Mallorca mod Barcelona i La Liga runde 19 – optakt, odds og spilfiduser

Mallorca tager på søndag imod Barcelona i La Liga på Visit Mallorca Estadi.

Med en placering som nummer 15 i stillingen har Mallorca samlet 20 point efter 18 kampe. På 28 point befinder Barcelona sig rangeret som nummer 7 for 18 afviklede kampe.

Mallorca har brug for en sejr den kommende søndag for at lukke afstanden til Barcelona i stillingen i La Liga. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet.

Når det kommer til mål, er Mallorca ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 10 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 15 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.5 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Barcelona ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 15 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.5 pr. kamp. De indkasserede 14 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.4 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 1 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Mallorca v Barcelona.

 • Mallorca har ikke tabt 21 af 23 af deres seneste hjemmekampe
 • Mallorca uafgjort deres seneste 4 hjemmekampe
 • Mallorca scorede i 9 af deres seneste 11 kampe
 • I de seneste 4 kampe i træk Barcelona har spillet, har begge hold scoret
 • Barcelona har ikke vundet 10 af 12 af deres seneste udekampe
 • Der er scoret imod Barcelona i de seneste 7 kampe
 • Barcelona scorede i deres seneste 4 kampe
 • Mallorca har scoret imod i de seneste 24 kampe i træk de har spillet mod Barcelona
 • Mallorca har har ikke vundet i 20 af 22 seneste kampe mod Barcelona
 • Mallorca har tabte i 11 af 12 seneste hjemmekampe mod Barcelona
 • I de seneste 4 Mallorca kampe mod Barcelona var summen af mål over 3.5
 • I 6 ud af 7 seneste Mallorca kampe mod Barcelona var antallet af mål over 2.5

Form Mallorca mod Barcelona

Mallorca håber på yderligere point til samlingen.

Mallorca har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 0-0 kamp mod Celta Vigo, før de sejrede 6-0 mod UD Llanera. Desværre blev sejren fulgt op af et 4-1 nederlag mod Granada.

Barcelona vanskelige at nedbryde.

Barcelona går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 2-2 pointdeling mod Osasuna, før de nedlage Elche med 3-2. Mod Sevilla blev der delt i porten i en 1-1 kamp.

Mallorca v Barcelona Indbyrdes historik

Mallorca endte nærmest med at tigge om nåde, de seneste gange de stod overfor Barcelona i La Liga. Sidstnævnte leverede noget der tenderede en fodboldlektion i sejre på henholdsvis 4-0 og 5-2. Bookmakerne giver Mallorca 21% chance for at tage tre point mod Barcelona. Det svarer til, at man får 4.75 på oddset for sejr til Mallorca, mens uafgjort giver 3.70 gange igen. En væddemål på en udesejr til Barcelona betaler dig pengene 1.75 gange igen på oddset. Mallorca går ind til opgøret med en historik mod Barcelona, der siger 0-1-9 for deres seneste 10 kampe i La Liga. I de foregående 10 kampe mellem Mallorca og Barcelona bød 7 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 4 af de 10 kampe.

Stilling i La Liga

Tabellen i La Liga giver os et overblik over, hvordan Mallorca og Barcelona hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 19. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på søndag på Visit Mallorca Estadi i vente.

Manden med målnæsen

Hold øje med Daniel Rodriguez når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 3 gange i seks kampe for Mallorca, mens sæsontotalen læser 3 kasser lige nu.

Memphis Depay har stået det rette sted 2 gange i seks kampe for Barcelona, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 8 mål.