Svensson og Mainz udfordrer svingende ulve

Såvel Mainz 05 som Wolfsburg ligger godt placeret midt i tabellen i 1. Bundesliga. Der er dog ingen grund til ikke at stræbe højere, hvorfor der bør være en intens kamp i vente den kommende lørdag.

Mainz 05 indtager en plads som nummer 9 i tabellen med 18 point efter 13 kampe. På de 13 runder Wolfsburg har afviklet, har de indsamlet 20 point og ligger nummer 7 i stillingen.

Motivationen bør være på plads hos Mainz 05, som kan overhale Wolfsburg i stillingen på lørdag med en sejr. Det vil gæsterne selvfølgelig være lige så motiverede for at forhindre, så en spændende duel bør være i vente på MEWA Arena.

Når det kommer til mål, er Mainz 05 ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 13 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.3 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 12 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.2 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Wolfsburg ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 11 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.1 pr. kamp. De indkasserede 16 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.6 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 3 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Mainz 05 v Wolfsburg.

  • Mainz 05 ikke vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • Mainz 05 er ubesejret i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • Mainz 05 har indkasseret mål i de seneste 8 kampe i træk;
  • I 5 of 7 seneste Mainz 05 kampe var antal mål OVER 2.5.
  • Wolfsburg har scoret i seneste 14 af 16 kampe;
  • I 4 of 6 seneste Wolfsburg kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Wolfsburg har indkasseret mål i seneste 7 af 9 kampe;
  • I 2 of 4 seneste Wolfsburg kampe var antal mål OVER 3.5.

Form Mainz 05 mod Wolfsburg

Mainz 05 drømmer om mere.

Det er vanskeligt at pege fingre ad Wolfsburg, da den seneste tids resultater i det store billede har levet op til forventningerne. Det er ikke helt skidt for Mainz 05, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod B. M’gladbach, hvorefter de havnede i en ny pointdeling. Denne gang sluttede det 1-1 mod FC Koln, før de desværre tabte med 2-1 til VfB Stuttgart.

Wolfsburg håber på yderligere point til samlingen.

Det er vanskeligt at pege fingre ad Wolfsburg, da den seneste tids resultater i det store billede har levet op til forventningerne. Wolfsburg har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 2-2 mod Arminia Bielefeld, hvorefter de mod Sevilla tabte 2-0. Endnu en skuffelse fulgte senest mod B. Dortmund, der vandt 1-3.

I en kamp mellem to angiveligt jævnbyrdige klubber, med begge i nogenlunde samme form, ligner det et opgør, der kan gå alle veje. Derfor kan uafgjort hurtigt vise sig at indeholde den største værdi på oddset. Bookmakerne giver Mainz 05 39% chance for at tage tre point mod Wolfsburg. Det svarer til, at man får 2.55 på oddset for sejr til Mainz 05, mens uafgjort giver 3.25 gange igen. Et væddemål på en udesejr til Wolfsburg betaler dig pengene 2.85 gange igen på oddset.

Mainz 05 v Wolfsburg Indbyrdes historik

Wolfsburg tabte deres seneste indbyrdes møde i 1. Bundesliga, da Mainz 05 noterede en sejr på 3-2. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor Wolfsburg sikrede alle tre point via en sejr på 2-0. Bookmakerne har Mainz 05 som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 2.55, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Mainz 05 39% chance for at banke Wolfsburg. En pointdeling betaler 3.25 i gevinst på oddset, hvor imod Wolfsburg udbetaler 2.85 i gevinst på oddset for en sejr. Mainz 05 går ind til opgøret med en historik mod Wolfsburg, der siger 1-5-4 for deres seneste 10 kampe i 1. Bundesliga. Af de seneste 10 kampe mellem Mainz 05 og Wolfsburg kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 3 gange. Desuden scorede begge hold mål i 4 af disse 10 møder.

Stilling i 1. Bundesliga

Tabellen i 1. Bundesliga giver os et overblik over, hvordan Mainz 05 og Wolfsburg hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 14. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende lørdag på MEWA Arena i vente.

Formstærk måltyv

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Jonathan Burkardt. Han har vist flaget for Mainz 05 med 6 mål for sæsonen og stod desuden for 5 i de seneste seks kampe. 

Wolfsburg har til gengæld forhåbninger om, at Wout Weghorst kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 5 mål i alle turneringer indtil videre, samt 2 i de seneste seks.