Lyngby Boldklub skal vælte Vendsyssel omkuld

Lyngby Boldklub er af bookmakerne gjort til forholdsvis klare favoritter, når de har besøg af Vendsyssel FF på søndag i Nordicbet Liga. Tre point til favoritholdet betaler 1.53 i gevinst på oddset, når de tørner sammen på Lyngby Stadion. 

Med en placering som nummer 3 i stillingen har Lyngby Boldklub samlet 29 point efter 15 kampe. På 14 point befinder Vendsyssel FF sig rangeret som nummer 10 for 15 afviklede kampe. 

Vendsyssel FF går ind til kampen mod Lyngby Boldklub den kommende søndag med håbet om at hale ind på hjemmeholdet i stillingen i Nordicbet Liga. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder. 

Når det kommer til mål, er Lyngby Boldklub ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 13 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.3 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 10 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs. 

Hvad målscoring angår, er Vendsyssel FF ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 15 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.5 pr. kamp. De indkasserede 17 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.7 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 0 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Lyngby Boldklub vs Vendsyssel FF.

  • Lyngby Boldklub ikke vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • Lyngby Boldklub er ubesejret i de seneste 4 hjemmebane kampe i træk;
  • Lyngby Boldklub har scoret i seneste 28 af 30 kampe;
  • I 7 of 9 seneste Lyngby Boldklub kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • Vendsyssel FF ikke vundet i de seneste 8 udebane kampe i træk;
  • Vendsyssel FF har scoret i seneste 22 af 24 kampe;
  • Vendsyssel FF har indkasseret mål i seneste 20 af 22 kampe;
  • Vendsyssel FF har indkasseret mål i de seneste 16 kampe i træk.

Form Lyngby Boldklub mod Vendsyssel FF

Lyngby Boldklub håber på yderligere point til samlingen.

Det er ikke helt skidt for Lyngby Boldklub, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De spillede først 0-0 mod FC Helsingør, hvorefter de havnede i en ny pointdeling. Denne gang sluttede det 1-1 mod Vendsyssel FF, før de desværre tabte med 1-0 til Hvidovre IF.

Vendsyssel FF håber på stabilitet.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for Lyngby Boldklub igennem de seneste ugers kampe. Vendsyssel FF har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 4-0 mod FC Fredericia, hvorefter de opnåede 1-1 mod Lyngby Boldklub. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 4-1 i opgøret mod HB Køge.

 

Lyngby Boldklub v Vendsyssel FF Indbyrdes historik

Sidste gang Lyngby Boldklub spillede imod Vendsyssel FF var uafgjort på oddset et velbetalt væddemål. Rivalerne delte i porten, da kampen på Nord Energi Arena sluttede 1-1. Lyngby Boldklub går ind til opgøret med en historik mod Vendsyssel FF, der siger 6-1-3 for deres seneste 10 kampe i Nordicbet Liga. I 6 af de seneste 10 opgør mellem Lyngby Boldklub og Vendsyssel FF var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i Nordicbet Liga

Hold øje med…