FCK føjer flere point til kontoen mod Lyngby

Der venter Lyngby Boldklub en svær kamp, når de brager ind i topholdet F.C. København den kommende mandag til en kamp i 3F Superliga på Lyngby Stadion. Lyngby Boldklub er placeret som nummer 11 i stillingen med 7 point for 16 kampe. F.C. København ligger til gengæld 22 point foran som nummer 4 .

F.C. København går ind til kampen som favoritter, og er ekstremt motiverede for at udvide deres ubesejrede stime i 3F Superliga.

Lyngby Boldklub drømmer om at stoppe ringe stime.

Lyngby Boldklub går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret. I deres tre foregående kampe sikrede Lyngby Boldklub sig en 1-0 sejr mod OB, hvorefter de led et 1-0 nederlag mod AGF for senest at lide et 4-0 nederlag mod Brøndby IF.

Lyngby Boldklub blev spået en vanskelig sæson, og resultaterne i 3F Superliga for nedrykningskandidaterne har indtil videre kun bekræftet hvorfor.

Efter en serie af elendige præstationer hjemme i denne sæson – 4 nederlag i de seneste 6 kampe – skal Lyngby Boldklub passe på ikke at blive massakreret på mandag.

F.C. København i fantastisk form.

F.C. København er i godt humør, eftersom de seneste uger har givet dem et godkendt udbytte på 13 point ud af 18 mulige. I deres seneste tre kampe sikrede F.C. København sig en 3-2 sejr mod AaB, før de vandt en 2-0 sejr mod AC Horsens for så senest at præstere en 3-2 sejr mod SønderjyskE .

Standarderne er tårnhøje for en klub som F.C. København og sæsonen kan stadig munde ud i guld for titelaspiranterne.

Med 5 sejre og 1 nederlag i de seneste 6 kampe har få klubber været så suveræne på udebane som F.C. København. Yderligere tre point til kontoen ligner nærmest en formalitet den kommende mandag.

Lyngby Boldklub vs F.C. København h2h

F.C. København vandt 4-2 hjemme, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Parken i november 2020 i 3F Superliga. Man kan næsten altid regne med mål på menuen, når Lyngby Boldklub clasher med F.C. København. 8 af deres seneste 10 dueller serverede over 2.5 mål. Man kan konstatere, at F.C. København på det seneste har været i stand til at “læse” Lyngby Boldklub godt med en 8-0-2 historik i 3F Superliga før denne kamp.

  • Lyngby Boldklub ikke vundet i de seneste 13 hjemmebane kampe i træk.
  • F.C. København har vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • F.C. København er ubesejret i de seneste 7 kampe i træk;
  • F.C. København har vundet i de seneste 4 udebane kampe i træk;
  • F.C. København har vundet i seneste 6 af 7 kampe.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: Lyngby Boldklub giver 6.50 for en sejr, uafgjort betaler 4.10 retur, mens F.C. København giver 1.47 på oddset.

Spilselskaberne lader til at mene, at denne kamp kommer til at byde på mange mål. Et væddemål på over 2.5 mål giver 1.73 på oddset, hvilket svarer til 58% chance for mindst 3 mål. Foretrækker man at gå den modsatte vej, kan under 2.5 mål spilles til 2.00 på oddset.

Statistics