Målfest i vente når Lazio byder Genoa velkommen

Lazio er af bookmakerne gjort til forholdsvis klare favoritter, når de har besøg af Genoa på fredag i Serie A. Tre point til favoritholdet betaler 1.40 i gevinst på oddset, når de tørner sammen på Stadio Olimpico, Rome.

Lazio ligger nummer 9 i stillingen med 25 point efter at have afviklet 17 kampe. 15 point efter, som nummer 18, finder man Genoa placering efter 17 kampe.

Genoa går ind til kampen mod Lazio den kommende fredag med håbet om at hale ind på hjemmeholdet i stillingen i Serie A. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Lazio har før opgøret på fredag et anstændigt gennemsnit på 1.8 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 18 mål samtidig med, at de indkasserede 20 mål. Det kaster et gennemsnit på 2 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 2 gange.

Hvad målscoring angår, er Genoa ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 8 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.8 pr. kamp. De indkasserede 18 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.8 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 2 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Lazio v Genoa.

 • Lazio har ikke tabt 27 af 29 af deres seneste hjemmekampe
 • I 3 af de seneste 4 kampe Lazio har spillet, har begge hold scoret
 • Lazio har ikke vundet 4 af 5 af deres seneste kampe
 • Der er scoret imod Lazio i 4 af de seneste 5 kampe
 • Genoa har ikke vundet deres seneste 14 kampe
 • Der er scoret imod Genoa i 19 af de seneste 21 kampe
 • Genoa tabte deres seneste 3 kampe
 • Genoa uafgjort 3 af 4 af deres seneste udekampe
 • Genoa ikke scoret i 4 af deres seneste 5 kampe
 • I 9 af de seneste 10 kampe Lazio har spillet mod Genoa har begge hold scoret
 • Lazio har scorede i de seneste 10 kampe i træk de har spillet mod Genoa
 • I 9 ud af 10 seneste Lazio kampe mod Genoa var antallet af mål over 2.5
 • Lazio har har ikke tabt i 10 af 12 seneste kampe mod Genoa
 • Lazio har scoret imod i 9 af de senest 10 kampe mod Genoa

Form Lazio mod Genoa

Lazio håber på yderligere point til samlingen.

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Lazio i øjeblikket. Mod Sampdoria satte de sig igennem i en 3-1 sejr, før de spillede 0-0 mod Galatasaray. I sidste runde gik de dog ned med 2-1 mod Sassuolo.

Genoa fanget i stime af nederlag.

Genoa har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 2-0 af Juventus. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 1-3 til Sampdoria, for så at svare igen med en 1-0 sejr over Salernitana.

Eftersom de både er bookmakernes favoritter til 1.40 på oddset og med stærkere præstationer på det seneste end dem, Genoa har stillet til skue, virker Lazio som det oplagte valg til en vinder. Et væddemål på Genoa giver dig netop nu 7.50 retur på oddset, hvilket svarer til, at bookmakerne giver dem 13% chance for at slå Lazio. Ønsker du at placere dine indsatser på Lazio, kan de spilles til 1.40 på oddset.

Lazio v Genoa Indbyrdes historik

Den seneste kamp i Serie A mellem klubberne var en seriøs thriller og uhyre indbringende på oddset, da Lazio won 4-3 mod Genoa. Bookmakerne har Lazio som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.40, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Lazio71% chance for at banke Genoa. En pointdeling betaler 4.90 i gevinst på oddset, hvor imod Genoa udbetaler 7.50 i gevinst på oddset for en sejr. Lazio går ind til opgøret med en historik mod Genoa, der siger 6-2-2 for deres seneste 10 kampe i Serie A. Af de seneste 10 kampe mellem Lazio og Genoa kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 9 gange. Desuden scorede begge hold mål i 9 af disse 10 møder.

Stilling i Serie A

Stillingen i Serie A inden den kommende runde 18 fortæller os, hvor Lazio og Genoa ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på fredag på Stadio Olimpico, Rome.

Flere mål i vente

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Ciro Immobile. Han har vist flaget for Lazio med 13 mål for sæsonen og stod desuden for 5 i de seneste seks kampe.

Genoa har til gengæld forhåbninger om, at Mattia Destro kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 7 mål i alle turneringer indtil videre, samt 1 i de seneste seks.