Måljagt ved Weser

Ikke færre end 94 gange tidligere har Werder Bremen stået overfor FC Köln i Bundesligaen og fredag aften gør de det igen. Førstnævnte tager på Weser Stadion imod “gedebukkene” fra Rhinen, og når der fløjtes op kl. 20.30 er det samtidig det 105. opgør i alt i officielle kampe imellem de to traditionsklubber.

Werder Bremen er sluppet bedst fra start i denne sæson med ni point for de første seks kampe, og der er kortere til første- end til sidstepladsen for de grønblusede, men ikke alt er prangende. Deres seneste tre kampe sluttede alle uafgjort, og det giver ikke en helt store fremdrift.

Noget værre står det dog trods alt til hos FC Köln som efterhånden er oppe på ufattelige 16 kampe i træk uden sejr. SEKSTEN! De strittede dog flot imod i sidste uge, hvor de var oppe imod Bayern München og kun tabte 2-1. Forud var gået to opgør, der endte 1-1.

Begge hold scorede i deres seneste fire kampe, det samme gjorde de i Bremens seneste tre, og med fem af deres tilsammen seneste seks kampe, der sluttede 1-1, er et ciffertips oplagt for de dristige! De mere forsigtige tager nedenstående.

Flere interessante tips