Lyngby Boldklub mod Viborg FF – Optakt, Spilfiduser, Odds

Lyngby Boldklub tager på fredag imod Viborg FF i 3F Superliga på Lyngby Stadion.

På en tredjeplads i tabellen har Viborg FF opnået 20 point på de første 11 afviklede runder. Lyngby Boldklub samlede 4 point til kontoen, hvilket kaster en placering som nummer 12 i 3F Superliga stillingen af sig.

Når det kommer til mål, er Lyngby Boldklub ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 9 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.9 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 20 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 2 pr. kamp med 0 clean sheets undervejs.

Viborg FF er i øjeblikket anstændige målscorere med 14 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.4 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 11 mål, mens Viborg FF præsterede 2 “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.1 mål pr. kamp.

Lyngby Boldklub har fortsat ikke vundet i denne sæson efter 11 kampe, men kan til gengæld fremvise 4 uafgjorte og 7 nederlag. Lyngby Boldklub indkasserede mindst ét mål i deres seneste 20 kampe.

Viborg FF kigger på 6 sejre, samt 2 uafgjorte såvel som 3 nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Lyngby Boldklub v Viborg FF.

  • Lyngby Boldklub har ikke vundet deres seneste 11 kampe
  • Der er scoret imod Lyngby Boldklub i de seneste 13 kampe
  • Lyngby Boldklub tabte 8 af 10 af deres seneste kampe
  • Lyngby Boldklub har ikke vundet deres seneste 5 hjemmekampe
  • Lyngby Boldklub tabte deres seneste 3 hjemmekampe
  • Viborg FF scorede i 10 af deres seneste 12 udekampe
  • Viborg FF har ikke tabt deres seneste 5 kampe
  • Viborg FF vandt 4 af 5 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Viborg FF i 8 af de seneste 10 udekampe
  • Der er scoret imod Viborg FF i 6 af de seneste 8 kampe

Form Lyngby Boldklub mod Viborg FF

Lyngby Boldklub har været lettere middelmådige i deres seneste tre kampe, der ikke bragte en sejr med sig. Mod AaB blev det 1-1, hvorefter OB viste sig for stærke og sejrede 0-2. Senest lykkedes det dog at nappe det ene point i en 3-3 kamp mod Brøndby IF. Lyngby Boldklub vandt ingen af deres seneste seks ligakampe på Lyngby Stadion, men spillede uafgjort 2 gange og led 4 nederlag. De lukkede 14 ind og scorede selv 6.

Viborg FF har været godt organiserede i deres seneste tre kampe, som sammenlagt kastede fem point af sig. De lagde ud med at banke AC Horsens med 2-1 før de lod sig nøje med det ene point i en 0-0 kamp mod Brøndby IF. Deres seneste opgave indbragte endnu engang uafgjort, da de spillede 1-1 mod FC Midtjylland. I deres seneste seks udekampe i 3F Superliga vandt Viborg FF to sejre, mens de spillede 1 uafgjort. De led 3 nederlag, mens de indkasserede 9 og scorede 8 mål.

Lyngby Boldklub vs Viborg FF – Seneste nyt

Lyngby Boldklub kan have op til 4 fraværende spillere, når de den kommende fredag skal i kamp mod Viborg FF.

Kristian Riis, Andreas Bjelland, Sebastian Koch og Petur Knudsen er alle ude af truppen, som Lyngby Boldklub tager imod Viborg FF med på Lyngby Stadion.

Viborg FF ser ud til at skulle se bort fra 4 spillere til truppen, som den kommende fredag møder Lyngby Boldklub. Blandt de fraværende spillere i Viborg FF-truppen, er Mads Lauritsen i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som Daniel Anyembe, Marokhy Ndione og Lamin Jawara, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Lyngby Stadion.

Lyngby Boldklub mod Viborg FF – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Viborg FF med de tre point i en 2-1 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på fredag. Viborg FF synes at have et godt øje til Lyngby Boldklub, som de har slået 5 gange i deres seneste 10 encounters. Bookmakerne har odds 2.25 på Viborg FF til at vinde igen.

Lyngby Boldklub scorede mindst én gang i de seneste 9 indbyrdes opgør mod Viborg FF i 3F Superliga.

Kasper Joergensen har 3 mål i seks 3F Superliga kampe for Lyngby Boldklub, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Viborg FF. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Jay-Roy Grot, der har banket 3 mål ind i 3F Superliga.

I deres seneste 10 hjemmekampe på Lyngby Stadion, præsterede Lyngby Boldklub at score kampens første kasse 6 gange. Gæsterne præsterede noget lignende i 4 af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 6 kampe af de seneste 10 kampe mellem disse to hold. Lyngby Boldklub præsterede et gennemsnit på 1.2 mål, mens Viborg FF snittede 1.8 mål i disse. Begge hold scorede 6 gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i 5 af Lyngby Boldklubs sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.9 mål i gennemsnit i denne stime. Der blev scoret mere end 2.5 mål i 6 af de seneste 10 kampe, som Viborg FF spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.7 mål undervejs i processen.