Målsøgende Lyngby lurer på overraskelsen mod FC Midtjylland

Der venter Lyngby Boldklub en svær kamp, når de brager ind i topholdet FC Midtjylland den kommende torsdag til en kamp i 3F Superliga på Lyngby Stadion. Lyngby Boldklub indtager pladsen som nummer 11 i 3F Superliga med 11 point efter 18 kampe. FC Midtjylland er 28 point foran som nummer 1 for 18 kampe.

FC Midtjylland har indtil videre været en positiv overraskelse i denne sæson i 3F Superliga. En sejr mod rivalerne fra Lyngby Boldklub vil selvfølgelig kun styrke deres position yderligere.

Lyngby Boldklub håber på yderligere point til samlingen.

Der er ikke det store at udsætte på resultaterne for Lyngby Boldklub igennem de senere uger. Set i det store billede har de stort set levet op til forventningerne. I deres seneste tre kampe blev Lyngby Boldklub smadret af Brøndby IF i et 4-0 nederlag, før de spillede 2-2 mod FC København for så senest at præstere en 4-1 sejr mod SønderjyskE.

Lyngby Boldklub blev spået en vanskelig sæson, og resultaterne i 3F Superliga for nedrykningskandidaterne har indtil videre kun bekræftet hvorfor.

Ovenpå elendige 3 nederlag i de seneste 6 kampe hjemme, får Lyngby Boldklub rigeligt at se til med at undgå at få ørerne i maskinen på torsdag.

FC Midtjylland på fortsat vinderkurs.

FC Midtjylland går ind til kampen her med bunkevis af selvtillid efter fine 5 sejre i de seneste 6 kampe. I deres seneste tre kampe vandt FC Midtjylland 1-0 mod AC Horsens, før de vandt en 2-0 sejr mod AaB for så senest at præstere en 1-0 sejr mod Brøndby IF.

Forventningerne var høje før sæsonen, og FC Midtjylland er i fuld gang med at bevise, hvorfor de anses som titel-kandidat.

Med 5 sejre i de seneste 6 kampe har få klubber været så suveræne på udebane som FC Midtjylland. Yderligere tre point til kontoen ligner nærmest en formalitet på torsdag.

Lyngby Boldklub vs FC Midtjylland h2h

Lyngby Boldklub formåede ikke til at slippe igennem forsvaret hos FC Midtjylland i deres seneste møde i 3F Superliga. Sidstnævnte endte med at tage alle tre point via henholdsvis 1-0 og 2-0 sejre. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 5 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. Sejr til FC Midtjylland gav gevinst fem gange på oddset i deres seneste 10 møder, hvori de kan fremvise en 4-4-2 historik mod Lyngby Boldklub.

  • Lyngby Boldklub ikke vundet i de seneste 14 hjemmebane kampe i træk;
  • I 3 of 5 seneste Lyngby Boldklub kampe var antal mål OVER 3.5;
  • Lyngby Boldklub har indkasseret mål i seneste 4 af 6 kampe;
  • I 3 seneste Lyngby Boldklub kampe i træk var antal mål OVER 3.5.
  • FC Midtjylland har vundet i de seneste 4 kampe i træk;
  • FC Midtjylland er ubesejret i de seneste 5 udebane kampe i træk;
  • FC Midtjylland har vundet i seneste 5 af 6 kampe;
  • FC Midtjylland har vundet i seneste 4 af 5 udebane kampe.