Kan Lyngby fortsætte pointhøst mod nordjyske gæster

Det er toppen af tabellen, som møder den tunge ende af tabellen, når AaB tager imod Lyngby Boldklub på Lyngby Stadion. Lyngby Boldklub indtager pladsen som nummer 5 i 3F Superliga med 21 point efter 23 kampe. AaB er 10 point foran som nummer 1 for 23 kampe.

Der er behov for en sejr af Lyngby Boldklub, hvis de skal forkorte afstanden i tabellen op til førerholdet AaB på mandag.

Lyngby Boldklub fortsætter pointhøsten.

Lyngby Boldklub vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. I deres tre foregående kampe Lyngby Boldklub blev smaderet af FC Nordsjaelland i et 3-0 nederlag, hvorefter de tog en 2-1 sejr mod AC Horsens for senest at sikre en 0-0 uafgjort mod Vejle BK.

Formen kunne godt være bedre hos Lyngby Boldklub og de får brug for masser af kampgejst, hvis de skal forbedre deres nuværede historik, der siger 1 sejr og 2 nederlag i de seneste 6 kampe.

AaB håber på yderligere point til samlingen.

Der er vanskeligt at pege fingre ad AaB, da den seneste tids resultater i det store billede har levet op til forventningerne. AaB bankede Vejle BK i en en 2-0 gevinst, hvorefter de fik et 2-0 nederlag mod OB, inden de udspilede SoenderjyskE 3-2 i deres seneste kamp.

Formkurven er godkendt uden ligefrem at være blændende for AaB ude, men tre point på mandag virker ikke utænkeligt.

Lyngby Boldklub vs AaB h2h

Head-2-Head

Ny pointdeling på menuen?

Man skulle have spillet uafgjort på oddset, da Lyngby Boldklub senest mødte AaB i 3F Superliga. Ingen af parterne fik det afgørende overtag, hvorfor det endte med en 0-0 pointdeling. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 5 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. AaB har været lidt mere succesrig end Lyngby Boldklub i deres seneste indbyrdes opgør i 3F Superliga. Med en 5-1-4 historik før deres næste kamp, har det ofte været givtigt at spille AaB på oddset mod Lyngby Boldklub.

  • I 6 of 8 seneste Lyngby Boldklub kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Lyngby Boldklub har indkasseret mål i seneste 7 af 9 kampe;
  • Lyngby Boldklub har scoret i seneste 5 af 7 kampe.
  • I 3 of 5 seneste AaB kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • AaB har scoret i seneste 5 af 7 kampe;
  • AaB har indkasseret mål i seneste 5 af 7 kampe;
  • AaB har scoret i de seneste 4 udebane kampe i træk.