Maccabi Haifa mod Benfica Betting Odds, Statistik, Form, Spilfiduser

Maccabi Haifa går ind på Sammy Ofer Stadium til deres sidste kamp i Champions League gruppespillet i denne omgang. De skal op imod Benfica den kommende onsdag, med begge parter på udkig efter et godt resultat.

Maccabi Haifa går ind til sidste runde i gruppespillet af Champions League på 3 point, og det er ikke længere muligt at kvalificere sig til næste runde. De har dog stadig mulighed for at besætte tredjepladsen, så der er rigeligt på spil i sidste runde. De har samlet 11 point sammen for deres første fem Champions League kampe, hvorved Benfica har sikret avancement til næste runde. Førstepladsen er dog fortsat ikke i hus, hvorfor de går ind til sidste runde top tændte på at sikre positionen som gruppens førerhund.

Maccabi Haifa har før opgøret den kommende onsdag et anstændigt gennemsnit på 1.9 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 19 mål samtidig med, at de indkasserede 21 mål. Det kaster et gennemsnit på 2.1 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 3 gange.

Benfica kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 2.5 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel den kommende onsdag. De lavede selv 25 garn i takt med, at de måtte finde sig i 11 mål imod. Det giver et snit på 1.1 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 3 gange.

Maccabi Haifa mod Benfica Spiltips

Vores top tips

Over/under: Over 2.5 til odds 1.57

Fuldtid: Benfica sejr til odds 1.70

BTTS: Ja til odds 1.56

Abdoulaye Seck fandt vej til netmaskerne 2 gange i de foregående seks kampe i Champions League for Maccabi Haifa. Det skal ikke generere dem, hvis også finder vej til netmaskerne den kommende onsdag. Gamblere vil også have et godt øje til Rafa Silva i håb om, at han kan føje til de 4 mål, han præsterede i de seneste seks kampe i Champions League for Benfica.

Maccabi Haifa har været rimeligt skræmmende på hjemmebane med 8 sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. Det blev også til uafgjort i 1 kampe, mens 1 kastede nederlag af sig. Benfica vandt 8af deres foregående 10 kampe på fremmed grund, spillede 2 uafgjort og tabte 0gange i denne stime. Maccabi Haifa præsterede at åbne scoringen ikke færre end 7 gange i deres seneste 10 kampe på eget græs. Gæsterne fra Benfica præsterede noget lignende ved at score åbningsmålet i 7 af deres seneste 10 udekampe.

Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i 6 af Maccabi Haifas seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.5 mål i gennemsnit. Over 2.5 blev der scoret i 6 af de forrige 10 kampe, som Benfica spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 2.9 mål i disse kampe.

Få et 500kr risikofrit bet fra Mr Green her. som du passende kan bruge på aftens champions league kampe.

Maccabi Haifa mod Benfica Optakt

Det er alt eller intet for Maccabi Haifa i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 3-1 nederlag mod Juventus, hvortil de svarede igen mod Juventus i en 2-0 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 7-2 mod Paris SG. Maccabi Haifa vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til 2 uafgjorte og 1 nederlag. De scorede 12mål, men lukkede også 7 ind.

Benfica har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev FC Porto nedlagt 0-1, hvorpå Juventus blev fejet til side med 4-3. Senest gik formen ud over Chaves, der blev slået med 5-0. Benfica præsterede flotte fire sejre i deres seks udekampe i Champions League, der også gav dem 2 uafgjorte og 0 nederlag. De smækkede 12 mål i kassen, mens de indkasserede 6.

Med de resultater Benfica har noteret sig på det seneste, bliver de også vores valg til at nappe endnu en sejr, når næste offer i rækken ligner Maccabi Haifa.

Facts og finurligheder for Maccabi Haifa v Benfica.

  • Maccabi Haifa scorede i deres seneste 25 hjemmekampe
  • Maccabi Haifa har ikke tabt 23 af 25 af deres seneste hjemmekampe
  • Maccabi Haifa vandt 7 af 8 af deres seneste hjemmekampe
  • Maccabi Haifa scorede i 8 af deres seneste 10 kampe
  • Maccabi Haifa vandt 3 af 4 af deres seneste kampe
  • Benfica har ikke tabt deres seneste 26 kampe
  • Benfica har ikke tabt deres seneste 16 udekampe
  • Benfica scorede i 25 af deres seneste 26 kampe
  • Benfica scorede i 22 af deres seneste 23 udekampe
  • Benfica vandt 13 af 15 af deres seneste udekampe

Maccabi Haifa vs Benfica – Seneste nyt

Maccabi Haifa kan have op til 4 fraværende spillere, når de den kommende onsdag skal i kamp mod Benfica.

Daniel Sundgren, Dolev Haziza, Suf Podgoreanu og Mahmoud Jaber er alle ude af truppen, som Maccabi Haifa tager imod Benfica med på Sammy Ofer Stadium.

Benfica ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Maccabi Haifa på Sammy Ofer Stadium.

Morato rejser ikke med Benfica til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Maccabi Haifa mod Benfica – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Benfica med de tre point i en 2-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på onsdag.