Mainz 05 mod FC Heidenheim – Optakt, Spilfiduser, Odds

FC Heidenheim gæster MEWA Arena på lørdag til et Tyskland Bundesliga opgør mod hjemmeholdet Mainz 05.

Mainz 05 er nummer 17 i tabellen med ni point efter 14 kampe, mens FC Heidenheim rangerer som nummer 13 med 14 point efter 14 kampe.

Når det kommer til mål, er Mainz 05 ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne ni gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med 0.9 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 14 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.4 pr. kamp med tre clean sheets undervejs.

FC Heidenheim er i øjeblikket anstændige målscorere med 13 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.3 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 21 mål, mens FC Heidenheim præsterede tre “clean sheets”. De indkasserede i snit 2.1 mål pr. kamp.

Mainz 05 kan blot fremvise en enkelt sejr efter 14 spillede kampe i Tyskland Bundesliga i denne sæson. De har spillet uafgjort seks gange og lidt syv nederlag.

FC Heidenheim har indtil videre præsteret fire sejre og to uafgjorte samt otte nederlag i Tyskland Bundesliga.

Vores tip

  • Mainz 05 har ikke vundet 13 af 15 af deres seneste kampe
  • Mainz 05 scorede i 14 af deres seneste 16 hjemmekampe
  • I de seneste 4 Mainz 05 kampe, har summen af mål været under 2.5
  • Mainz 05 var i tabte 4 af deres seneste 5 hjemme kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • I de seneste 5 Mainz 05 kampe, har summen af mål været under 3.5
  • FC Heidenheim har i tabte 6 af de seneste 7 ude kampe involveret i opgør hvor begge hold scorede
  • FC Heidenheim tabte deres seneste 7 udekampe
  • I 7 af de seneste 8 udekampe FC Heidenheim har spillet, har begge hold scoret
  • FC Heidenheim var i tabte 6 af deres seneste 7 ude kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • FC Heidenheim har ikke vundet deres seneste 9 udekampe

Form Mainz 05 mod FC Heidenheim

Mainz 05 har været lettere middelmådige i deres seneste tre kampe, der ikke bragte en sejr med sig. Mod Hoffenheim blev det 1-1, hvorefter Freiburg viste sig for stærke og sejrede 0-1. Senest lykkedes det dog at nappe det ene point i en 0-0 kamp mod FC Köln. Mainz 05 har kun én hjemmesejr at fremvise for deres anstrengelser i deres seneste seks hjemmekampe på MEWA Arena. De opnåede uafgjort en gange og tabte fire af disse, hvori de scorede fem og indkasserede 11 mål.

FC Heidenheim har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Bochum sluttede 0-0, hvorpå et 2-1 nederlag mod RB Leipzig fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Darmstadt blev nedlagt med 3-2. FC Heidenheim vandt ingen af deres foregående seks udekampe i Tyskland Bundesliga, som i stedet kastede en uafgjorte og fem nederlag af sig. De lukkede 16 mål ind og scorede selv syv.

Mainz 05 noterede sig tre point efter nul sejre i deres seneste fire kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede tre mål, men indkasserede også seks selv. FC Heidenheim sikrede sig to sejre fra fire scorede mål og to indkasserede i deres seneste tre kampe mod hold, der ligger placeret blandt de nederste seks. Dette indbragte dem syv point til kontoen.

Mainz 05 vs FC Heidenheim – Seneste nyt

Mainz 05 kan i værste fald risikere at have hele otte spillere på fraværslisten når de på lørdag igen skal i kamp.

Karim Onisiwo, Edimilson Fernandes, Robin Zentner, Maxim Leitsch, Josuha Guilavogui, Danny da Costa, Nelson Weiper og Andreas Hanche-Olsen er alle ude af truppen, som Mainz 05 tager imod FC Heidenheim med på MEWA Arena.

FC Heidenheim ser ud til at skulle se bort fra fire spillere til truppen, som på lørdag møder Mainz 05.

Omar Traore, Marnon-Thomas Busch, Thomas Leon Keller og Elidon Qenaj bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med FC Heidenheim, når de drager til MEWA Arena.

Mainz 05 mod FC Heidenheim – indbyrdes historik

Mainz 05 mod FC Heidenheim Spiltips

Med bare ét mål i Tyskland Bundesliga på det seneste er Jae-Sung Lee ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. FC Heidenheim sætter deres lid til, at Patrick Mainka kan vise tænder igen efter to mål i de seneste seks kampe i Tyskland Bundesliga.

Mainz 05 høstede tre point i tre af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort en gange og led seks nederlag i denne serie. FC Heidenheim sikrede sig en sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt otte nederlag. FC Heidenheim præsterede blot at holde rent bur i tre af deres seneste 10 udekampe. Mainz 05 formåede at holde rent bur i en af deres seneste 10 hjemmekampe på MEWA Arena.

Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Mainz 05s seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 0.8 mål på vejen. Der blev scoret mere end 2.5 mål i seks af de seneste ti kampe, som FC Heidenheim spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.2 mål undervejs i processen.