Brøndby skal forsvare føringen i Lyngby

Der venter Lyngby Boldklub en svær kamp, når de får besøg af topholdet Brøndby IF den kommende søndag til en kamp i 3F Superliga på Lyngby Stadion. Lyngby Boldklub ligger nummer 11 i stillingen med 7 point efter 15 kampe. 24 point foran dem, efter 15 kampe, finder man Brøndby IF på en placering som nummer 1.

Brøndby IF har indtil videre været en positiv overraskelse i denne sæson i 3F Superliga. En sejr mod rivalerne fra Lyngby Boldklub vil selvfølgelig kun styrke deres position yderligere.

Lyngby Boldklub håber på yderligere point til samlingen.

Lyngby Boldklub har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste ugers 3F Superliga. Deres seneste tre kampe sluttede med en 0-0 uafgjort mod Vejle BK, før de vandt en 1-0 sejr over OB for senest at lide et 1-0 nederlag mod AGF .

Lyngby Boldklub blev spået en vanskelig sæson, og resultaterne i 3F Superliga for nedrykningskandidaterne har indtil videre kun bekræftet hvorfor.

Lyngby Boldklub står noteret for 1 nederlag i de seneste 3 kampe siden november hjemme. At se dem gå tomhændede igennem deres kommende kamp hjemme vil ikke være en kæmpe overraskelse.

Brøndby IF vanskelige at nedbryde.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for Brøndby IF i de seneste runder af 3F Superliga. Brøndby IF sikrede sig en 2-1 sejr mod AC Horsens, hvilket de fulgte op med en 1-0 sejr mod FC Nordsjælland, for senest at spille 1-1 mod AaB.

Brøndby IF åbnede sæsonen som top tre kandidat, og i nuværende form vil medaljer være minimum af, hvad de kan opnå.

Brøndby IF har leveret solide præstationer på udebane med 3 sejre i de seneste 5 kampe siden november. Det virker særdeles sandsynligt, at der venter yderligere en sejr til kontoen på søndag.

Lyngby Boldklub vs Brøndby IF h2h

Brøndby IF havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 4-1 tilbage i november 2020 i 3F Superliga. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 6 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. Brøndby IF plejer at være glade for at møde Lyngby Boldklub, og tog sig kærligt af alle tre point 7 gange i de seneste 10 kampe i 3F Superliga.

 • Lyngby Boldklub ikke vundet i de seneste 12 hjemmebane kampe i træk;
 • I 3 of 5 seneste Lyngby Boldklub kampe var antal mål UNDER 3.5;
 • I 3 seneste Lyngby Boldklub kampe i træk var antal mål UNDER 3.5;
 • I 3 seneste Lyngby Boldklub kampe i træk var antal mål UNDER 2.5.
 • Broendby IF er ubesejret i de seneste 4 kampe i træk;
 • Broendby IF har scoret i seneste 16 af 18 kampe;
 • Broendby IF har indkasseret mål i seneste 13 af 15 kampe;
 • Der er scoret imod Broendby IF i de seneste 8 af 10 kampe;
 • I 4 of 6 seneste Broendby IF kampe var antal mål OVER 2.5;
 • I 2 of 4 seneste Broendby IF kampe var antal mål UNDER 3.5;
 • Broendby IF har scoret i de seneste 5 udebane kampe i træk.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: Lyngby Boldklub giver 4.50 for en sejr, uafgjort betaler 3.80 retur, mens Brøndby IF giver 1.73 på oddset.

Spilselskaberne lader til at mene, at denne kamp kommer til at byde på mange mål. Et væddemål på over 2.5 mål giver 1.80 på oddset, hvilket svarer til 56% chance for mindst 3 mål. Foretrækker man at gå den modsatte vej, kan under 2.5 mål spilles til 1.91 på oddset.

Statistics