Svensson og Mainz rejser sig fra München-nedtur

Der er højst sandsynligt en spændende kamp i vente, når Mainz 05 byder Hertha Berlin op til dans på tirsdag på MEWA Arena stadion.

Mainz 05 indtager en plads som nummer 8 i tabellen med 21 point efter 15 kampe. På de 15 runder Hertha Berlin har afviklet, har de indsamlet 18 point og ligger nummer 14 i stillingen.

De går ind til kampen på MEWA Arena som favoritter, og Mainz 05 har udsigt til at skabe lidt afstand til Hertha Berlin i stillingen. Det kræver en sejr, mens uafgjort selvfølgelig efterlader status quo og hellere det, end risikere et nederlag.

Når det kommer til mål, er Mainz 05 ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 15 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.5 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 14 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.4 pr. kamp med 1 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Hertha Berlin ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 10 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1 pr. kamp. De indkasserede 17 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.7 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 2 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Mainz 05 v Hertha Berlin.

  • Mainz 05 er ubesejret i de seneste 4 hjemmebane kampe i træk;
  • Mainz 05 har scoret i seneste 11 af 13 kampe;
  • I 7 of 9 seneste Mainz 05 kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Mainz 05 har indkasseret mål i seneste 9 af 11 kampe.
  • Hertha Berlin er ubesejret i de seneste 3 kampe i træk;
  • Hertha Berlin ikke vundet i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • Hertha Berlin har indkasseret mål i de seneste 16 udebane kampe i træk;
  • Hertha Berlin har indkasseret mål i seneste 14 af 16 kampe.

Form Mainz 05 mod Hertha Berlin

Mainz 05 håber på yderligere point til samlingen.

Mainz 05 har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod VfB Stuttgart tabte de 2-1, hvorefter de vandt 3-0 over Wolfsburg. De var tilbage i rendestenen med et 2-1 nederlag mod Bayern München.

Hertha Berlin håber på yderligere point til samlingen.

Hertha Berlin ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod Augsburg. Herefter var de oppe imod VfB Stuttgart i en kamp, der sluttede 2-2. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Arminia Bielefeld, som blev nedlagt med 2-0.

 

Mainz 05 v Hertha Berlin Indbyrdes historik

Hverken Mainz 05 eller Hertha Berlin formåede at sætte sig afgørende igennem i deres seneste opgør i 1. Bundesliga. Rivalerne måtte begge lade sig nøje med et point til kontoen i en 1-1 kamp. Bookmakerne har Mainz 05 som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.80, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Mainz 05 56% chance for at banke Hertha Berlin. En pointdeling betaler 3.60 i gevinst på oddset, hvor imod Hertha Berlin udbetaler 4.50 i gevinst på oddset for en sejr. Mainz 05 møder Hertha Berlin med en historik imellem klubberne, der siger 5-3-2 for deres seneste 10 kampe i 1. Bundesliga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 4 gange i de seneste 10 kampe mellem Mainz 05 og Hertha Berlin. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 5 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i 1. Bundesliga

Stillingen i 1. Bundesliga inden den kommende runde 16 fortæller os, hvor Mainz 05 og Hertha Berlin ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende tirsdag på MEWA Arena.

Hold øje med…

Hold øje med Jonathan Burkardt når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 3 gange i seks kampe for Mainz 05, mens sæsontotalen læser 7 kasser lige nu.

Stevan Jovetic har stået det rette sted 4 gange i seks kampe for Hertha Berlin, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 5 mål.