Mallorca mod Elche – Optakt, Spilfiduser, Odds

Mallorca skal op imod Elche på Mallorca’s stadion den kommende lørdag i en spændende La Liga duel.

Mallorca er placeret som nummer 8 i tabellen i La Liga, da de indtil videre har opnået 31 point til samlingen. Elche har opnået ni point, hvilket placerer dem som nummer 20 efter 23 runder.

Det er ikke sådan, at Mallorca ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne ni mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til 0.9 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 11 mål imod, et gennemsnit på 1.1 pr. kamp med fire clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Elche ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne otte gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på 0.8 pr. kamp. De indkasserede 19 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.9 pr. kamp. De klarede at holde målet rent nul gange i denne serie.

Mallorca har vundet ni sejre, mens de har spillet fire uafgjorte og tabte desuden ti kampe i denne sæson i La Liga.

Elche har indtil videre præsteret en sejre og seks uafgjorte samt 16 nederlag i La Liga. Elche kiksede med at holde buret rent i deres seneste 28 kampe.

Vores tip

Facts og finurligheder for Mallorca v Elche.

  • 10 af Mallorca’s seneste 11 kampe havde under 2.5 mål
  • 11 af Mallorca’s seneste 12 kampe havde under 3.5 mål
  • 12 af Mallorca’s seneste 14 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Mallorca scorede i 15 af deres seneste 17 hjemmekampe
  • Mallorca har i vandt 3 af de seneste 4 hjemme kampe ikke indkasseret et mål
  • Elche har i tabte 4 af de seneste 5 ude kampe ikke scorede et mål
  • Elche har ikke vundet 13 af 15 af deres seneste udekampe
  • Elche var i tabte 4 af deres seneste 5 ude kampe involveret i kampe med færre end 0.5 mål
  • Elche har i tabte 3 af de seneste 4 kampe ikke scorede et mål
  • Der er scoret imod Elche i 13 af de seneste 15 udekampe

Form Mallorca mod Elche

Mallorca har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod Sevilla tabte de 2-0, hvorefter de vandt 4-2 over Villarreal. De var tilbage i rendestenen med et 2-1 nederlag mod Espanyol. Mallorca har vist potent form på Mallorca’s stadion med ikke færre end fem hjemmesejre af de seneste seks mulige. De scorede også ni mål, mens de tillod tre imod, spillede en uafgjort og tabte nul.

Elche har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 4-0 af Real Madrid, før Espanyol satte sig igennem med 0-1. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Real Betis, der satte sig igennem med 2-3. Elche formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks udekampe i La Liga. De opnåede to uafgjorte og tabte fire, hvori de indkasserede 14 og scorede fire mål.

Mallorca tog 15 point fra deres seneste 12 opgør mod hold, der befinder sig i den nedre halvdel af tabellen i La Liga. Dette har kastet fire sejre af sig efter ni mål scoret og 13 indkasseret. Mallorca scorede ni mål og indkasserede selv 32 i deres foregående 13 opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i La Liga. Dette førte til en sejre og fem point.

Mallorca vs Elche – Seneste nyt

Elche ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som den kommende lørdag møder Mallorca.

Det er navne som Alex Collado, Josan og John Nwankwo, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Mallorca’s stadion.

Mallorca mod Elche – indbyrdes historik

Det seneste indbyrdes opgør i La Liga mellem Mallorca og Elche fandt sted i October 2022. Kampen gik ikke over i historien, men gav dog en stærk gevinst på oddset via resultatet 1-1. Bookmakerne har Mallorca som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.73, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Mallorca58% chance for at banke Elche. En pointdeling betaler 3.30 i gevinst på oddset, hvor imod Elche udbetaler 5.50 i gevinst på oddset for en sejr. Mallorca går til kampen mod Elche med en 0-2-1 statistik for deres seneste tre møder. Det giver en sejrs-rate på 0%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Begge hold scorede i to af de seneste tre kampe mellem Mallorca og Elche.

Mallorca mod Elche Spiltips

Daniel Rodriguez har tre mål i seks La Liga kampe for Mallorca, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Elche. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Pere Milla, der har banket tre mål ind i La Liga.

Mallorca høstede tre point i fem af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led tre nederlag i denne serie. Elche sikrede sig to sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt seks nederlag. Elche scorede kampens første mål beskedne fire gange i deres seneste 10 udekampe. Mallorca var først på pletten i syv af deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i to kampe af de seneste tre kampe mellem disse to hold. Mallorca præsterede et gennemsnit på en mål, mens Elche snittede to mål i disse. Begge hold scorede to gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i to af Mallorcas sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score en mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i fire af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 0.7 mål i disse kampe.