Svenssons Mainz tager imod målstrømmen fra Bayer Leverkusen

Mainz 05 byder velkommen til Bayer Leverkusen i 1. Bundesliga den kommende fredag på MEWA Arena.

Efter 22 kampe afviklet er Mainz 05 placeret nummer 9 i stillingen med 31 point. Der er 7 points forskel til Bayer Leverkusen, der som nummer 3 har samlet 38 point sammen.

Mainz 05 har brug for en sejr den kommende fredag for at lukke afstanden til Bayer Leverkusen i stillingen i 1. Bundesliga. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet.

Når det kommer til mål, er Mainz 05 ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 15 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.5 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 12 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.2 pr. kamp med 4 clean sheets undervejs.

Bayer Leverkusen kan inden deres kommende opgave fremvise en rimeligt god målform for deres seneste 10 kampe. De har et gennemsnit på 3 mål pr. kamp, svarende til 30 mål i alt. De måtte finde sig i 17 scoringer imod, eller et snit på 1.7 pr. kamp, hvor de holdt rent bur 1 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Mainz 05 v Bayer Leverkusen.

 • Mainz 05 har ikke tabt 14 af 16 af deres seneste hjemmekampe
 • Mainz 05 scorede i 16 af deres seneste 18 kampe
 • Mainz 05 tabte 5 af 7 af deres seneste kampe
 • Mainz 05 har ikke vundet 5 af 7 af deres seneste kampe
 • Der er ikke scoret imod Mainz 05 i 4 af de seneste 5 hjemmekampe
 • Bayer Leverkusen scorede i 28 af deres seneste 30 kampe
 • I 10 af de seneste 11 kampe Bayer Leverkusen har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod Bayer Leverkusen i de seneste 11 kampe
 • Bayer Leverkusen vandt deres seneste 3 kampe
 • Mainz 05 har scoret imod i 13 af de senest 14 kampe mod Bayer Leverkusen
 • Mainz 05 har tabte i 7 af 8 seneste kampe mod Bayer Leverkusen
 • Mainz 05 har har ikke vundet i de 8 seneste kampe i træk mod Bayer Leverkusen
 • I 4 ud af 5 seneste Mainz 05 kampe mod Bayer Leverkusen var antallet af mål under 1.5
 • I 6 af de seneste 8 hjemmekampe Mainz 05 har spillet mod Bayer Leverkusen har begge hold scoret

Form Mainz 05 mod Bayer Leverkusen

Mainz 05 håber på yderligere point til samlingen.

Mainz 05 har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod Greuther Fuerth gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 2-1. De revancherede de med en sejr på 2-0 over Hoffenheim, inden de senest spillede 1-1 mod Freiburg.

Bayer Leverkusen på fortsat vinderkurs

Bayer Leverkusen har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev B. M’gladbach nedlagt 1-2, hvorpå Augsburg blev fejet til side med 5-1. Senest gik formen ud over B. Dortmund, der blev slået med 2-5.

De to klubber vurderes jævnbyrdige af bookmakerne, men deres nuværende form placerer Bayer Leverkusen som vores favorit til en sejr. Bookmakerne giver Mainz 05 35% chance for at tage tre point mod Bayer Leverkusen. Det svarer til, at man får 2.88 på oddset for sejr til Mainz 05, mens uafgjort giver 3.55 gange igen. Et væddemål på en udesejr til Bayer Leverkusen betaler dig pengene 2.35 gange igen på oddset.

Mainz 05 v Bayer Leverkusen Indbyrdes historik

Bayer Leverkusen havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 1-0 tilbage i September 2021 i 1. Bundesliga. Mainz 05 går ind til opgøret med en historik mod Bayer Leverkusen, der siger 2-1-7 for deres seneste 10 kampe i 1. Bundesliga. I de foregående 10 kampe mellem Mainz 05 og Bayer Leverkusen bød 3 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 3 af de 10 kampe.

Stilling i 1. Bundesliga

Tabellen i 1. Bundesliga giver os et overblik over, hvordan Mainz 05 og Bayer Leverkusen hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 23. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på fredag på MEWA Arena i vente.

Formstærk måltyv

Det er vanskeligt at se udover Patrik Schick, når man går på jagt efter en mulig målsorer. Rammer han formen, er han ustoppelig og har leveret 4 mål i seks kampe for Bayer Leverkusen. Hans total for sæsonen siger 18 netop nu.

Med 2 i de seneste seks kampe for Mainz 05, er Onisiwo manden at holde øje med, når de endnu engang går på måljagt.