Mainz 05 mod Wolfsburg – Optakt, Spilfiduser, Odds

Mainz 05 byder velkommen til Wolfsburg i Tyskland Bundesliga på lørdag på MEWA Arena.

Mainz 05 er nummer 16 i tabellen med ti point efter 16 kampe, mens Wolfsburg rangerer som nummer 10 med 19 point efter 16 kampe.

Det er ikke sådan, at Mainz 05 ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne ni mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til 0.9 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 11 mål imod, et gennemsnit på 1.1 pr. kamp med tre clean sheets undervejs.

Wolfsburg er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 21 mål, mens Wolfsburg præsterede en “clean sheets”. De indkasserede i snit 2.1 mål pr. kamp.

Mainz 05 kan blot fremvise en enkelt sejr efter 16 spillede kampe i Tyskland Bundesliga i denne sæson. De har spillet uafgjort syv gange og lidt otte nederlag.

Wolfsburg kigger på seks sejre, samt en uafgjorte såvel som ni nederlag i Tyskland Bundesliga.

Vores tip

  • Mainz 05 har ikke vundet 16 af 18 af deres seneste kampe
  • I de seneste 7 Mainz 05 kampe, har summen af mål været under 2.5
  • I de seneste 8 Mainz 05 kampe, har summen af mål været under 3.5
  • Mainz 05 var i tabte 5 af deres seneste 6 hjemme kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • Mainz 05 tabte 5 af 6 af deres seneste hjemmekampe
  • Wolfsburg tabte 7 af 8 af deres seneste udekampe
  • Wolfsburg var i tabte 6 af deres seneste 8 ude kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • Der er scoret imod Wolfsburg i 12 af de seneste 14 udekampe
  • Wolfsburg var i tabte 4 af deres seneste 5 kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • Wolfsburg har ikke vundet 7 af 8 af deres seneste udekampe

Form Mainz 05 mod Wolfsburg

Mainz 05 har været lettere middelmådige i deres seneste tre kampe, der ikke bragte en sejr med sig. Mod FC Köln blev det 0-0, hvorefter FC Heidenheim viste sig for stærke og sejrede 0-1. Senest lykkedes det dog at nappe det ene point i en 1-1 kamp mod Borussia Dortmund. Mainz 05 præsterede kun én sølle sejr på MEWA Arena af de seneste seks mulige i ligaen. De spillede uafgjort nul og tabte fem af disse, hvori de scorede fire mål og lukkede 11 ind.

Wolfsburg har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod Freiburg tabte de 0-1, hvorefter de vandt 0-1 over Darmstadt. De var tilbage i rendestenen med et 1-2 nederlag mod Bayern München. Wolfsburg kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort nul gange og led fem nederlag. De indkasserede 14 mål og scorede selv fem.

Wolfsburg noterede sig ti point efter tre sejre i deres seneste fem kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede otte mål, men indkasserede også syv selv.

Mainz 05 vs Wolfsburg – Seneste nyt

Mainz 05 kan i værste fald risikere at have hele ni spillere på fraværslisten når de på lørdag igen skal i kamp.

Anthony Caci, Leandro Barreiro, Edimilson Fernandes, Robin Zentner, Maxim Leitsch, Josuha Guilavogui, Danny da Costa, Nelson Weiper og Andreas Hanche-Olsen er alle ude af truppen, som Mainz 05 tager imod Wolfsburg med på MEWA Arena.

I værste fald må Wolfsburg finde sig i at have seks spillere ude til deres kommende duel i Tyskland Bundesliga. Blandt de fraværende spillere i Wolfsburg-truppen, er Maxence Lacroix i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Rogerio, Amin Sarr, Patrick Wimmer, Kevin Paredes og Lukas Nmecha bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Wolfsburg, når de drager til MEWA Arena.

Mainz 05 mod Wolfsburg – indbyrdes historik

Wolfsburg har trukket sig sejrrigt ud af 7 af de seneste 9 indbyrdes opgør mod Mainz 05. Wolfsburg vandt 3-0 sidste gang de to rivaler spillede mod hinanden og har helt sikkert planer om at hente tre point igen på lørdag. Udeholdet Wolfsburg rejser til kampen mod Mainz 05 med en rigtig skarp 7-1-2 historik for deres seneste indbyrdes møder.

I 6 af de seneste 7 indbyrdes Tyskland Bundesliga opgør mellem Mainz 05 og Wolfsburg blev der scoret mindst tre mål. Begge hold scorede i en af de seneste ti kampe mellem Mainz 05 og Wolfsburg.

Mainz 05 mod Wolfsburg Spiltips

Selvom det kun er blevet til ét mål i seks Tyskland Bundesliga kampe, håber Mainz 05 stadig på, at en kan finde vejen til netmaskerne og hellere før end siden. I mellemtiden sætter Wolfsburg deres lid til, at en kan terrorisere hjemmeholdets defensiv og doble op på det ene mål, han scorede i de seneste seks Tyskland Bundesliga kampe.

Mainz 05 høstede tre point i tre af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort en gange og led seks nederlag i denne serie. Wolfsburg sikrede sig tre sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort nul gange samt syv nederlag. Wolfsburg præsterede blot at holde rent bur i tre af deres seneste 10 udekampe. Mainz 05 formåede at holde rent bur i to af deres seneste 10 hjemmekampe på MEWA Arena.

Der blev scoret over 2.5 mål i syv kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Mainz 05 præsterede et gennemsnit på 0.6 mål, mens Wolfsburg snittede 2.3 mål i disse. Begge hold scorede en gang i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i tre af Mainz 05s sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.7 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i seks af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de en mål i disse kampe.