Mainz 05 mod Augsburg – Optakt, Spilfiduser, Odds

Mainz 05 tager imod Augsburg på MEWA Arena i runde 22 den kommende lørdag i Tyskland Bundesliga.

Mainz 05 er nummer 17 i tabellen med 12 point efter 21 kampe, mens Augsburg rangerer som nummer 11 med 23 point efter 21 kampe.

Det er ikke sådan, at Mainz 05 ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne fem mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til 0.5 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 11 mål imod, et gennemsnit på 1.1 pr. kamp med en clean sheets undervejs.

Augsburg er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 16 mål, mens Augsburg præsterede nul “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.6 mål pr. kamp.

Mainz 05 er noteret for en sejre, og har desuden spillet ni uafgjorte, ligesom det er blevet til 11 nederlag i Tyskland Bundesliga i denne sæson. Mainz 05 har ikke holdt rent bur i deres seneste 7 kampe på stribe.

Augsburg kigger på fem sejre, samt otte uafgjorte såvel som otte nederlag i Tyskland Bundesliga. Augsburg kiksede med at holde buret rent i deres seneste 24 kampe.

Vores tip

  • I de seneste 11 Mainz 05 kampe i Tyskland Bundesliga, har summen af mål været under 2.5
  • Mainz 05 har ikke vundet 26 af 28 af deres seneste kampe i Tyskland Bundesliga
  • I de seneste 13 Mainz 05 kampe , har summen af mål været under 3.5
  • I de seneste 11 Mainz 05 kampe i Tyskland Bundesliga, har summen af mål været under 3.5
  • 11 af Mainz 05’s seneste 12 kampe havde under 2.5 mål
  • Der er scoret imod Augsburg i de seneste 29 udekampe
  • Der er scoret imod Augsburg i de seneste 24 kampe i Tyskland Bundesliga
  • Der er scoret imod Augsburg i de seneste 24 udekampe i Tyskland Bundesliga
  • Augsburg har ikke vundet 26 af 28 af deres seneste udekampe
  • Der er scoret imod Augsburg i 28 af de seneste 29 kampe

Form Mainz 05 mod Augsburg

Bare ét point forhindrer Mainz 05 i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 0-1 af Werder Bremen, før de sikrede det ene point i en 1-1 kamp mod Union Berlin. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod VfB Stuttgart, som satte sig igennem med 3-1. Mainz 05 præsterede kun én sølle sejr på MEWA Arena af de seneste seks mulige i ligaen. De spillede uafgjort to og tabte tre af disse, hvori de scorede fire mål og lukkede fem ind.

Det er ikke helt skidt, men heller ikke helt godt for Augsburg, når man kigger tilbage på de seneste tre kampe. De tabte først 2-3 mod Bayern München, hvorefter de opnåede et point efter 1-1 mod Bochum. Senest satte de et point mere på tavlen efter 2-2 mod RB Leipzig. Augsburg kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort tre gange og led to nederlag. De indkasserede ni mål og scorede selv fem.

Augsburg noterede sig 11 point efter to sejre i deres seneste otte kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede 14 mål, men indkasserede også 13 selv.

Mainz 05 vs Augsburg – Seneste nyt

Mainz 05 kan have op til seks spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Augsburg den kommende lørdag.

Philipp Mwene, Karim Onisiwo, Silvan Widmer, Stefan Bell, Danny da Costa og Nelson Weiper er blandt de seks spillere, som mangler for Mainz 05 den kommende lørdag.

I værste fald må Augsburg finde sig i at have seks spillere ude til deres kommende duel i Tyskland Bundesliga.

Dion Drena Beljo, Ermedin Demirovic, Patric Pfeiffer, Kristijan Jakic, Reece Oxford og Raphael Framberger bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Augsburg, når de drager til MEWA Arena. Reece Oxford mangler den kommende lørdag efter at have afleveret en positiv Covid-19 test.

Mainz 05 mod Augsburg – indbyrdes historik

Mainz 05 tabte deres seneste indbyrdes møde i Tyskland Bundesliga med Augsburg, da Augsburg noterede en sejr på 2-1. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor Mainz 05 sikrede alle tre point via en sejr på 3-1. Mainz 05 går til kampen mod Augsburg med en 3-0-7 statistik for deres seneste ti møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 30%.

I de seneste 5 opgør i Tyskland Bundesliga imellem Mainz 05 og Augsburg var begge hold på måltavlen. I syv af de tidligere ti kampe mellem Mainz 05 og Augsburg scorede begge hold.

Mainz 05 mod Augsburg Spiltips

Det har været en strålende sæson for Ermedin Demirovic så langt, da han har formået at banke flotte 12 kugler i kassen. Formen er også anstændig med fire garn i de seneste seks kampe, og Augsburg sætter næsen op efter flere mål fra hans fødder mod Mainz 05. Det virker i hvert fald ikke som en tosset idé at holde øje med Ermedin Demirovic på oddset til komme på tavlen igen.

Mainz 05 høstede tre point i to af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led seks nederlag i denne serie. Augsburg sikrede sig to sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort tre gange samt fem nederlag. Mainz 05 vandt ikke en eneste af deres foregående 10 kampe, om vi så snakker ude- eller hjemmekampe. I kontrast hertil vandt Augsburg to sejre i deres seneste 10 udekampe i Tyskland Bundesliga.

Der blev scoret over 2.5 mål i otte kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Mainz 05 præsterede et gennemsnit på 1.3 mål, mens Augsburg snittede 1.7 mål i disse. Begge hold scorede syv gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i to af Mainz 05s sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.6 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i fem af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.1 mål i disse kampe.