Lyngby Boldklub vs FC Nordsjaelland – Spilfiduser, Optakt og Odds

Lyngby Boldklub tager på hjemmebanen Lyngby Stadion imod FC Nordsjaelland, der kommer forbi den kommende søndag til et opgør i 3F Superliga.

Lyngby Boldklub er nummer 12 med otte point og en målscore på 15-32, mens FC Nordsjaelland ligger nummer 1 med 35 point og en målscore på 29-13.

Det er ikke sådan, at Lyngby Boldklub ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne otte mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til 0.8 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 18 mål imod, et gennemsnit på 1.8 pr. kamp med en clean sheets undervejs.

FC Nordsjaelland har stået for 1.8 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp på søndag. De scorede 18 mål selv, men tillod også otte mål imod. Det kaster et gennemsnit på 0.8 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur tre gange.

Lyngby Boldklub kan blot fremvise en enkelt sejr efter 17 spillede kampe i 3F Superliga i denne sæson. De har spillet uafgjort fem gange og lidt 11 nederlag.

FC Nordsjaelland har indtil videre præsteret ti sejre og fem uafgjorte samt to nederlag i 3F Superliga. FC Nordsjaelland tabte ingen af deres seneste 7 kampe.

Vores tip

Facts og finurligheder for Lyngby Boldklub v FC Nordsjaelland.

  • Lyngby Boldklub var i vandt de seneste 4 kampe i træk involveret i opgør med flere end 2.5 mål
  • Lyngby Boldklub var i vandt de seneste 3 hjemme kampe i træk involveret i opgør med flere end 2.5 mål
  • Der er scoret imod Lyngby Boldklub i 12 af de seneste 13 hjemmekampe
  • I de seneste 5 Lyngby Boldklub kampe, har summen af mål været over 2.5
  • Lyngby Boldklub var i vandt de seneste 4 kampe i træk involveret i opgør med over 2.5 mål
  • FC Nordsjælland har ikke tabt 18 af 20 af deres seneste kampe
  • FC Nordsjælland har i vandt de seneste 3 kampe i træk ikke indkasseret et mål
  • FC Nordsjælland har ikke tabt 13 af 14 af deres seneste udekampe
  • FC Nordsjælland scorede i 18 af deres seneste 20 kampe
  • I de seneste 5 FC Nordsjælland udekampe, har summen af mål været under 2.5

Form Lyngby Boldklub mod FC Nordsjaelland

Lyngby Boldklub har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe. Mod AGF tabte de 0-1, FC Copenhagen også viste sig for stærke i en 3-0 sejr. Der var dog opmuntring at hente i den seneste kamp, hvor Lyngby Boldklub formåede at vinde 0-2 over Silkeborg IF. Lyngby Boldklub præsterede ikke en eneste sejr i deres foregående seks kampe hjemme på Lyngby Stadion. De spillede uafgjort en gange og led fem nederlag, mens de indkasserede 11 og scorede en mål.

FC Nordsjaelland er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 0-0 mod FC Midtjylland, før de bankede AGF med 0-2. Senest blev AaB nedlagt i en 5-1 sejr. I deres seneste seks udekampe i 3F Superliga vandt FC Nordsjaelland to sejre, mens de spillede tre uafgjort. De led en nederlag, mens de indkasserede fire og scorede seks mål.

Lyngby Boldklub vs FC Nordsjaelland – Seneste nyt

Lyngby Boldklub kan have op til fire fraværende spillere, når de den kommende søndag skal i kamp mod FC Nordsjaelland.

Alfred Finnbogason, Kristian Riis, Andreas Bjelland og Petur Knudsen er blandt de fire spillere, som mangler for Lyngby Boldklub på søndag.

Lyngby Boldklub mod FC Nordsjaelland – indbyrdes historik

Lyngby Boldklub har ikke vundet en eneste af de seneste 7 opgør mod rivalerne FC Nordsjaelland. Med sejre på 2-1 og 3-0 i deres seneste to opgør mod Lyngby Boldklub ser FC Nordsjaelland uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. FC Nordsjaelland synes at have et godt øje til Lyngby Boldklub, som de har slået fem gange i deres seneste ti encounters. Bookmakerne har odds 1.70 på FC Nordsjaelland til at vinde igen.

I de seneste 3 indbyrdes opgør i 3F Superliga imellem Lyngby Boldklub og FC Nordsjaelland blev der scoret mindst tre mål hver eneste gang. Begge hold på måltavlen kom ud syv gange i de foregående ti indbyrdes opgør mellem Lyngby Boldklub og FC Nordsjaelland.

Lyngby Boldklub mod FC Nordsjaelland Spiltips

Rezan Corlu fandt vej til netmaskerne to gange i de foregående seks kampe i 3F Superliga for Lyngby Boldklub. Det skal ikke generere dem, hvis også finder vej til netmaskerne den kommende søndag. Gamblere vil også have et godt øje til Andreas Schjelderup i håb om, at han kan føje til de tre mål, han præsterede i de seneste seks kampe i 3F Superliga for FC Nordsjaelland.

Lyngby Boldklub høstede tre point i tre af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort en gange og led seks nederlag i denne serie. FC Nordsjaelland sikrede sig fem sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort fem gange samt nul nederlag. FC Nordsjaelland skulle have en god chance for at komme på tavlen den kommende søndag, da Lyngby Boldklub kun præsterede en clean sheets i deres seneste 10 hjemmekampe. Gæsterne holdt rent bur fem gange i deres seneste 10 udekampe.

Over 2.5 mål ga gevinst i seks kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. Lyngby Boldklub presterte en mål i gjennomsnitt, mens FC Nordsjaelland presterte to mål i snitt. Begge lag skåret syv gange ganger i disse duellene. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i syv af Lyngby Boldklubs seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.8 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i fem af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 2.2 mål i disse kampe.