Maccabi Haifa mod Juventus Betting Odds, Statistik, Form, Spilfiduser

Maccabi Haifa skal op imod Juventus på tirsdag i et opgør på Sammy Ofer Stadium. Spændingen spidser til her, hvor vi har nået fjerde runde af gruppespillet i Champions League.

Halvvejs igennem gruppespillet kan Maccabi Haifa kigge på 0 opnåede point, hvilket giver en placering som nummer 4 i stillingen. Juventus befinder sig placeret som nummer 3 på 3 point.

Det har indtil videre været en yderst skuffende Champions League turnering for Maccabi Haifa. De kigger tilbage på tre nederlag i gruppespillet, hvilket efterlader dem med kniven på struben i denne kamp i runde fire. Der skal sejr på bordet, og selv det er måske ikke engang nok til at komme videre.

Juventus rejser til deres udekamp i runde fire af gruppespillet i Champions League med 3 point i stillingen. De er simpelthen nødt til at jagte point på Sammy Ofer Stadium, hvis de skal gøre sig forhåbninger om at se næste runde. Uafgjort kan med lidt held være nok, men sejr ligner en nødvendighed for at ende i top to.

Maccabi Haifa har før opgøret på tirsdag et anstændigt gennemsnit på 1.6 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 16 mål samtidig med, at de indkasserede 17 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.7 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 2 gange.

Juventus kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.3 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel den kommende tirsdag. De lavede selv 13 garn i takt med, at de måtte finde sig i 15 mål imod. Det giver et snit på 1.5 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 3 gange.

Maccabi Haifa har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 2-0 af Benfica, før Paris SG satte sig igennem med 1-3. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Juventus, der satte sig igennem med 3-1. Maccabi Haifa vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til 2 uafgjorte og 1 nederlag. De scorede 12mål, men lukkede også 8 ind.

I deres seneste tre kampe formåede Juventus først at banke Bologna med 3-0. Herefter nedlagde de også Maccabi Haifa med 3-1, inden stimen stoppede mod AC Milan, der vandt en 2-0 sejr. I deres seneste seks udekampe i Champions League vandt Juventus to sejre, mens de spillede 1 uafgjort. De led 3 nederlag, mens de indkasserede 9 og scorede 7 mål.

Såvel Maccabi Haifa som Juventus har lige lovlig vanskeligt ved at holde buret rent i disse tider. Vi sætter derfor næsen op efter en kamp med scoringer af begge parter.

Facts og finurligheder for Maccabi Haifa v Juventus.

 • Maccabi Haifa scorede i deres seneste 23 hjemmekampe
 • Maccabi Haifa har ikke tabt 21 af 23 af deres seneste hjemmekampe
 • Maccabi Haifa vandt 5 af 6 af deres seneste hjemmekampe
 • Der er scoret imod Maccabi Haifa i 10 af de seneste 12 kampe
 • I 4 af de seneste 5 hjemmekampe Maccabi Haifa har spillet, har begge hold scoret
 • Juventus har ikke vundet deres seneste 8 udekampe
 • Der er scoret imod Juventus i 13 af de seneste 15 udekampe
 • I 5 af de seneste 7 kampe Juventus har spillet, har begge hold scoret
 • Juventus scorede i 8 af deres seneste 9 kampe
 • Der er scoret imod Juventus i 6 af de seneste 7 kampe
 • Maccabi Haifa har tabte i de 3 seneste kampe i træk mod Juventus
 • Maccabi Haifa har har ikke vundet i de 3 seneste kampe i træk mod Juventus
 • Maccabi Haifa har scoret imod i de seneste 3 kampe i træk de har spillet mod Juventus

Maccabi Haifa vs Juventus – Seneste nyt

Juventus ser ud til at skulle se bort fra 4 spillere til truppen, som den kommende tirsdag møder Maccabi Haifa.

Det er navne som Mattia De Sciglio, Marley Aké, Paul Pogba og Kaio Jorge, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Sammy Ofer Stadium.

Maccabi Haifa mod Juventus – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Juventus med de tre point i en 3-1 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på tirsdag. Maccabi Haifa vandt 0 af deres foregående 3 kampe mod Juventus, mens sidstnævnte vandt 3 af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 3.80 i skrivende stund.

Begge hold scorede i 1 af de seneste 3 kampe mellem Maccabi Haifa og Juventus.

Hold godt øje med Tjaronn Chery, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten 2 gange på det seneste for Maccabi Haifa. For gæsterne præsterede Adrien Rabiot 2 mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

Maccabi Haifa var i stand til at vinde 7 af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort 1 gange. De led også 2 nederlag i denne serie. Juventus sejrede i 1 af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort 3 gange og led 6 nederlag. Juventus var først med en kasse i bare 2 af deres foregående 10 udekampe. Maccabi Haifa satte den første scoring ind i 7 af deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 1 kamp af de seneste 3 kampe mellem disse to hold. Maccabi Haifa præsterede et gennemsnit på 0.33 mål, mens Juventus snittede 1.66 mål i disse. Begge hold scorede 1 gang i disse kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i 6 af Maccabi Haifas seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.4 mål i gennemsnit. Over 2.5 blev der scoret i 5 af de forrige 10 kampe, som Juventus spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.4 mål i disse kampe.