Lyngby kan lukke afstanden op til SønderjyskE onsdaga aften

Lyngby Boldklub byder velkommen til SønderjyskE i 3F Superliga den kommende onsdag på Lyngby Stadion. Lyngby Boldklub indtager pladsen som nummer 5 i 3F Superliga nedrykningsspillet med 25 point efter 25 kampe. SønderjyskE er 4 point foran som nummer 3 for 25 kampe.

Det er snart nogle runder siden, at SønderjyskE senest smagte sejrens sødme i 3F Superliga. De skal dog næppe forvente at modtage noget nødhjælp fra Lyngby Boldklub.

Lyngby Boldklub vanskelige at nedbryde.

Lyngby Boldklub vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. Resultaterne for de foregående tre kampe siger, at Lyngby Boldklub spillede 0-0 uafgjort mod Vejle BK, hvorefter de noterede en 2-2 uafgjort mod AaB for senest at agere den ene part i en 3-1 sejr mod AC Horsens.

En formkurve, der hjemme siger 1 sejr i de seneste 6 kampe siden februar, virker umiddelbart som et acceptabelt udbytte. Men Lyngby Boldklub har ikke råd til at slække på fokus, hvis der skal sikres en sejr den kommende onsdag.

SønderjyskE drømmer om mere.

SønderjyskE har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. Deres seneste tre kampe gav først SønderjyskE et 3-2 nederlag mod AC Horsens, herefter fulgte en 3-1 sejr mod FC Midtjylland, mens de i den seneste kamp delte point i en 1-1 uafgjort kamp mod OB.

SønderjyskE har på udebane bare præsteret beskedne 0 sejre i de seneste 6 kampe siden februar. Der skal sandsynligvis en del mere gnist på, hvis de skal have tre point med hjem den kommende onsdag.

Lyngby Boldklub vs SønderjyskE h2h

Head-2-Head

SønderjyskE har historisk fordel

Lyngby Boldklub vandt 4-1 på udebane, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Sydbank Park i marts 2021 i 3F Superliga. Deres seneste indbyrdes kampe har haft en tendens til at lægge sig til den målfattige side med under 2.5 mål i 6 af de foregående 10 opgør. SønderjyskE har en 4-5-1 fordel at fremvise for deres seneste kampe mod Lyngby Boldklub i 3F Superliga.

  • Lyngby Boldklub er ubesejret i de seneste 4 kampe i træk;
  • Lyngby Boldklub ikke vundet i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • I 8 of 10 seneste Lyngby Boldklub kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Lyngby Boldklub har indkasseret mål i seneste 9 af 11 kampe.
  • SoenderjyskE ikke vundet i de seneste 4 kampe i træk;
  • SoenderjyskE ikke vundet i de seneste 6 udebane kampe i træk;
  • SoenderjyskE har tabt i seneste 5 af 6 udebane kampe;
  • SoenderjyskE har indkasseret mål i seneste 18 af 20 kampe.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: Lyngby Boldklub giver 2.15 for en sejr, uafgjort betaler 3.25 retur, mens SønderjyskE giver 3.30 på oddset.