Mallorca vs Cadiz – Spilfiduser, Optakt og Odds

Mallorca tager på hjemmebanen Estadi Mallorca Son Moix imod Cadiz, der kommer forbi på fredag til et opgør i La Liga.

Mallorca går ind til runde 34 som nummer 12 i La Liga tabellen med 41 point på kontoen. Med 33 runder bag dem har Cadiz samlet 35 point, hvilket giver dem en placering som nummer 15 i stillingen.

Cadiz fik én over snuden i deres seneste kamp, og skulle gerne være tændte på at revanchere sig på fredag. Mallorca bør være varsom for den trussel, de sårede gæster repræsenterer.

Mallorca kommer til deres næste La Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.1 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 11 gange og indkasserede selv 13 mål. Det er 1.3 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

Hvad målscoring angår, er Cadiz ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne otte gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på 0.8 pr. kamp. De indkasserede 14 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.4 pr. kamp. De klarede at holde målet rent tre gange i denne serie.

Mallorca har vundet 11 sejre, mens de har spillet otte uafgjorte og tabte desuden 14 kampe i denne sæson i La Liga.

Cadiz kigger på otte sejre, samt 11 uafgjorte såvel som 14 nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Mallorca v Cadiz.

  • Mallorca har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste hjemmekampe
  • 7 af Mallorca’s seneste 9 hjemmekampe havde under 2.5 mål
  • Mallorca scorede i 11 af deres seneste 13 hjemmekampe
  • 8 af Mallorca’s seneste 10 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 3 kampe i træk Mallorca har spillet, har begge hold scoret
  • Cadiz har ikke vundet 13 af 15 af deres seneste udekampe
  • 11 af Cadiz’s seneste 13 kampe havde under 3.5 mål
  • 8 af Cadiz’s seneste 10 udekampe havde under 2.5 mål
  • 8 af Cadiz’s seneste 10 udekampe havde under 3.5 mål
  • Cadiz har ikke vundet 8 af 10 af deres seneste kampe

Form Mallorca mod Cadiz

Bare ét point forhindrer Mallorca i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 3-1 af Atletico Madrid, før de sikrede det ene point i en 1-1 kamp mod Athletic Bilbao. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Girona, som satte sig igennem med 2-1. Mallorca opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort tre gange og led en nederlag, mens de scorede ni og lukkede seks mål ind.

Cadiz har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod Osasuna tabte de 0-1, hvorefter de vandt 2-1 over Valencia. De var tilbage i rendestenen med et 5-1 nederlag mod Atletico Madrid. Cadiz kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort tre gange og led to nederlag. De indkasserede otte mål og scorede selv fire.

Mallorca vs Cadiz – Seneste nyt

Cadiz ser ud til at skulle se bort fra fem spillere til truppen, som på fredag møder Mallorca.

David Gil, Juan Cala, Victor Chust, Jon Ander og Joseba Zaldua bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Cadiz, når de drager til Estadi Mallorca Son Moix.

Mallorca mod Cadiz – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Cadiz med de tre point i en 2-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende fredag. Mallorca går til kampen mod Cadiz med en 3-1-1 statistik for deres seneste fem møder. Det giver en sejrs-rate på 60%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Begge hold scorede i tre af de seneste fem kampe mellem Mallorca og Cadiz.

Mallorca mod Cadiz Spiltips

Det har indtil videre været en god sæson for Vedat Muriqi, der er oppe på flotte 13 på tværs af alle turneringer. Han har også vist stærk form med tre mål i hans seneste seks kampe, og Mallorca håber, at han finder den form frem igen mod Cadiz. Det virker som et fornuftigt valg at gå med Vedat Muriqi til at finde vej til netmaskerne her.

Mallorca vandt beskedne fem sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne tre gange, mens de tabte to kampe. Gæsterne fra Cadiz vandt to af deres seneste 10 udekampe, hvoraf fire sluttede remis. De tabte desuden fire af disse udekampe. Cadiz præsterede yderst acceptable fem clean sheets i deres seneste 10 udekampe. Mallorca holdt rent bur i fire af deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i to kampe af de seneste fem kampe mellem disse to hold. Mallorca præsterede et gennemsnit på 1.2 mål, mens Cadiz snittede en mål i disse. Begge hold scorede tre gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Mallorcas seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.1 mål på vejen. Der blev scoret mere end 2.5 mål i tre af de seneste ti kampe, som Cadiz spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 0.8 mål undervejs i processen.