Mallorca mod Athletic Bilbao – Optakt, Spilfiduser, Odds

La Liga kampen på Estadi Mallorca Son Moix på mandag er en duel imellem hjemmeholdet Mallorca og gæsterne fra Athletic Bilbao.

Mallorca kommer til deres næste La Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.4 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 14 gange og indkasserede selv 14 mål. Det er 1.4 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

Athletic Bilbao er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for ni mål, mens Athletic Bilbao præsterede tre “clean sheets”. De indkasserede i snit 0.9 mål pr. kamp.

Mallorca har vundet 11 sejre, mens de har spillet syv uafgjorte og tabte desuden 13 kampe i denne sæson i La Liga.

Athletic Bilbao har indtil videre præsteret 13 sejre og syv uafgjorte samt 11 nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Mallorca v Athletic Bilbao.

  • Mallorca har ikke tabt 10 af 12 af deres seneste hjemmekampe
  • Mallorca scorede i 10 af deres seneste 12 hjemmekampe
  • 6 af Mallorca’s seneste 8 hjemmekampe havde under 2.5 mål
  • 7 af Mallorca’s seneste 9 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod Mallorca i 9 af de seneste 11 kampe
  • Athletic Bilbao har i tabte de seneste 3 ude kampe i træk, hvori begge hold scorede
  • 10 af Athletic Bilbao’s seneste 12 kampe havde under 3.5 mål
  • Athletic Bilbao var i vandt de seneste 3 kampe i træk involveret i opgør med færre end 2.5 mål
  • Der er scoret imod Athletic Bilbao i 10 af de seneste 11 udekampe
  • 7 af Athletic Bilbao’s seneste 8 udekampe havde under 3.5 mål

Form Mallorca mod Athletic Bilbao

I deres seneste tre kampe formåede Mallorca først at banke Celta Vigo med 0-1. Herefter nedlagde de også Getafe med 3-1, inden stimen stoppede mod Atletico Madrid, der vandt en 3-1 sejr. Mallorca vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til to uafgjorte og en nederlag. De scorede nimål, men lukkede også fem ind.

I deres seneste tre kampe formåede Athletic Bilbao først at banke Real Sociedad med 2-0. Herefter nedlagde de også Almeria med 1-2, inden stimen stoppede mod Sevilla, der vandt en 0-1 sejr. Athletic Bilbao formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks udekampe i La Liga. De opnåede en uafgjorte og tabte en, hvori de indkasserede fem og scorede ni mål.

Mallorca vs Athletic Bilbao – Seneste nyt

Athletic Bilbao ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Mallorca på Estadi Mallorca Son Moix.

Inigo Martinez rejser ikke med Athletic Bilbao til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Mallorca mod Athletic Bilbao – indbyrdes historik

Mallorca har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 9 indbyrdes opgør mod Athletic Bilbao. Man skulle have spillet uafgjort på oddset, da Mallorca senest mødte Athletic Bilbao i La Liga. Ingen af parterne fik det afgørende overtag, hvorfor det endte med en 0-0 pointdeling. Bookmakerne har Athletic Bilbao som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 3.50, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Mallorca29% chance for at banke Athletic Bilbao. En pointdeling betaler 3.00 i gevinst på oddset, hvor imod Athletic Bilbao udbetaler 2.25 i gevinst på oddset for en sejr. Athletic Bilbao synes at have et godt øje til Mallorca, som de har slået fem gange i deres seneste ti encounters. Bookmakerne har odds 2.25 på Athletic Bilbao til at vinde igen.

I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Mallorca og Athletic Bilbao fandt begge vej til netmaskerne fire gange.

Mallorca mod Athletic Bilbao Spiltips

Hold godt øje med Vedat Muriqi, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten to gange på det seneste for Mallorca. For gæsterne præsterede Inaki Williams tre mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

Mallorca vandt beskedne fem sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne tre gange, mens de tabte to kampe. Gæsterne fra Athletic Bilbao vandt fem af deres seneste 10 udekampe, hvoraf en sluttede remis. De tabte desuden fire af disse udekampe. Athletic Bilbao lukkede mindst ét mål ind i ni af deres seneste 10 kampe, mens Mallorca præsterede fire clean sheets i deres seneste 10 kampe på Estadi Mallorca Son Moix.

Der var under 2.5 mål i tre kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens Mallorca har et gennemsnit på 0.7 mål i de opgør, har Athletic Bilbao et snit på 1.2 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst seks gange. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Mallorcas seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.4 mål på vejen. Der blev scoret mere end 2.5 mål i tre af de seneste ti kampe, som Athletic Bilbao spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit en mål undervejs i processen.