Mallorca mod Villarreal – Optakt, Spilfiduser, Odds

Såvel Mallorca som Villarreal ligger godt placeret midt i tabellen i La Liga. Der er dog ingen grund til ikke at stræbe højere, hvorfor der bør være en intens kamp i vente den kommende lørdag.

Et kig på stillingen i turneringen viser, at den nuværende forskel mellem de to hold her er tre point og to pladser.

Når det kommer til mål, er Mallorca ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne syv gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med 0.7 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum otte mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 0.8 pr. kamp med fem clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Villarreal ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne otte gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på 0.8 pr. kamp. De indkasserede 11 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.1 pr. kamp. De klarede at holde målet rent to gange i denne serie.

Mallorca har vundet otte sejre, mens de har spillet fire uafgjorte og tabte desuden ni kampe i denne sæson i La Liga.

Villarreal har indtil videre præsteret ni sejre og fire uafgjorte samt otte nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Mallorca v Villarreal.

  • I de seneste 10 Mallorca kampe, har summen af mål været under 2.5
  • I de seneste 11 Mallorca kampe, har summen af mål været under 3.5
  • 17 af Mallorca’s seneste 19 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Mallorca har i vandt de seneste 3 hjemme kampe i træk ikke indkasseret et mål
  • Mallorca var i vandt de seneste 3 hjemme kampe i træk involveret i opgør med under 1.5 mål
  • Villarreal scorede i deres seneste 10 udekampe
  • I 7 af de seneste 8 udekampe Villarreal har spillet, har begge hold scoret
  • I 8 af de seneste 10 kampe Villarreal har spillet, har begge hold scoret
  • Villarreal scorede i 14 af deres seneste 15 kampe
  • 7 af Villarreal’s seneste 9 udekampe havde over 2.5 mål

Form Mallorca mod Villarreal

Mallorca har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod Cadiz tabte de 2-0, hvorefter de vandt 1-0 over Real Madrid. De var tilbage i rendestenen med et 2-0 nederlag mod Sevilla. Mallorca er uden sejr i deres seneste seks hjemmekampe, der kastede en uafgjorte af sig samt en nederlag. De indkasserede to mål og scorede selv fem.

Villarreal har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 0-1 af Rayo Vallecano, før Elche satte sig igennem med 3-1. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Barcelona, der satte sig igennem med 0-1. Villarreal kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort en gange og led fire nederlag. De indkasserede ni mål og scorede selv tre.

Villarreal vandt tre sejre i deres foregående ti kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i La Liga. De scorede seks mål og lukkede 11 ind. Dette indbragte dem ni point.

Mallorca vs Villarreal – Seneste nyt

Villarreal ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Mallorca på Estadi Mallorca Son Moix.

Giovani Lo Celso rejser ikke med Villarreal til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Mallorca mod Villarreal – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Mallorca med de tre point i en 0-2 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende lørdag. Mallorca går til kampen mod Villarreal med en 4-2-4 statistik for deres seneste ti møder. Det giver en sejrs-rate på 40%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Begge hold scorede i to af de seneste ti kampe mellem Mallorca og Villarreal.

Mallorca mod Villarreal Spiltips

Med bare ét mål i La Liga på det seneste er Daniel Rodriguez ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Villarreal sætter deres lid til, at Gerard Moreno kan vise tænder igen efter tre mål i de seneste seks kampe i La Liga.

Mallorca høstede tre point i fem af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led tre nederlag i denne serie. Villarreal sikrede sig syv sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt to nederlag. Kun en af de seneste 10 hjemmekampe i La Liga for Mallorca havde over 2.5 mål. I to af de seneste 10 udekampe for Villarreal, var der over 2.5 mål.

Der var under 2.5 mål i fire kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens Mallorca har et gennemsnit på 1.1 mål i de opgør, har Villarreal et snit på en mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst otte gange. Der blev scoret over 2.5 mål i nul af Mallorcas sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.6 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i seks af de forrige ti kampe, som Villarreal spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.6 mål i disse kampe.