Lyngby Boldklub vs AaB – Spilfiduser, Optakt og Odds

Lyngby Boldklub byder velkommen til AaB i 3F Superliga den kommende mandag på Lyngby Stadion.

Lyngby Boldklub er nummer 6 i kvalifikationsspillet med 24 point og en målscore på 28-48, mens AaB ligger nummer 4 med 27 point og en målscore på 33-42.

Lyngby Boldklub fik en seriøs øretæve i deres seneste kampe, og vil være tændte for at revanchere sig selv på mandag. AaB bør have en særdeles vanskelig kamp i vente.

Lyngby Boldklub kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.1 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 11 gange og indkasserede selv 14 mål. Det er 1.4 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur nul gange.

AaB kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.6 scoringer for deres foregående ti kampe, inden deres duel på mandag. De lavede selv 16 garn i takt med, at de måtte finde sig i 12 mål imod. Det giver et snit på 1.2 pr. kamp, hvori de klarede rent bur tre gange.

Lyngby Boldklub har vundet fem sejre, mens de har spillet ni uafgjorte og tabte desuden 16 kampe i denne sæson i 3F Superliga. Lyngby Boldklub lukkede mål ind i deres foregående 10 kampe på stribe.

AaB har indtil videre præsteret seks sejre og ni uafgjorte samt 15 nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Lyngby Boldklub v AaB.

  • Lyngby Boldklub scorede i deres seneste 11 hjemmekampe
  • I 9 af de seneste 11 hjemmekampe Lyngby Boldklub har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Lyngby Boldklub i 18 af de seneste 20 hjemmekampe
  • 11 af Lyngby Boldklub’s seneste 13 kampe havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod Lyngby Boldklub i 13 af de seneste 15 kampe
  • Der er scoret imod AaB i 16 af de seneste 17 udekampe
  • AaB scorede i 16 af deres seneste 18 udekampe
  • AaB har ikke vundet 12 af 14 af deres seneste udekampe
  • I de seneste 4 udekampe i træk AaB har spillet, har begge hold scoret
  • AaB har ikke tabt deres seneste 7 kampe

Form Lyngby Boldklub mod AaB

Lyngby Boldklub har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 2-1 sejr over FC Midtjylland. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 1-0 til Silkeborg IF, siden 0-4 mod OB. Lyngby Boldklub præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede to uden vinder, mens de tabte en, hvori de scorede syv og indkasserede otte mål.

AaB har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 1-1 mod OB, hvorefter de mod F.C. København tabte 0-1. Endnu en skuffelse fulgte senest mod FC Midtjylland, der vandt 0-2. AaB kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort tre gange og led to nederlag. De indkasserede syv mål og scorede selv ni.

Lyngby Boldklub har opnået 19 point fra deres seneste 24 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i 3F Superliga. De vandt fire kampe med en score på 24 mål for og 41 imod. AaB vandt to sejre i deres foregående 23 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i 3F Superliga. De scorede 21 mål og lukkede 41 ind. Dette indbragte dem 12 point.

Lyngby Boldklub vs AaB – Seneste nyt

Lyngby Boldklub kan have op til fire fraværende spillere, når de på mandag skal i kamp mod AaB.

Alfred Finnbogason, Kristian Riis, Andreas Bjelland og Petur Knudsen er alle ude af truppen, som Lyngby Boldklub tager imod AaB med på Lyngby Stadion.

I værste fald må AaB finde sig i at have seks spillere ude til deres kommende duel i 3F Superliga. Lars Kramer og Lars Kramer har samlet for mange kort sammen og må derfor sidde over i den næste AaB-kamp på grund af karantæne.

Det er navne som Oliver Ross, Younes Bakiz, Jakob Ahlmann og Josip Posavec, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Lyngby Stadion.

Lyngby Boldklub mod AaB – indbyrdes historik

AaB har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 8 indbyrdes opgør mod Lyngby Boldklub. Ikke bare vandt AaB deres seneste opgør mod Lyngby Boldklub, de gjorde det også uden at indkassere mål undervejs mod en sikker sejr. En 1-0 sejr blev fulgt op af en gevinst på 2-0. Lyngby Boldklub går til kampen mod AaB med en 1-3-6 statistik for deres seneste ti møder. Det giver en sejrs-rate på 10%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

AaB scorede i deres seneste 5 opgør mod Lyngby Boldklub i 3F Superliga. Begge hold til at score gav kun gevinst i fire af de foregående ti opgør mellem AaB og Lyngby Boldklub.

Lyngby Boldklub mod AaB Spiltips

Hold godt øje med Sævar Atli Magnusson, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten to gange på det seneste for Lyngby Boldklub. For gæsterne præsterede Allan Sousa to mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

Lyngby Boldklub vandt beskedne fem sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne tre gange, mens de tabte to kampe. Gæsterne fra AaB vandt to af deres seneste 10 udekampe, hvoraf fem sluttede remis. De tabte desuden tre af disse udekampe. Begge hold har været ringe til at holde deres modstander fra scoring i den seneste tid. Lyngby Boldklub holdt kun rent bur i to af deres seneste 10 hjemmekampe, mens AaB præsterede et rent i en af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste ti kampe mellem disse to klubber. Lyngby Boldklub præsterede et gennemsnit på 0.8 mål, mens AaB landede et snit på 1.8 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen fire gange i disse kampene. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Lyngby Boldklubs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.1 mål i gennemsnit i denne stime. Der blev scoret mere end 2.5 mål i fire af de seneste ti kampe, som AaB spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.6 mål undervejs i processen.