Mainz 05 mod Arminia Bielefeld i 1. Bundesliga runde 27 – optakt, odds og spilfiduser

Mainz 05 er af bookmakerne gjort til forholdsvis klare favoritter, når de har besøg af Arminia Bielefeld den kommende lørdag i 1. Bundesliga. Tre point til favoritholdet betaler 1.67 i gevinst på oddset, når de tørner sammen på MEWA Arena.

Med en placering som nummer 10 i stillingen har Mainz 05 samlet 34 point efter 25 kampe. På 25 point befinder Arminia Bielefeld sig rangeret som nummer 15 for 25 afviklede kampe.

Arminia Bielefeld går ind til kampen mod Mainz 05 på lørdag med håbet om at hale ind på de foranliggende i tabellen i1. Bundesliga. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Når det kommer til mål, er Mainz 05 ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 14 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.4 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 14 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.4 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs.

Arminia Bielefeld vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 10 gange i deres seneste 10 opgør, eller 1 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 12 mål i e kampe, lig med et snit på 1.2 pr. kamp. De holdt målet rent 3 gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for Mainz 05 v Arminia Bielefeld.

 • Mainz 05 har ikke tabt 9 af 11 af deres seneste hjemmekampe
 • Mainz 05 scorede i 10 af deres seneste 12 hjemmekampe
 • Der er scoret imod Mainz 05 i 9 af de seneste 11 kampe
 • Mainz 05 vandt 5 af 7 af deres seneste hjemmekampe
 • Mainz 05 har ikke vundet 6 af 8 af deres seneste kampe
 • Arminia Bielefeld tabte deres seneste 3 kampe
 • Arminia Bielefeld har ikke vundet 7 af 9 af deres seneste kampe
 • Der er scoret imod Arminia Bielefeld i 7 af de seneste 9 kampe
 • Arminia Bielefeld ikke scoret i deres seneste 3 kampe
 • I de seneste 9 Mainz 05 kampe mod Arminia Bielefeld var summen af mål under 3.5
 • I 7 ud af 9 seneste Mainz 05 kampe mod Arminia Bielefeld var antallet af mål under 2.5
 • I de seneste 3 kampe i træk Mainz 05 har spillet mod Arminia Bielefeld har begge hold scoret
 • Mainz 05 har har ikke vundet i 7 af 9 seneste kampe mod Arminia Bielefeld
 • Mainz 05 har har ikke tabt i de 4 hjemme seneste kampe i træk mod Arminia Bielefeld

Form Mainz 05 mod Arminia Bielefeld

Mainz 05 håber på yderligere point til samlingen.

Mainz 05 har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 3-2 sejr over Bayer Leverkusen. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 3-1 til Union Berlin, siden 1-0 mod B. Dortmund.

Arminia Bielefeld fanget i stime af nederlag.

Arminia Bielefeld har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 3-0 af Bayer Leverkusen, før Augsburg satte sig igennem med 0-1. Tredje skuffelse i træk fulgte mod B. Dortmund, der satte sig igennem med 1-0.

Mainz 05 v Arminia Bielefeld Indbyrdes historik

Mainz 05 havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-1 tilbage i October 2021 i 1. Bundesliga. Mainz 05 møder Arminia Bielefeld med en historik imellem klubberne, der siger 2-4-3 for deres seneste 9 kampe i 1. Bundesliga. I de foregående 9 kampe mellem Mainz 05 og Arminia Bielefeld bød 2 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 5 af de 10 kampe.

Stilling i 1. Bundesliga

Stillingen i 1. Bundesliga inden den kommende runde 27 fortæller os, hvor Mainz 05 og Arminia Bielefeld ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på lørdag på MEWA Arena.

Mainz 05 mod Arminia Bielefeld – Formstærke spillere

Selvom det kun er blevet til ét mål i seks 1. Bundesliga kampe, håber Mainz 05 stadig på, at 1 kan finde vejen til netmaskerne og hellere før end siden. I mellemtiden sætter Arminia Bielefeld deres lid til, at 1 kan terrorisere hjemmeholdets defensiv og doble op på det ene mål, han scorede i de seneste seks 1. Bundesliga kampe.