Lyngby Boldklub mod Vejle Boldklub – Optakt, Spilfiduser, Odds

Vejle Boldklub er på besøg hos Lyngby Boldklub den kommende fredag til et opgør på Lyngby Stadion som en del af nedrykningsspillet i 3F Superliga. Det er nedrykning og en plads i Europa, der er på spil i denne afgørende del af sæsonen.

Lyngby Boldklub er placeret som nummer 4 i tabellen i 3F Superliga, da de indtil videre har opnået 25 point til samlingen. Vejle Boldklub har opnået 23 point, hvilket placerer dem som nummer 5 efter 26 runder.

Lyngby Boldklub og Vejle Boldklub er tilsyneladende ekstremt påpasselige med at blotte sig for modparten, når de brager sammen. Over halvdelen af deres seneste 10 møder sluttede uafgjort, og hvem siger, der kommer en afgørelse i deres kommende 3F Superliga duel?

Lyngby Boldklub kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.2 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 12 gange og indkasserede selv 21 mål. Det er 2.1 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur tre gange.

Hvad målscoring angår, er Vejle Boldklub ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne syv gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på 0.7 pr. kamp. De indkasserede ti mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på en pr. kamp. De klarede at holde målet rent fire gange i denne serie.

Lyngby Boldklub er noteret for seks sejre, og har desuden spillet syv uafgjorte, ligesom det er blevet til 13 nederlag i 3F Superliga i denne sæson.

Vejle Boldklub kigger på fem sejre, samt otte uafgjorte såvel som 13 nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

  • Lyngby Boldklub har ikke vundet 12 af 14 af deres seneste kampe i 3F Superliga
  • Lyngby Boldklub har ikke vundet 9 af 10 af deres seneste kampe
  • Lyngby Boldklub har ikke tabt 9 af 11 af deres seneste hjemmekampe i 3F Superliga
  • Lyngby Boldklub scorede i 11 af deres seneste 13 hjemmekampe i 3F Superliga
  • Lyngby Boldklub har ikke vundet 7 af 9 af deres seneste hjemmekampe i 3F Superliga
  • 25 af Vejle Boldklub’s seneste 27 kampe i 3F Superliga havde under 3.5 mål
  • I de seneste 13 Vejle Boldklub udekampe i 3F Superliga, har summen af mål været under 3.5
  • I de seneste 11 Vejle Boldklub kampe , har summen af mål været under 3.5
  • I de seneste 10 Vejle Boldklub udekampe , har summen af mål været under 3.5
  • 11 af Vejle Boldklub’s seneste 12 kampe i 3F Superliga havde under 2.5 mål

Form Lyngby Boldklub mod Vejle Boldklub

Det er ikke helt skidt for Lyngby Boldklub, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De spillede først 0-0 mod OB, hvorefter de havnede i en ny pointdeling. Denne gang sluttede det 1-1 mod Hvidovre IF, før de desværre tabte med 2-1 til Viborg FF. Lyngby Boldklub vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort tre gange og tabte en, mens de scorede ti og lukkede otte mål ind.

Vejle Boldklub har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 1-1 mod Viborg FF, hvorefter de mod Randers FC tabte 1-2. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Hvidovre IF, der vandt 2-1. Vejle Boldklub kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort tre gange og led to nederlag. De indkasserede syv mål og scorede selv fire.

Lyngby Boldklub har opnået fem point fra deres seneste otte kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i 3F Superliga. De vandt en kampe med en score på 12 mål for og 19 imod. Af deres seneste otte kampe mod hold fra top seks sikrede Vejle Boldklub sig to point og nul sejre. De indkasserede 13 mål, mens de selv scorede fem gange.

Lyngby Boldklub vs Vejle Boldklub – Seneste nyt

Lyngby Boldklub skulle bare have én spiller siddende, når de møder Vejle Boldklub på Lyngby Stadion.

Lyngby Boldklub må stille op uden Rezan Corlu på fredag mod Vejle Boldklub, da han døjer med en skade.

Lyngby Boldklub mod Vejle Boldklub – indbyrdes historik

Lyngby Boldklub har ikke vundet en eneste af de seneste 11 opgør mod rivalerne Vejle Boldklub. Vejle Boldklub vandt 1-0 sidste gang de to rivaler spillede mod hinanden og har helt sikkert planer om at hente tre point igen den kommende fredag. Lyngby Boldklub går til kampen mod Vejle Boldklub med en 0-6-4 statistik for deres seneste ti møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 0%.

Af de seneste ti indbyrdes opgør mellem Lyngby Boldklub og Vejle Boldklub var der gevinst på over 2.5 mål fire gange.

Lyngby Boldklub mod Vejle Boldklub Spiltips

Det har indtil videre været en god sæson for Andri Gudjohnsen, der er oppe på flotte 11 på tværs af alle turneringer. Han har også vist stærk form med fire mål i hans seneste seks kampe, og Lyngby Boldklub håber, at han finder den form frem igen mod Vejle Boldklub. Det virker som et fornuftigt valg at gå med Andri Gudjohnsen til at finde vej til netmaskerne her.

Lyngby Boldklub høstede tre point i tre af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort fire gange og led tre nederlag i denne serie. Vejle Boldklub sikrede sig tre sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort fire gange samt tre nederlag. Kun tre af de seneste 10 hjemmekampe i 3F Superliga for Lyngby Boldklub havde over 2.5 mål. I fire af de seneste 10 udekampe for Vejle Boldklub, var der over 2.5 mål.

Der var over 3.5 mål i seks kampe af de foregående ti kampe kampe mellem disse to. Lyngby Boldklub opererer med et snit på 1.1 mål i disse dueller, mens Vejle Boldklub ligger på to mål i gennemsnit. Begge hold var på tavlen seks gange undervejs. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Lyngby Boldklubs seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.1 mål på vejen. Der blev scoret mere end 2.5 mål i fire af de seneste ti kampe, som Vejle Boldklub spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit en mål undervejs i processen.