Bo Svenssons Mainz kan næsten sikre overlevelse i udsat kamp

Mainz 05 har fordel af hjemmebane på Opel Arena, når Hertha Berlin kommer forbi den kommende mandag til et opgør i 1. Bundesliga. Mainz 05 er placeret som nummer 12 i tabellen med 34 point efter 30 kampe. Hertha Berlin indtager en 17. plads i stillingen med 26 point.

Mainz 05 vil være yderst opsatte på at vedligeholde det stærke momentum, de har fået opbygget over de seneste kampe i 1. Bundesliga.

Mainz 05 i fantastisk form.

Mainz 05 går ind til kampen her med bunkevis af selvtillid efter fine 5 sejre i de seneste 6 kampe. I Mainz 05s 3 sidste kampe har de været igennem en 3-2 sejr mod FC Koln,
hvorefter fulgte en 1-0 sejr mod Werder Bremen, mens de senest udspilede Bayern München 2-1.

Deres nuværende stærke form hjemme, som siger 3 sejre i de seneste 5 kampe siden februar, kan være dét, der udgør forskellen for Mainz 05 den kommende mandag.

Hertha Berlin bøjer sig ikke.

Hertha Berlin vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. I Hertha Berlins 3 sidste kampe har de været igennem en 3-0 sejr mod Bayer Leverkusen,
hvorefter fulgte en 1-1 uafgjort mod Union Berlin, mens de senest ender med 2-2 uafgjort mod B. M’gladbach.

Formen på udebane lader meget tilbage at ønske for Hertha Berlin i de senere uger. Skal tre point sikres i det, der ligner en hård match på mandag, skal de finde noget ekstra frem.

Mainz 05 vs Hertha Berlin h2h

Head-2-Head

Målfest ligger ikke i kortene

Hverken Mainz 05 eller Hertha Berlin formåede at sætte sig afgørende igennem i deres seneste opgør i 1. Bundesliga. Rivalerne måtte begge lade sig nøje med et point til kontoen i en 0-0 kamp. Deres seneste indbyrdes kampe har haft en tendens til at lægge sig til den målfattige side med under 2.5 mål i 6 af de foregående 10 opgør. Med en historik der siger 5-3-2 mod Hertha Berlin i deres seneste dueller i 1. Bundesliga, kan Mainz 05 i det mindste nære en vis optimisme i forhold til den kommende kamp.

  • Mainz 05 har vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • Mainz 05 er ubesejret i de seneste 7 kampe i træk;
  • Mainz 05 er ubesejret i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • Mainz 05 har vundet i seneste 5 af 6 kampe.
  • Hertha Berlin er ubesejret i de seneste 3 kampe i træk;
  • Hertha Berlin ikke vundet i de seneste 10 udebane kampe i træk;
  • Hertha Berlin har indkasseret mål i seneste 12 af 14 kampe;
  • I 4 seneste Hertha Berlin udebane kampe i træk var antal mål UNDER 3.5.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: Mainz 05 giver 2.40 for en sejr, uafgjort betaler 3.40 retur, mens Hertha Berlin giver 3.00 på oddset.