Mallorca mod Real Madrid – Optakt, Spilfiduser, Odds

Mallorca har fordel af hjemmebane på Estadi Mallorca Son Moix, når Real Madrid kommer forbi på søndag til et opgør i La Liga.

Real Madrid er på udkig efter at overtage førstepladsen i La Liga, efter at have samlet 45 point sammen på deres første 19 kampe. Mallorca er 25 point efter i stillingen med 19 runder bag dem, hvilket gør dem til nummer 10 i stillingen.

Mallorca har ikke ry for at være et målrigt hold i øjeblikket. Mallorca fandt kun vej til netmaskerne otte gange i deres foregående ti landskampe, hvilket giver et gennemsnit på blot 0.8 mål pr. kamp. De har dog været meget solide i defensiven med beskedne otte indkasseret, hvilket kaster et yderst respektabelt snit af sig på 0.8 pr. kampe. Underligt nok præsterede de kun fire clean sheets i disse kampe.

Real Madrid kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.8 scoringer for deres foregående ti kampe, inden deres duel på søndag. De lavede selv 18 garn i takt med, at de måtte finde sig i otte mål imod. Det giver et snit på 0.8 pr. kamp, hvori de klarede rent bur fem gange.

Mallorca er noteret for syv sejre, og har desuden spillet fire uafgjorte, ligesom det er blevet til otte nederlag i La Liga i denne sæson.

Real Madrid kigger på 14 sejre, samt tre uafgjorte såvel som to nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Mallorca v Real Madrid.

  • 16 af Mallorca’s seneste 18 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 8 Mallorca kampe, har summen af mål været under 2.5
  • I de seneste 9 Mallorca kampe, har summen af mål været under 3.5
  • 8 af Mallorca’s seneste 10 hjemmekampe havde under 2.5 mål
  • Mallorca har i tabte 3 af de seneste 4 kampe ikke scorede et mål
  • Real Madrid scorede i 31 af deres seneste 32 kampe
  • Real Madrid scorede i deres seneste 17 udekampe
  • Real Madrid har ikke tabt 8 af 10 af deres seneste kampe
  • I 5 af de seneste 7 kampe Real Madrid har spillet, har begge hold scoret
  • Real Madrid vandt 4 af 5 af deres seneste udekampe

Form Mallorca mod Real Madrid

Mallorca har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod Real Sociedad tabte de 1-0, hvorefter de vandt 1-0 over Celta Vigo. De var tilbage i rendestenen med et 2-0 nederlag mod Cadiz. Mallorca præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede en uden vinder, mens de tabte to, hvori de scorede fire og indkasserede tre mål.

Real Madrid ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod Atletico Madrid. Herefter var de oppe imod Real Sociedad i en kamp, der sluttede 0-0. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Valencia, som blev nedlagt med 2-0. De holdt nedrykningspladserne på afstand, og Real Madrid går ind til en ny sæson med sigtekornet rettet på at kravle lidt pladser op i tabellen. Real Madrid præsterede flotte fire sejre i deres seks udekampe i La Liga, der også gav dem nul uafgjorte og to nederlag. De smækkede 11 mål i kassen, mens de indkasserede fem.

Real Madrid vandt fem sejre i deres foregående ni kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i La Liga. De scorede 17 mål og lukkede ti ind. Dette indbragte dem 17 point.

Mallorca vs Real Madrid – Seneste nyt

Real Madrid ser ud til at skulle se bort fra fem spillere til truppen, som den kommende søndag møder Mallorca.

Det er navne som David Alaba, Aurélien Tchouaméni, Álvaro Odriozola, Daniel Carvajal og Mariano Diaz, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Estadi Mallorca Son Moix.

Mallorca mod Real Madrid – indbyrdes historik

Real Madrid har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 13 indbyrdes opgør mod Mallorca. Tilskuerne vil ikke have noget imod at få en lige så underholdende kamp, som sidste gang Mallorca stod overfor Real Madrid. Det sluttede 4-1 i en fremragende La Liga duel imellem klubberne. Real Madrid vandt ni af deres seneste ti opgør mod Mallorca, og bookmakerne giver odds 1.73 på ny sejr til Real Madrid.

Real Madrid scorede i deres seneste 4 opgør mod Mallorca i La Liga. Begge hold scorede i fem af de seneste ti kampe mellem Mallorca og Real Madrid.

Mallorca mod Real Madrid Spiltips

Med bare ét mål i La Liga på det seneste er Daniel Rodriguez ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Real Madrid sætter deres lid til, at Karim Benzema kan vise tænder igen efter fire mål i de seneste seks kampe i La Liga.

Mallorca høstede tre point i fire af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led tre nederlag i denne serie. Real Madrid sikrede sig seks sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt tre nederlag. Mallorca har været gode til at markere sig på hjemmebane eftersom de scorede kampens første mål syv gange i 10 kampe på Estadi Mallorca Son Moix. Real Madrid scorede kampens første kasse fem gange i 10 udekampe.

Over 2.5 mål ga gevinst i syv kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. Mallorca presterte 0.7 mål i gjennomsnitt, mens Real Madrid presterte 3.2 mål i snitt. Begge lag skåret fem gange ganger i disse duellene. Der blev scoret over 2.5 mål i to af Mallorcas sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.8 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i fem af de forrige ti kampe, som Real Madrid spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på to mål i disse kampe.