Lyngby og Horsens vil undslippe sidstepladsen

Den bedste danske fodboldrække genoptages fredag aften kl. 19.00 på Lyngby Stadion, når hjemmeholdet Lyngby Boldklub inviterer AC Horsens indenfor. En duel hvori det går ud på at slippe for at være den sure bagdel på den krop, der også kaldes Superligaen.

Begge parter går ind til kampen med en sejr i pokalturneringen i bagagen, og for begge parter var en succesoplevelse saftsusemig også tiltrængt. Ingen af parterne har præsteret en sejr endnu, otte runder inde i sæsonen, hvilket ikke kan kategoriseres som andet end elendigt.

De mødte hinanden to gange i efteråret 2019 og begge parter vandt deres respektive hjemmekampe med 2-1. Det var dog Lyngbys første sejr over Horsens i otte forsøg, men i det mindste ved de nuværende spillere så, at de rent faktisk godt kan slå fredagens gæster. Der blev scoret mindst tre mål i Lyngbys seneste otte kampe i træk, hvilket er inklusive to pokalkampe, hvori der faldt ni kasser i hver! Begge iøvrigt mod hold fra 2. division og den seneste gang stod Lyngby for alle ni kasser selv.

Seks af Horsens’ seneste otte kampe havde over 2.5 mål. Det vælter ind med mål i begge parters kampe. Det kniber ikke for Lyngby med at score, men det kniber vanvittigt med at holde nullet, og de har heller ikke holdt Horsens fra scoring i deres seneste seks møder. De scorede dog også selv i fem af dem og mindst 2.5 mål virker yderst troværdigt fredag aften.

Flere interessante tips