Lyngby Boldklub mod Silkeborg IF – Optakt, Spilfiduser, Odds

Rampelyset er på både Lyngby Boldklub og Silkeborg IF, når rivalerne krydser klinger i forsøget på at lægge point til deres respektive samlinger. De mødes denne gang i 3F Superliga på Lyngby Stadion på søndag.

Lyngby Boldklub er nummer 8 i tabellen med 17 point efter 16 kampe, mens Silkeborg IF rangerer som nummer 4 med 27 point efter 16 kampe.

Silkeborg IF fik én over snuden i deres seneste kamp, og skulle gerne være tændte på at revanchere sig den kommende søndag. Lyngby Boldklub bør være varsom for den trussel, de sårede gæster repræsenterer.

Lyngby Boldklub kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.1 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 11 gange og indkasserede selv 18 mål. Det er 1.8 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur en gang.

Silkeborg IF kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.6 scoringer for deres foregående ti kampe, inden deres duel på søndag. De lavede selv 16 garn i takt med, at de måtte finde sig i ni mål imod. Det giver et snit på 0.9 pr. kamp, hvori de klarede rent bur fem gange.

Lyngby Boldklub er noteret for fire sejre, og har desuden spillet fem uafgjorte, ligesom det er blevet til syv nederlag i 3F Superliga i denne sæson. Lyngby Boldklub har ikke holdt rent bur i deres seneste 8 kampe på stribe.

Silkeborg IF har indtil videre præsteret otte sejre og tre uafgjorte samt fem nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

  • Der er scoret imod Lyngby Boldklub i de seneste 10 kampe
  • Der er scoret imod Lyngby Boldklub i 14 af de seneste 16 hjemmekampe
  • 7 af Lyngby Boldklub’s seneste 9 kampe havde over 2.5 mål
  • I 6 af de seneste 8 hjemmekampe Lyngby Boldklub har spillet, har begge hold scoret
  • Lyngby Boldklub har ikke vundet deres seneste 5 hjemmekampe
  • Silkeborg IF har ikke tabt 14 af 16 af deres seneste kampe
  • Silkeborg IF scorede i 14 af deres seneste 16 kampe
  • Silkeborg IF scorede i 13 af deres seneste 15 udekampe
  • 7 af Silkeborg IF’s seneste 9 udekampe havde over 2.5 mål
  • I de seneste 3 kampe i træk Silkeborg IF har spillet, har begge hold scoret

Form Lyngby Boldklub mod Silkeborg IF

Lyngby Boldklub har været lettere middelmådige i deres seneste tre kampe, der ikke bragte en sejr med sig. Mod OB blev det 2-2, hvorefter Vejle Boldklub viste sig for stærke og sejrede 1-0. Senest lykkedes det dog at nappe det ene point i en 3-3 kamp mod Brøndby IF. Lyngby Boldklub var kun i stand til at vinde én af deres seneste seks ligakampe på eget græs, mens fire sluttede uafgjort og de led en nederlag. De stod selv for otte mål, men indkasserede samtidig ni.

Bare ét point forhindrer Silkeborg IF i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 2-1 af Viborg FF, før de sikrede det ene point i en 1-1 kamp mod Randers FC. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod FC Midtjylland, som satte sig igennem med 1-4. Silkeborg IF vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede en uafgjort og led to nederlag. De scorede 11 mål, mens de samtidig indkasserede syv mål.

Lyngby Boldklub vandt en kamp, scorede ti mål og indkasserede 20 i deres foregående ni kampe mod hold fra den bedste halvdel af 3F Superliga tabellen. Dette indbragte dem i alt fem point. Silkeborg IF vandt seks af deres seneste syv opgør mod hold, der ligger blandt de nederste seks i stillingen i 3F Superliga. De scorede 17 og indkasserede selv seks mål, hvilket samlet indbragte 20 point.

Lyngby Boldklub vs Silkeborg IF – Seneste nyt

Lyngby Boldklub skulle bare have én spiller siddende, når de møder Silkeborg IF på Lyngby Stadion.

Lyngby Boldklub må stille op uden Gylfi Sigurdsson den kommende søndag mod Silkeborg IF, da han døjer med en skade.

Lyngby Boldklub mod Silkeborg IF – indbyrdes historik

Lyngby Boldklub har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 7 indbyrdes opgør mod Silkeborg IF. Silkeborg IF vandt 5-0 sidste gang de to rivaler spillede mod hinanden og har helt sikkert planer om at hente tre point igen på søndag. På trods af en 5-0 sejr til Silkeborg IF i deres seneste møde, har de foregående ti opgør mellem de to klubber været rimeligt jævnbyrdige. Lyngby Boldklub vandt fire kampe og Silkeborg IF vandt tre opgør.

I fire af de tidligere ti kampe mellem Lyngby Boldklub og Silkeborg IF scorede begge hold.

Lyngby Boldklub mod Silkeborg IF Spiltips

Andri Gudjohnsen fandt vej til netmaskerne to gange i de foregående seks kampe i 3F Superliga for Lyngby Boldklub. Det skal ikke generere dem, hvis også finder vej til netmaskerne den kommende søndag. Gamblere vil også have et godt øje til Stefan Thordarson i håb om, at han kan føje til de fem mål, han præsterede i de seneste seks kampe i 3F Superliga for Silkeborg IF.

Lyngby Boldklub høstede tre point i tre af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort fire gange og led tre nederlag i denne serie. Silkeborg IF sikrede sig seks sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt tre nederlag. Silkeborg IF skulle have en god chance for at komme på tavlen den kommende søndag, da Lyngby Boldklub kun præsterede to clean sheets i deres seneste 10 hjemmekampe. Gæsterne holdt rent bur to gange i deres seneste 10 udekampe.

Der var under 2.5 mål i fire kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens Lyngby Boldklub har et gennemsnit på 1.1 mål i de opgør, har Silkeborg IF et snit på 1.5 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst seks gange. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i syv af Lyngby Boldklubs seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.5 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i seks af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de to mål i disse kampe.