Mallorca mod Cadiz i La Liga runde 23 – optakt, odds og spilfiduser

Mallorca tager på lørdag imod Cadiz i La Liga på Visit Mallorca Estadi.

Mallorca lægger beslag på placeringen som nummer 17 i La Liga med 20 point for deres første 21 kampe. Differencen til Cadiz er 2 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 18 i tabellen for 22 kampe.

De går ind til kampen på Visit Mallorca Estadi som favoritter, og Mallorca har udsigt til at skabe lidt afstand til Cadiz i stillingen. Det kræver en sejr, mens uafgjort selvfølgelig efterlader status quo og hellere det, end risikere et nederlag.

Når det kommer til mål, er Mallorca ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 7 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.7 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 17 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.7 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Cadiz ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 8 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.8 pr. kamp. De indkasserede 17 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.7 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 3 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Mallorca v Cadiz.

  • Mallorca har ikke tabt 10 af 12 af deres seneste hjemmekampe
  • Der er scoret imod Mallorca i de seneste 6 kampe
  • Mallorca har ikke vundet 7 af 9 af deres seneste hjemmekampe
  • Cadiz vandt 3 af 4 af deres seneste udekampe
  • Cadiz scorede i 6 af deres seneste 8 udekampe
  • I de seneste 3 Mallorca kampe mod Cadiz var summen af mål under 3.5
  • Mallorca har har ikke tabt i de 3 seneste kampe i træk mod Cadiz
  • Mallorca har scorede i de seneste 3 kampe i træk de har spillet mod Cadiz

Form Mallorca mod Cadiz

Mallorca fortsætter skuffende resultater.

Mallorca har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 2-1 sejr over Espanyol. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 3-0 til Villarreal, siden 1-0 mod Rayo Vallecano.

Cadiz inde i god stime.

Cadiz ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 0-0 mod Sporting Gijon. Herefter var de oppe imod Espanyol i en kamp, der sluttede 2-2. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Levante, som blev nedlagt med 0-2.

I en kamp mellem to klubber i nogenlunde identisk form, hælder vi stadig til, at Mallorca formår at sætte sig igennem. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.79, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Mallorca 56% chance for at banke Cadiz. En pointdeling betaler 3.40 i gevinst på oddset, hvor imod Cadiz udbetaler 5.00 i gevinst på oddset for en sejr.

Mallorca v Cadiz Indbyrdes historik

Hverken Mallorca eller Cadiz formåede at sætte sig afgørende igennem i deres seneste opgør i La Liga. Rivalerne måtte begge lade sig nøje med et point til kontoen i en 1-1 kamp. Bookmakerne har Mallorca som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.79, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Mallorca 56% chance for at banke Cadiz. En pointdeling betaler 3.40 i gevinst på oddset, hvor imod Cadiz udbetaler 5.00 i gevinst på oddset for en sejr. Mallorca går ind til opgøret med en historik mod Cadiz, der siger 2-1-0 for deres seneste 3 kampe i La Liga.

Stilling i La Liga

Tabellen i La Liga giver os et overblik over, hvordan Mallorca og Cadiz hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 23. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på lørdag på Visit Mallorca Estadi i vente.

Flere mål i vente

Hold øje med Daniel Rodriguez når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 1 gange i seks kampe for Mallorca, mens sæsontotalen læser 3 kasser lige nu.

Anthony Lozano har stået det rette sted 2 gange i seks kampe for Cadiz, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 5 mål.