Mallorca mod Celta Vigo – Optakt, Spilfiduser, Odds

La Liga kampen på Estadi Mallorca Son Moix på fredag er en duel imellem hjemmeholdet Mallorca og gæsterne fra Celta Vigo.

Mallorca er placeret som nummer 10 i tabellen i La Liga, da de indtil videre har opnået 22 point til samlingen. Celta Vigo har opnået 17 point, hvilket placerer dem som nummer 16 efter 17 runder.

Mallorca har ikke ry for at være et målrigt hold i øjeblikket. Mallorca fandt kun vej til netmaskerne otte gange i deres foregående ti landskampe, hvilket giver et gennemsnit på blot 0.8 mål pr. kamp. De har dog været meget solide i defensiven med beskedne otte indkasseret, hvilket kaster et yderst respektabelt snit af sig på 0.8 pr. kampe. Underligt nok præsterede de kun tre clean sheets i disse kampe.

Hvad målscoring angår, er Celta Vigo ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne otte gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på 0.8 pr. kamp. De indkasserede 15 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.5 pr. kamp. De klarede at holde målet rent to gange i denne serie.

Mallorca har vundet seks sejre, mens de har spillet fire uafgjorte og tabte desuden syv kampe i denne sæson i La Liga.

Celta Vigo har indtil videre præsteret fire sejre og fem uafgjorte samt otte nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Mallorca v Celta Vigo.

  • 15 af Mallorca’s seneste 17 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 5 Mallorca kampe, har summen af mål været under 2.5
  • I de seneste 6 Mallorca kampe, har summen af mål været under 3.5
  • Mallorca scorede i 12 af deres seneste 14 hjemmekampe
  • 7 af Mallorca’s seneste 9 hjemmekampe havde under 2.5 mål
  • Celta Vigo scorede i 13 af deres seneste 14 kampe
  • I 6 af de seneste 8 kampe Celta Vigo har spillet, har begge hold scoret
  • Celta Vigo har ikke tabt 8 af 9 af deres seneste kampe
  • 5 af Celta Vigo’s seneste 7 udekampe havde over 2.5 mål
  • Celta Vigo scorede i 6 af deres seneste 7 udekampe

Form Mallorca mod Celta Vigo

Mallorca har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 1-0 sejr over Real Valladolid. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 1-0 til Osasuna, siden 1-0 mod Real Sociedad. Mallorca præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede en uden vinder, mens de tabte to, hvori de scorede fire og indkasserede tre mål.

Celta Vigo går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 1-1 pointdeling mod Espanyol, før de nedlage Elche med 0-1. Mod Villarreal blev der delt i porten i en 1-1 kamp. De drømte om en placering i midten af tabellen, men Celta Vigo kan meget snart være nødt til at re-justere planen for at undgå nedrykning. Celta Vigo kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort en gange og led fire nederlag. De indkasserede 11 mål og scorede selv tre.

Mallorca tog 12 point fra deres seneste otte opgør mod hold, der befinder sig i den nedre halvdel af tabellen i La Liga. Dette har kastet tre sejre af sig efter syv mål scoret og syv indkasseret. Mallorca scorede seks mål og indkasserede selv 14 i deres foregående otte opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i La Liga. Dette førte til en sejre og fem point.

Mallorca vs Celta Vigo – Seneste nyt

Mallorca mod Celta Vigo – indbyrdes historik

Mallorca har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 8 indbyrdes opgør mod Celta Vigo. I det seneste opgør mellem disse to løb Celta Vigo med de tre point i en 4-3 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på fredag. Uafgjort kan meget vel være vejen at gå her, da deres seneste møder har været meget jævnbyrdige opgør. Mallorca vandt fire af de seneste fire opgør, mens Celta Vigo vandt to af de foregående ti kampe. Der er odds 2.88 på en sejr til hjemmeholdet.

Af de seneste ti indbyrdes opgør mellem Mallorca og Celta Vigo var der gevinst på over 2.5 mål fem gange.

Mallorca mod Celta Vigo Spiltips

Mallorca høstede tre point i tre af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led fire nederlag i denne serie. Celta Vigo sikrede sig tre sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt seks nederlag. Kun tre af de seneste 10 hjemmekampe i La Liga for Mallorca havde over 2.5 mål. I fem af de seneste 10 udekampe for Celta Vigo, var der over 2.5 mål.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste ti kampe mellem disse to klubber. Mallorca præsterede et gennemsnit på 1.8 mål, mens Celta Vigo landede et snit på 1.2 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen fem gange i disse kampene. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Mallorcas seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.7 mål på vejen. Der var gevinst på over 2.5 mål i fem af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.8 mål i disse kampe.