Mallorca mod Real Valladolid – Optakt, Spilfiduser, Odds

Mallorca skal op imod Real Valladolid på Estadi Mallorca Son Moix på lørdag i en spændende La Liga duel.

Et kig på stillingen i turneringen viser, at den nuværende forskel mellem de to hold her er to point og fire pladser.

Det er ikke sådan, at Mallorca ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne otte mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til 0.8 mål pr. kamp. De lukkede samtidig otte mål imod, et gennemsnit på 0.8 pr. kamp med tre clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Real Valladolid ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne ti gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på en pr. kamp. De indkasserede 13 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.3 pr. kamp. De klarede at holde målet rent to gange i denne serie.

Mallorca er noteret for fem sejre, og har desuden spillet fire uafgjorte, ligesom det er blevet til seks nederlag i La Liga i denne sæson.

Real Valladolid kigger på fem sejre, samt to uafgjorte såvel som otte nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Mallorca v Real Valladolid.

  • 14 af Mallorca’s seneste 16 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Mallorca scorede i 11 af deres seneste 13 hjemmekampe
  • Mallorca scorede i 9 af deres seneste 10 kampe
  • Der er scoret imod Mallorca i 10 af de seneste 12 hjemmekampe
  • Mallorca har ikke tabt 8 af 10 af deres seneste kampe
  • 13 af Real Valladolid’s seneste 15 kampe havde under 3.5 mål
  • Real Valladolid var i tabte 6 af deres seneste 8 ude kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • Der er scoret imod Real Valladolid i 11 af de seneste 12 udekampe
  • 7 af Real Valladolid’s seneste 8 udekampe havde under 3.5 mål
  • Real Valladolid tabte 6 af 8 af deres seneste udekampe

Form Mallorca mod Real Valladolid

De seneste tre kampe har for Mallorca givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke Real Union med 0-1, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 2-0 mod Getafe. Deres seneste opgør, mod Pontevedra, indbragte et point i en0-0 kamp. Mallorca opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort to gange og led to nederlag, mens de scoredefire og lukkede fire mål ind.

Real Valladolid har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 3-0 af Athletic Bilbao, før Real Madrid satte sig igennem med 0-2. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Deportivo Alaves, der satte sig igennem med 1-0. Real Valladolid kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort nul gange og led fem nederlag. De indkasserede 14 mål og scorede selv fire.

Mallorca vs Real Valladolid – Seneste nyt

Real Valladolid har en næsten fuld trup til rådighed den kommende lørdag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Jawad El Yamiq og Anuar bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Real Valladolid, når de drager til Estadi Mallorca Son Moix.

Mallorca mod Real Valladolid – indbyrdes historik

Mallorca sikrede sig alle tre point i 7 af deres seneste 8 hjemmekampe mod Real Valladolid. Med sejre på 1-0 og 3-0 i deres seneste to opgør mod Mallorca ser Real Valladolid uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. Det er tilsyneladende værd at satse på en sejr til en af parterne, da de ikke har for vane at dele i porten i deres indbyrdes opgør. Kun én af deres seneste ti kampe opgør sluttede uafgjort. Mallorca vandt en opgør, mens Real Valladolid sejrede otte gange. En hjemmesejr giver odds 1.98 hos bookmakerne, mens udesejren ligger til odds 3.98.

I 5 af de seneste 6 indbyrdes La Liga opgør mellem Mallorca og Real Valladolid blev der scoret mindst tre mål. I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Mallorca og Real Valladolid fandt begge vej til netmaskerne fem gange.

Mallorca mod Real Valladolid Spiltips

Der er nogle interessante navne på begge hold, hvis man søger efter en målmager. Vedat Muriqi viser rigtig god form med fire mål i seks kampe og Mallorca bør bringe ham i spil mod Real Valladolid. Sidstnævnte ankommer med Sergio Leon, der stod for tre mål i de seneste seks kampe.

Mallorca var i stand til at vinde tre af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort tre gange. De led også fire nederlag i denne serie. Real Valladolid sejrede i tre af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort nul gange og led syv nederlag. Mallorca har ikke været alt for gode til at holde rent bur på Estadi Mallorca Son Moix, da de kun noterede sig to sejre til nul i deres seneste 10 hjemmekampe.

Over 2.5 mål ga gevinst i syv kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. Mallorca presterte 1.7 mål i gjennomsnitt, mens Real Valladolid presterte 1.6 mål i snitt. Begge lag skåret fem gange ganger i disse duellene. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Mallorcas sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score to mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i tre af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 0.9 mål i disse kampe.