldklub skulle bare have én spiller siddende, når de møder Randers FC på Lyngby Stadion.

Lyngby Boldklub må stille op uden Rezan Corlu på søndag mod Randers FC, da han døjer med en skade.

Randers FC ser ud til at skulle se bort fra fire spillere til truppen, som på søndag møder Lyngby Boldklub. Blandt de fraværende spillere i Randers FC-truppen, er John Björkengren i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Björn Kopplin, Edgar Babayan og Frederik Lauenborg bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Randers FC, når de drager til Lyngby Stadion.

Lyngby Boldklub mod Randers FC – indbyrdes historik

Randers FC har trukket sig sejrrigt ud af 7 af de seneste 9 indbyrdes opgør mod Lyngby Boldklub. Med sejre på 6-2 og 1-0 i deres seneste to opgør mod Lyngby Boldklub ser Randers FC uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. Lyngby Boldklub går til kampen mod Randers FC med en 3-0-7 statistik for deres seneste ti møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 30%.

I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Lyngby Boldklub og Randers FC fandt begge vej til netmaskerne fire gange.

Lyngby Boldklub mod Randers FC Spiltips

Andri Gudjohnsen har fire mål i seks 3F Superliga kampe for Lyngby Boldklub, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Randers FC. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Mohammed Fuseini, der har banket syv mål ind i 3F Superliga.

Lyngby Boldklub høstede tre point i tre af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort fem gange og led to nederlag i denne serie. Randers FC sikrede sig tre sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort fem gange samt to nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Lyngby Boldklub på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i syv af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i otte af Randers FCs seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste ti kampe mellem disse to klubber. Lyngby Boldklub præsterede et gennemsnit på 0.9 mål, mens Randers FC landede et snit på 1.8 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen fire gange i disse kampene. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Lyngby Boldklubs seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.1 mål på vejen. Der var over 2.5 mål i seks af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 1.8 mål i disse kampe.