Celta har sat sejrskursen mod Mallorca

Mallorca har fordel af hjemmebane på Visit Mallorca Estadi, når Celta Vigo kommer forbi på fredag til et opgør i La Liga. Som nummer 12 har Mallorca formået at skrabe 19 point sammen for 16 kampe. Med 16 point har Celta Vigo for 16 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 14 i La Liga.

Celta Vigo er fokuserede på at overhale Mallorca i stillingen i La Liga. Det kan de se frem til at gøre på fredag, men det kræver en sejr på Visit Mallorca Estadi, hvis de skal slutte dagen øverst.

Når det kommer til mål, er Mallorca ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 12 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.2 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 14 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.4 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Celta Vigo ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 11 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.1 pr. kamp. De indkasserede 11 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.1 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 3 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Mallorca v Celta Vigo.

  • Mallorca ikke vundet i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • Mallorca er ubesejret i de seneste 4 hjemmebane kampe i træk;
  • Mallorca har scoret i seneste 9 af 11 kampe;
  • Mallorca har indkasseret mål i seneste 9 af 11 kampe.
  • Celta Vigo er ubesejret i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • Celta Vigo har indkasseret mål i seneste 7 af 9 kampe;
  • Celta Vigo har scoret i seneste 5 af 7 kampe;
  • Der er scoret imod Celta Vigo i de seneste 4 af 6 kampe.

Form Mallorca mod Celta Vigo

Mallorca drømmer om mere

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for Celta Vigo igennem de seneste ugers kampe. Mallorca ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 0-0 mod Getafe. Herefter var de oppe imod Gimnastica Segoviana i en kamp, der sluttede 0-0. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Atletico Madrid, som blev nedlagt med 2-1.

Celta Vigo mangler stabilitet

Celta Vigo har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. I deres seneste tre kampe formåede Celta Vigo først at banke Deportivo Alaves med 1-2. Herefter nedlagde de også Ebro med 0-5, inden stimen stoppede mod Valencia, der vandt en 1-2 sejr.

I en kamp mellem to angiveligt jævnbyrdige klubber, med begge i nogenlunde samme form, ligner det et opgør, der kan gå alle veje. Derfor kan uafgjort hurtigt vise sig at indeholde den største værdi på oddset.

Mallorca v Celta Vigo Indbyrdes historik

Da Mallorca har tilbragt en sæson på lavere niveau, er det første gang i 2 års, at de står overfor Celta Vigo. Den seneste kamp imellem de to daterer sig til 30 juni 2020, da Mallorca vandt 5-1 på eget græs. Mallorca går ind til opgøret med en historik mod Celta Vigo, der siger 5-3-2 for deres seneste 10 kampe i La Liga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 6 gange i de seneste 10 kampe mellem Mallorca og Celta Vigo. Begge hold var på tavlen 6 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i La Liga

Tabellen i La Liga giver os et overblik over, hvordan Mallorca og Celta Vigo hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 17. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende fredag på Visit Mallorca Estadi i vente.

Hold øje med…

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på Daniel Rodriguez. Han er topscorer for Mallorca med 2 mål for sæsonen. 

Celta Vigo krydser til gengæld fingre for, at Iago Aspas kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 7 mål i alle turneringer i denne sæson, og leverede 4 i de seneste seks.