Lyngby Boldklub vs F.C. København – Optakt, bedste Odds og gode tips

Lyngby Boldklub tager den kommende lørdag imod F.C. København i 3F Superliga på Lyngby Stadion.

De lukkede sidste sæson som nummer 10 i stillingen, og Lyngby Boldklub forbereder sig nu på at åbne den nye sæson mod F.C. København. Sidstnævnte sluttede som nummer 1 i 3F Superliga i sidste sæson.

Begge klubber vil være ivrige efter at komme godt af sted i den nye sæson, hvorfor vi burde få serveret en dedikeret indsats fra både Lyngby Boldklub og F.C. København den kommende lørdag.

Når det kommer til mål, er Lyngby Boldklub ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne ni gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med 0.9 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 13 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.3 pr. kamp med en clean sheets undervejs.

F.C. København kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.6 scoringer for deres foregående ti kampe, inden deres duel den kommende lørdag. De lavede selv 16 garn i takt med, at de måtte finde sig i 13 mål imod. Det giver et snit på 1.3 pr. kamp, hvori de klarede rent bur en gange.

Formmæssigt sluttede sidste sæson ikke optimalt for Lyngby Boldklub der kun fik tre sejre, tre uafgjorte men fire nederlag i de sidste 10 kampe i turneringen.

F.C. København sluttede sidste sæson hæderligt med fem sejre, to uafgjorte og tre nederlag i de sidste 10 kampe i turneringen. F.C. København lukkede mål ind i deres seneste 6 kampe i træk.

Vores tip

  • Der er scoret imod Lyngby Boldklub i 21 af de seneste 23 hjemmekampe
  • Der er scoret imod Lyngby Boldklub i 14 af de seneste 16 kampe
  • 10 af Lyngby Boldklub’s seneste 12 kampe havde under 3.5 mål
  • 8 af Lyngby Boldklub’s seneste 9 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Lyngby Boldklub scorede i 12 af deres seneste 14 hjemmekampe
  • I 6 af de seneste 7 kampe F.C. København har spillet, har begge hold scoret
  • F.C. København scorede i deres seneste 7 kampe
  • Der er scoret imod F.C. København i 10 af de seneste 12 kampe
  • F.C. København har ikke tabt deres seneste 5 kampe
  • I 4 af de seneste 5 udekampe F.C. København har spillet, har begge hold scoret

Form Lyngby Boldklub mod F.C. København

Lyngby Boldklub har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod OB gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 0-4. De revancherede de med en sejr på 2-1 over AaB, inden de senest spillede 0-0 mod AC Horsens. Det ligner en sæson, hvor Lyngby Boldklub vil være solidt placering midt i nedrykningskampen i det meste af sæsonen, hvor målet er at sikre opholdet i 3F Superliga. Lyngby Boldklub præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede to uden vinder, mens de tabte en, hvori de scorede otte og indkasserede ni mål.

F.C. København er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 4-3 og 1-2 over AGF samt Viborg FF. Serien blev dog bremset mod Randers FC i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 1-1. De forsvarende mestre fra F.C. København er selvfølgelig blandt favoritterne til at tage titlen igen og motivationen er høj efter at komme godt fra start. F.C. København vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede en uafgjort og led to nederlag. De scorede 11 mål, mens de samtidig indkasserede syv mål.

Lyngby Boldklub vs F.C. København – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Lyngby Boldklub, når de skal i aktion mod F.C. København.

Alfred Finnbogason og Andreas Bjelland er blandt de to spillere, som mangler for Lyngby Boldklub på lørdag.

F.C. København ser ud til at skulle se bort fra fire spillere til truppen, som på lørdag møder Lyngby Boldklub. Blandt de fraværende spillere i F.C. København-truppen, er Kevin Diks i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som Nicolai Boilesen, Mamoudou Karamoko og Akinkunmi Amoo, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Lyngby Stadion.

Lyngby Boldklub mod F.C. København – indbyrdes historik

F.C. København er ubesejret mod Lyngby Boldklub i de sidste 7 indbyrdes opgør. Med sejre på 3-0 og 3-0 i deres seneste to opgør mod Lyngby Boldklub ser F.C. København uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. Udeholdet F.C. København rejser til kampen mod Lyngby Boldklub med en rigtig skarp 7-1-2 historik for deres seneste indbyrdes møder.

I 9 af de seneste 10 indbyrdes 3F Superliga opgør mellem Lyngby Boldklub og F.C. København blev der scoret mindst tre mål. Det virker yderst sandsynligt, at vi har en særdeles underholdende kamp i vente mellem Lyngby Boldklub og F.C. København. De foregående ti møder har været festlige, da over 2.5 mål kom ud ikke færre end ni gange.

Lyngby Boldklub mod F.C. København Spiltips

Med bare ét mål i 3F Superliga på det seneste er Frederik Gytkjær ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. F.C. København sætter deres lid til, at Diogo Goncalves kan vise tænder igen efter fire mål i de seneste seks kampe i 3F Superliga.

Lyngby Boldklub høstede tre point i fem af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led to nederlag i denne serie. F.C. København sikrede sig fem sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt tre nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Lyngby Boldklub på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i fem af F.C. Københavns seneste 10 udekampe.

Over 2.5 mål fandt sted ni gange i de seneste ti kampe mellem disse to konkurrenter. Lyngby Boldklub formåede at score 1.2 mål i snit, hvorimod F.C. København snittede 2.8 mål pr. kamp. Begge hold til at score gav gevinst seks gange i de kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i tre af Lyngby Boldklubs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.5 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i seks af de forrige ti kampe, som F.C. København spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på to mål i disse kampe.